Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@vonajebohyne píše:
Tak treba mne se opravdu hodne libi jmeno Tristan, ale vyloucila jsem ho z vyberu prave proto, ze to bylo Heydrichovo druhe jmeno. Profi deformace.
Hele, to tady v ČR kromě tebe, mě a šéfa vojenskýho historickýho údavu ví asi deset lidí, takže by to klidně šlo
A když si odmyslíme, že to tady chtěl všechno vyvraždit, tak to byl celkem fešák, sportovec a zkušený manažer ![]()
Do této kategorie by se dal ještě zařadit Záviš Šuman.
I když studoval dějepis na UK, tak i tam to bylo bráno jako dost velký úlet. ![]()
@Anonymní píše:
Do této kategorie by se dal ještě zařadit Záviš Šuman.I když studoval dějepis na UK, tak i tam to bylo bráno jako dost velký úlet.
Záviš Šuman - to je ten jak píše o Babišovi? ![]()
Samozřejmě je to vaše věc jak děťátko pojmenujete ale nezapomínejte na to že děti školkou povinné i školou povinné umí být hodně hodně hodně hodně hodně hodně hodně hodně hodně zlé. Aby jste potom neřešili šikanu, deprese a nakonec změnu jména. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Záviš Šuman - to je ten jak píše o Babišovi?
Nevím, kdo píše o Babišovi.
Ale předpokládám, že jich asi moc nebude. Rodiče prý byli také historici. Studoval se ségrou. ![]()
@Anonymní píše:
Co říkáte na jméno Napoleon? Příjmení Nálepka
Nelíbí se mi.
@Kriss Tina Napoleon pro psa a Nálepka pro kočku
![]()
@aiwwa Zachariáš je super (toho jsme měli ve výběru před lety, tak máme Sebastiana a Maxmiliana
asi ti to bude taky proti srsti
). 100× lepší, než Napoleon.
Nicméně, když na to tak koukám, tak jsem ráda, že měl manžel rozum - ve výběru byl třeba Ezechiel, Roderik a Lukrecius, teď když na to „bez opojení hormonů“ koukám, asi by mi náš Max poděkoval
.
K tak atypickému a samo o sobě dost úsměvnému příjmení bych dala něco méně vyzývavého
.
@Gituš Sebastian I Maxmilian jsou v pohodě jména. Ten Ezechiel nevím no. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Hlavně se to jméno nesmí mydlit s příjmením, jako třeba Tomáš Marný nebo Blanka Protrhlá.
Či Prokop Buben ![]()
@Anonymní píše:
Co říkáte na jméno Napoleon? Příjmení Nálepka
Psovi, koňovi. Ale ne dítěti!!! ![]()
@Anonymní píše:
Píšu o známých,proto anonym, ti dali Apolena. A říkají své dceři Apka, Apča, Apu, Apuše a podobný patvary. Jako já nechápu. Když na ní volají Apko,zůstávám konsternovaně s hubou dokořán zírat.
Apolenka je hezké jméno.
Za mě ne… originální za každou cenu není úplně vhodne. Vybrala bych normální bezne jméno podle kalendáře - sepsala si k příjmení a co by mi vyznivalo a vypadalo hezky bych dala.
Jinak my ty deti přijdou kolikrát jako chudáci…