Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zkusila sis to vyslovit nahlas? Na papíře to vypadá zajímavě, ale vyslovit to, už je trochu jazykolam. Takže bych tuhle kombinaci nedala.
Je to moc. K příjmení by mi pasovalo nějaké kratší a měkčí jméno. Soňa Baboráková, Linda, Silvie…
Ne, fakt ne. Barbora je super jméno, ale k tomuto příjmení opravdu ne. Ja znám jména Jan Janíček, Jana Janíčková (nejsou to příbuzní) a Petr Petr. To je taky dost na nic, ale aspoň to není jazykolam jako Barbora Baborakova. Brbrbr.. Ja jsem se taky musela vzdát preferovaneho jména kvůli příjmení, a to hned u dvou děti, ale co už. Krásných jmen je spousta.
Ne, je to hrozné. K tomu příjmení to chce nějaké jemnější jméno. Rozhodně bez „r“. Jana, Hana, Nela, Iva, Anna…
Nelíbí se mi to, ani se to nedá vyslovit. Dala bych k příjmení nějaké měkčí jméno bez R.
Ne to se mi nelíbí, je to jak trest nebo vtip ![]()
Baboráková chce zjemnit…ideálně něco s L…třeba Nela Baboráková, Stela Baboráková…říká se že R by mělo být jen v příjmení a když není v příjmení má být ve jménu…aby to bylo dohromady dobře znělé.
@Tarinka píše:
Ne to se mi nelíbí, je to jak trest nebo vtipBaboráková chce zjemnit…ideálně něco s L…třeba Nela Baboráková, Stela Baboráková…říká se že R by mělo být jen v příjmení a když není v příjmení má být ve jménu…aby to bylo dohromady dobře znělé.
Nela zní pěkně. Barbora je šílený.. ![]()
Líbí se vám jméno Barbora Baboráková, nebo je to podle vás moc BR?