Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Vítek se mi líbí. Znám jen jednoho, je mu 5 akordy si nejsem jistá jaký má základ. Štěpán se kolem na nevyskytuje
Vítek bych nedávala, jako na dítě mi to přijde Ok ale na dospělého chlapa úplně ne.
Dala bych buď Antonína nebo Štěpána.
Taky bych nedávala Vítka. Zdůvodnění výše. Co třeba Marek?
Jste z jižní Moravy? Moje babička byla za svobodna Kolajová a pochází ze Slovácka.
Máme Štěpána a Víta (zvažovala jsem i Antonína a Jeronýma, ale neprošlo).
Vít ani Vítek se mi moc nelíbí, ale když už tak v první variantě. Antonína bych dala klidně.
Antonín Kolaja i Vít Kolaja mi přijde OK. Muset se ale vybrat mezi Antonínem a Vítem, tak vyberu to první.
Škoda, že se vám zprotivil Štěpán, protože ten mi k tomu příjmení sedí nejvíc.
Ještě možná Adam…?
Vítek ještě budiž (i když nemám ráda zdrobněliny jako oficiální jméno), ale Vítek Kolaja je hrozně koktavé a s prominutím mi to zní až infantilně. Antonín Kolaja je dobré.
My máme Vítka. Prostě se to k němu hodí
a příjmení začíná také na Ko
@Denulíí píše: Více
Ahoj,
tři roky zpět jsem měla ve třídě Jakuba Kolaju
Jinak ted máme jak Vítka tak Tondu a Vítka jsem potkala poprvé. Většinou jde o Vítězslava, nebo Víta, ale ted máme Vítka jakože Vítek. Moc se mi to jméno líbí ![]()
Ani jedno ze jmen není můj šálek. Já bych dala třeba Radim, nebo nějaký tvrději znějící jméno.
Každopádně chci říct, že VíteK Kolaja nevypadá ani nezní dobře.
@Janča6 no mě právě odrazuje to oslovení v dospělosti 😬ale jinak se mi to prostě víc líbí než Vít.
Anoo jsem, ale já mám jiné příjmení, přítel je Kolaja, ale je taky z jižní M. 😁 😊 Odkud byla babička přesně?
To příjmení je takové rozplizlé, Vítek Kolaja určitě ne, to vůbec k sobě nezní. Řekni si to dvakrát nahlas po sobě. Antonín veze kmín, veze Kaču na tragaču, posadil ji na komín…to není můj styl. Tak se jmenovali stáří chlapi před hospodou na vsi. K dítěti mi to nepasuje.
K takovému příjmení bych dala něco udernějšího, neušišlaného, chlapskeho, co trochu odstini to příjmení. Martin, Marek. Radim, Petr..
Ahojte 😊
Je tu někdo kdo má přímo verzi Vítek? Nemůžeme se rozhodnout mezi dvěma jmény zda Vít nebo Antonín 🙈
Chtěli jsme ještě Štěpána, Vojtěcha, Matěje ale těch je strašně moc kolem mě, že se mi ty jména zprotivila 😬
Popřípadě nějaké ještě tipy k příjmení Kolaja?
Děkuji.