Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj Maminky
mám dotaz čekamé s přitelem naše první miminko holčičku a půjdeme v nejbližší době na matriku řešit jméno pro malou ale s přítelem jsme si vybrali jméno které není české tak jak to řešit? Přitom v česku už je 22 dětí s tímhle jménem máme volat na matriku a informovat se než tam půjdeme??
Promin, ale zthle jméno má kamošky pes.. opravdu se omlouvám, já musela, ale jinak když už děti jsou tak bych řekla, že to schválí, ale pro jistotu bych tam možná brkla. ![]()
@onajeblond Taky znám psa Lunu, ale na druhou stranu, taky znám x psů se jménem Sára a přesto se toto jméno běžně dává děvčátkům.
@Werunkacore a vy jste nějací fandové Soy Luny?
Jinak bez problémů, syn má jméno, které je v celé české republice včetně něj 3×
@Petra Z No co jsem zjišťovala v čr už je 22 lidí s tímhle jménem ![]()
@onajeblond v pohodě to nevadí jména zvířat a lidí jsou různé i netradiční i naše normalní jména mají psy 😂
@welovefashion Ne o tohle nejde 😂 ale znám ten serial né ja premyslela nad jmény a na tohle mě přivedla moje mamina a segrá od mého přitele a taky se mi libilo že luna je vlastně měsíc bohyně měsice ci když s tím moc členů z rodiny nesouhlasí my jsme si ho vybrali ![]()
@Werunkacore píše:
Ahoj Maminkymám dotaz čekamé s přitelem naše první miminko holčičku a půjdeme v nejbližší době na matriku řešit jméno pro malou ale s přítelem jsme si vybrali jméno které není české tak jak to řešit? Přitom v česku už je 22 dětí s tímhle jménem máme volat na matriku a informovat se než tam půjdeme??
To jste se úplně zbláznili?
Jak ji bude rikat? Luno? Luli? Nechapu tuhle potrebu davat jmena po bozich a mytických bytostech, na zakladce - a stredni - bude bez sebe stestim.. treba jo, ale nevim teda.. jeste jestli ma nejake echt ceske prijimeni.. za kazdou cenu se lisit, mit neco extra..
ale samozrejme tvoje dite, tvoje volba. Hlavne at je zdrave ![]()
@Werunkacore píše:
@welovefashion Ne o tohle nejde 😂 ale znám ten serial né ja premyslela nad jmény a na tohle mě přivedla moje mamina a segrá od mého přitele a taky se mi libilo že luna je vlastně měsíc bohyně měsice ci když s tím moc členů z rodiny nesouhlasí my jsme si ho vybrali
Vlastně proč ne, jméno je hezké
Problém nebude..
@onajeblond píše:
Promin, ale zthle jméno má kamošky pes.. opravdu se omlouvám, já musela, ale jinak když už děti jsou tak bych řekla, že to schválí, ale pro jistotu bych tam možná brkla.
Taky znám psa Lunu, pěknou ovčandu. Ale Matesů běhá po sídlišti mnohem více, každej druhej pinč je Mates
A jak mám svoje jméno rád ![]()
Příspěvek upraven 02.02.21 v 19:55
Hezký jméno
Tak se jmenuje dcera Juanese, ten, co zpívá světoznámou La camisa negra
Ovšem, kdyby to měla být např. Luna Nováková, tak to moc hezký není ![]()