Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@chs.jasmin píše: Více
Ano, taky jsem si vzpomnela na Ornellu a na to, jak si na to narod zvyknul
@Atisia píše: Více
Vazne by to melo byt takto s tim O na zacatku. Taky se mi vybavila Ariel/Ariela.
@veria píše: Více
Réka je dobrá, byla to Atillova žena mimochodem. A proč ne, když už jsou tu děti jménem Ronja a Rika, ty mají Poláková s Liškou.
@Anna766 píše: Více
No tak kdyz Polakova je na hlavu, nemusime z toho delat normu. Nevidim duvod u nas davat pro nas neobvykla madarska jmena, kdyz je tolik peknych jmen, ktera jsou zde obvykla (schvalne nepisu ceska, aby mne nekdo nechytal za slovo, ze ceske je maloktere jmeno, ale vis, jak to myslim).
Když mě se třeba ta Réka - Rika líbí. A každé jméno bylo kdysi neobvyklé, než si lidi zvykli a to i dnes známá, oblíbená a braná jako normální až nudná.
Například dnes už dospělé dcery Evy Vejmělkové se jmenují Rita a Tara. Asi je taky na hlavu.
@Anna766 píše: Více
Vejmelkova je pokud vim Slovenka a tam maji trochu jina jmena. Rita mi zni pomerne normalne a Tara nevim, jak je tam obvykle.
Ja chapu, ze lidi nechteji davat omleta jmena kterych je 5 v kazde tride, ale proste Réka, Ronja nebo tady ta Oriela to uz je na mne zu viel. At si samozrejme kazdy dava jmeno jake se mu libi, ale muzu na to mit svuj nazor.
Jmeno, no. Osobne bych se radsi jmenovala Oriela, nez Doubravka, Jindriska, Sofie, nebo Barbora, ale zalezi na vkusu kazdeho soudruha ![]()
@mado píše: Více
Hrála ve slovenském filmu, ale je Češka. Žije v Havířově.
Rita a Rika je děsně velký rozdíl.
I ta Ronja je lepší než Oriela.
Oriela mi pripada jako nazev pro cokoladu. Svoji dceri bych takove jmeno rozhodne nedala.