Jméno Marika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
dagmarkaa
28.4.18 22:59

Marika Šoposká :), jedna známá má dcerku Mariku a říkají ji Marčo, Mari, Márinko.

• Citovat
  • Upravit
2962
28.4.18 23:04

Dala bych, pokud bych měla druhou dceru, chci ho také. Jmenuje se tak má kamarádka, vždycky byla jediná ve třídě a osobně už žádnou Mariku neznám. A cigánka není. Takže za mně ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.18 23:04

Mame dceru Mariku. ;) Takze ano, dala bych a libi se mi. :palec: Pasuje nam k prijmeni a libi se mi, ze to neni caste jmeno. ;) S tim, ze je jmeno cikanske jsem se setkala az tady na emimi. :nevim: Je to zkratka slovenska verze Marie. Ja si spis hned vzpomenu na Snezenky a machry. :mrgreen: :P Zdrobnelin mi naopak prijde cela rada, my jsme si nasli hned jak se dcera narodila jednu peknou odvozenou prave od te Marusky a dost mi na dcerku sedi. Libi se mi i osloveni Mari nebo Marinka. :palec:

Anonym, prosim, nechci muj nick na emiminu spojovat se jmenem dcery. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
53518
29.4.18 01:06

Marika se mi líbí. Neberu ho jako romské. Spíš si vybavím ty Sněženky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.4.18 05:19

Marika se mi líbí :palec: nepřijde mi jako cikánské jméno

• Citovat
  • Upravit
44192
29.4.18 06:22

Mam dceru Mariku :) S mensinou ji nikdo nespojuje a kdyz jsem pracovala na davkach hmotne nouze, tak se tam to jmeno nevyskytovalo. Jmeno se okolí líbí a po té naší se objevily další dvě :mrgreen: U nás je menšinová Erika. V jinych krajích normální jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.4.18 06:28
@Limi123 píše:
Libi. A zminovana Anika jeste vic :-)

Mariku bych klidne dala, mensinova mi neprijde.

Aniku máme doma :mrgreen: Uz je jich vice, nez kdyz jsme jmeno davali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.4.18 07:24

Marika je odvozenina od Marie. Já jsem Marika a říkají mi Mája. Co do četnosti jména potkala jsem jenom jednu, takže nás moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
29.4.18 07:27

Mě se osobně nelíbí, ale pokud vám ano, dejte ho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
29.4.18 07:32

Líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
29.4.18 07:36

Já jsem Marika, a nikdy jsem s mensinou spojována nebyla a ani by mě to nenapadlo :lol: je to Slovenské Res Maďarské jméno. Osobně bych ho dceři nedala, mám Elisku, ale znám 3 Mariky, a Mari je celkem něžné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
29.4.18 08:48

Taky si spojuji Mariku se Slovenskem, tam jich mám v rodině několik. Sama bych toto jméno nedala, ale dokážu si představit, že s ne úplně českým jménem bude znít hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
29.4.18 09:51

Mě se nelíbí. Na střední se nám ve třídě sešli dvě a ani jedna neměla oslovení Mariko ráda. Říkalo se jim Májo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44192
29.4.18 11:08
@AstraG píše:
Mě se nelíbí. Na střední se nám ve třídě sešli dvě a ani jedna neměla oslovení Mariko ráda. Říkalo se jim Májo.

Vidíš, my zase nemáme rádi komoleniny, které hati vyjimecnost toho jména. A ano, slovenska vetev rodiny byla nadšená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
29.4.18 11:40

@Jana206 Nelíbí se mi ani Marika ani Mája. To, že se ve vaší rodině líbí je jen dobře, nejdůležitější je, aby byla spokojená i nositelka. Největšími kritiky, jsme si totiž sami sobě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze