Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Přemýšlíme o jménu pro našeho budoucího chlapečka. Varianta Mikuláš se mi mooooc líbí, ale rodina je zásadně proti. Je to naše dítě, ale musim uznat, že v dospělosti ho nazývat Mikuláši…zní trošičku divně. Proto varianta Miki-Miky by bylo pro nás velke řešení. Je vůbec mozne toto jméno napsat do RL a správnost by měla být na konci s měkkým I nebo Y??? Má někdo vůbec jméno Miki pro své dítě?
Budu ráda za vaše komentáře… děkuji
Prozatím vše anonymně, aby nás nikdo nemohl dohledat, je zde hodně známých
A dovedeš si představit váženého soudce Mikiho? Nebo doktora? Mikuláš mi přijde lepší, ale nedala bych. Mám ho spojeného s 5. prosincem ![]()
Muj druhy syn bude Mikulas a ostatni at si … kdybych se tak mela ridit podle rodiny nebo okoli, tak prvni dite nema jmeno dodnes
to bylo kecu. Za me NERIKAT jmena dopredu nikomu!
Mikolas Ales
ted je to jmeno velice popularni, znam dve maminky, co ho daly ![]()
Pojmenuj si dítě, jak chceš, je přece tvoje. Ale pro mě je Mikuláš taky jen jeden a to v prosinci ![]()
Tak co třeba Mikoláš s O místo U? Jednoho dospělého znám a pravda, při prvním setkání mi to přišlo zvláštní na dospělým chlapovi o dvě hlavy vyšším, než jsem já, ale všichni si zvykli a není s tím žádný problém.
Jinak teda lepší je dospělej Mikuláš než Miki a je jedno, s jakým I/Y.
Mikulasovy patalie
Neni to jenom o 5.prosinci. A CR je stejne ateisticka ![]()
Přijde mi lepší jméno Mikuláš než Miki … to už na první pohled zní spíš jak přezdívka než jméno.
@Anonymní píše:
Přemýšlíme o jménu pro našeho budoucího chlapečka. Varianta Mikuláš se mi mooooc líbí, ale rodina je zásadně proti. Je to naše dítě, ale musim uznat, že v dospělosti ho nazývat Mikuláši…zní trošičku divně. Proto varianta Miki-Miky by bylo pro nás velke řešení. Je vůbec mozne toto jméno napsat do RL a správnost by měla být na konci s měkkým I nebo Y??? Má někdo vůbec jméno Miki pro své dítě?
Opravdu ti pro 40ti letyho muze prijde lepsi miky nez mikulas? ![]()
@Anonymní píše:
Opravdu ti pro 40ti letyho muze prijde lepsi miky nez mikulas? ![]()
Jinak teda Miky se jmenuje 10lidi a Miki 13,mikulas 6008,tak si vyber co je nejnormalnejsi ![]()
My máme Mikuláše ![]()
Je to krásné jméno pro dítě i dospělého. Říkáme mu nejčastěji Mikulášku, teď když je už větší taky Miky a děti ve třídě Miku.
Je to spíše netradiční jméno,za co jsem ráda..Na celém 1.stupni máme jen jednoho Mikuláše,ale přes 40 Jakubů,50 Honzíků atd. ![]()
Koukám do Knappové a jde obojí a ještě z podobných Mickey, Mikolaj, Mike a Miko. Ale nejlepší mi přijde ten Mikoláš.