Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahooj holky, mam hrozné dilema, čekáme chlapečka a nevim zda je lepší zvolit Maxmilian nebo Matyáš příjmení máme Frühauf. Popř. Jak chlapečkovi říkat kdyby to byl Matyáš?
Míč dekuji za vaše reakce ![]()
Matyášů je dnes až moc bohužel jinak je to moc hezké jméno… co třeba jen Max?
jinak Matyášovi se říká Maty třeba ![]()
K příjmení mi Maxmilián zní dobře
Matyášů je teď opravdu hodně. Ale já mám Kubu, tak si nemůžu moc vyskakovat ![]()
K příjmení se mi líbí Maxmilián
jinak já mám Matyáše a říkáme mu Maty, Matýsku… ![]()
To je pravda, Max mi zní moc hovorově.
Chtěla jsem i Matěje, ale to se zase ne-li manželovi, a Matyáš mi přijde varianta, která se líbí nám oboum. Jen mi přijde Maxmilian Frühauf moc dlouhé a težké na podpis ![]()
Matyáš se mi líbí víc
(Mimochodem ve školce byl jediný a teď ve škole je taky jediný Matyáš mezi všemi prvňáčky
) Říkáme mu Maty, Máťo, Mates.
Maxmilián je taky pěkný, ale dala bych jen krátce Max.
A nebo co to nechat na Matyas, když se vám líbí oběma? Taky to je Maty ![]()
Dekuji moc za vaše nazory
Já taky žádného Matyáše neznám a líbí se mi asi víc představa až bude velký Maty než Max…je to težké… ![]()
Matyáš je nejhorší jméno na světě (pro mě samozřejmě), Maxmilián zní skvěle, k příjmení se fakt hodí, dala bych rozhodně Maxe ![]()
Maxmilian
..Kamarádka má Maxe a je to super. Druhá Matyáška… Ale ten Max se mi líbí víc ![]()
Když už bych musela vybrat, tak raději Matyáš, ale obojí mi zní příliš zámecky-královsky.
Matyášů je opravdu hodně a Max mi přijde jako pro psa. Sousedi měli vždycky psa Maxe nebo Filipa. Ale Matyášek nebo Matýsek zní dobře.
K příjmení se mi určitě více líbí Maxmilián. A co varianta Maxim?
Me se libi Matyáš i jsem nad timto jmenem uvazovala. Jinak k vasemu prijmeni se mi libi obe jmena. ![]()