Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně se víc líbí Pavla, a tak máme doma dvě Pavlínky… ale ne Pavlíny, ale Pavly… ![]()
@Šarlota4 píše:
@Jirka765 Pavlí, Pavlo, Pavluš, Pavlusko
Nepatřím mezi fanoušky. Pavel, Pavla, Pavlína - všechny variace mám spojené se slabomyslnými osobami. Ale to je čistě subjektivní - neexistuje jméno, které by se líbilo všem ![]()
Me se toto jmeno hrozne libi, meli jsme ho vybrane pro pripad holcicky. Sice to tentokrat nevyjde-cekame chlapecka, ale treba nam osud dopreje jeste jedno stesti ![]()
Syn chodí do školky s holčičkou, co se jmenuje Pavlínka, za mě je to fajn jméno. Není jich na každém kroku deset, jako třeba Elišek.
Jednu máme, vybral jí muž, mně se to moc nelíbí, ale už jsem si docela zvykla
ale Pájo bych jí v životě neřekla, to se mi naprosto příšerně příčí
říkám jí Pali, Pavluška, nebo Pavlíčka jablíčka plná sluníčka
a starší ségra jí občas říká Pavčo ![]()
Jsem Pavlína a děs..připadá mi to jako nadávka..nikdo mi tak neříká ani se tak nepředstavuju..pro všechny jsem Pavla..( zase je fakt že jsou tak zmatení, že slavím svátek dvakrát v roce
)
@Regina Hero píše:
Mně se víc líbí Pavla, a tak máme doma dvě Pavlínky… ale ne Pavlíny, ale Pavly…
Mam Pavlinu dceru, jmeno se nam libi, akorat ji hodne rikaji Pavla a to se ji nelibi anebo ze Pavla a Pavlina je stejne jmeno to me taky vytaci. Jinak jich moc nen mezi detmi.
Jsem nositelka tohoto jména a jsem moc ráda, i když v dětství mi to tak nepřišlo, až s vyšším věkem
Né jen že ho nemá každý druhý ale všem v okolí se líbí a když někdo řekne Pavlínko je to krásné
@Jirka765 A v dospělosti mi říkají Pavli ![]()
Příspěvek upraven 05.04.18 v 07:38
@slunecnice32 hele mě taky říkají Pavli, ale už to neřeším
a aspoň slavím svátek 2X
dost lidem se plete že Pavla je v červnu a Pavlína v srpnu
![]()