Jméno Barbora Baboráková

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.2.21 08:32
@Anonymní píše:
Líbí se vám jméno Barbora Baboráková, nebo je to podle vás moc BR? :nevim:

Já ráčkuji, takže za mne fakt ne. :D To už je lepší Lada Baboráková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
3.2.21 08:34
@Midaku píše:
Ne, fakt ne. Barbora je super jméno, ale k tomuto příjmení opravdu ne. Ja znám jména Jan Janíček, Jana Janíčková (nejsou to příbuzní) a Petr Petr. To je taky dost na nic, ale aspoň to není jazykolam jako Barbora Baborakova. Brbrbr.. Ja jsem se taky musela vzdát preferovaneho jména kvůli příjmení, a to hned u dvou děti, ale co už. Krásných jmen je spousta.

Petr Petr mi přijde dost v pohodě, aspoň nemusí vysvětlovat, co je jméno a co příjmení jako třeba Petr Michal… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
3.2.21 08:38

S takovým jménem se holka v 18ti vdá za prvního kdo půjde kolem, jen aby si mohla změnit aspoň příjmení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85472
3.2.21 08:39

Strasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8891
3.2.21 08:40

@guineapig jo tak já znám Jakub Marek a Jakub Mareček. U jednoho to nikdo nikdy nespletl, prostě to je Kuba. Druhýmu se říkalo Marečku, takže spousta lidí až po letech zjistila, že je to vlastně Kuba.. Ve školce máme dva kluky s příjmením Daniel, jednoho Tomáška a jednoho Davídka. Ve třídě jsou s nimi i děti stejných kreditních jmen. To je teprve sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
3.2.21 08:57
@Midaku píše:
@guineapig jo tak já znám Jakub Marek a Jakub Mareček. U jednoho to nikdo nikdy nespletl, prostě to je Kuba. Druhýmu se říkalo Marečku, takže spousta lidí až po letech zjistila, že je to vlastně Kuba.. Ve školce máme dva kluky s příjmením Daniel, jednoho Tomáška a jednoho Davídka. Ve třídě jsou s nimi i děti stejných kreditních jmen. To je teprve sranda.

:mrgreen:
No to je fakt. Já měla dva spolužáky, jeden byl Adam jménem a a druhej příjmením, učitelé to neustále motali.
Ještě znám Michala Michala. Aspoň se to neplete. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61146
3.2.21 09:50
@guineapig píše:
Petr Petr mi přijde dost v pohodě, aspoň nemusí vysvětlovat, co je jméno a co příjmení jako třeba Petr Michal… :mrgreen:

to je pravda, znám dost lidí který maj jako příjmení jméno a často se jim říká právě tim příjmením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
3.2.21 10:20
@berusa.m píše:
S takovým jménem se holka v 18ti vdá za prvního kdo půjde kolem, jen aby si mohla změnit aspoň příjmení. :lol:

Třeba za Bartáka, nebo Bártu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149421
3.2.21 19:23
@guineapig píše: :mrgreen:
No to je fakt. Já měla dva spolužáky, jeden byl Adam jménem a a druhej příjmením, učitelé to neustále motali.
Ještě znám Michala Michala. Aspoň se to neplete. :mrgreen:

Při porodu u mě byl porodník Jindřich Jindřich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.21 01:44

Brambora. :mrgreen:
Aspon dej- Brenda. To je podobne.

• Citovat
  • Upravit
15102
5.2.21 10:43

Mě by z toho vznikalo Barbora Barboráková a to bych pak nechtěla řešit překlepy a pořád diktovat jak to má být správně. Takže spíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
5.2.21 10:47
@Anonymní píše:
Líbí se vám jméno Barbora Baboráková, nebo je to podle vás moc BR? :nevim:

Děvče nešťastné, cos to provedla, ty čekáš dítě s hornistou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4660
5.2.21 11:08

@Němý Bobeš Hornisti jsou nejvášnivější milenci, už jenom při líbání ti strčí ruku do pr… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
5.2.21 11:25

@stín katedrál ale z toho neustálého foukání časem úplně zblbnou, jak jim to tlačí mozek na lebeční dutinu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.21 12:06
@Midaku píše:

My máme příjmení David. A syn ( s jiným příjmením) se jmenuje Dominik, druhý Daniel, a seděl v lavici s klukem, který se jmenuje Daniel Dominik. Kamarádka zas má manžela s příjmením Lukáš. Takových jmenných příjmení je hodně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence