Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No, Richard Zabojnik mi zni jak ze Starych povesti ceskych…
nedavala bych zadne tak „tvrde“ jmeno, dohromady to zni fakt bojovne a co kdyz to bude drobny jemny klucina? sedelo by mi treba Adam, Martin, Jakub, Matej - nejaka ceska klasika. sice to neni super originalni, ale k tomu prijmeni bych zadne extremy nevymyslela.
@Anonymní píše:
Dobre rano vsem,
jake jmeno byste daly k prijmeni Zábojník? Chceme, aby nebylo moc caste a nedelalo problem pri vyslovovani v cizine. Idealne aby obsahovalo R, myslim, ze příjmení je samo o sobe mekke, tak aby se to „rozbilo“
Nas napadlo zatim jenom Alexandr, Eduard a manzel prisel s Teodorem… Libi se mi i Benedikt, ale to k prijmeni asi nejde
Dekuji vsem za rady i nazory
P. S. anonym kvuli prijmeni
Co Robin Zábojník?
@BQ píše:
Mě by k tomu pasoval Richard.
Na Richarda mam spatne asociace, skoda, jmeno to špatné neni
@Ali-Ali píše:
No, Richard Zabojnik mi zni jak ze Starych povesti ceskych…nedavala bych zadne tak „tvrde“ jmeno, dohromady to zni fakt bojovne a co kdyz to bude drobny jemny klucina? sedelo by mi treba Adam, Martin, Jakub, Matej - nejaka ceska klasika. sice to neni super originalni, ale k tomu prijmeni bych zadne extremy nevymyslela.
Ja bych dala Mateje
Příspěvek upraven 24.01.16 v 10:26
@Ali-Ali píše:
No, Richard Zabojnik mi zni jak ze Starych povesti ceskych…nedavala bych zadne tak „tvrde“ jmeno, dohromady to zni fakt bojovne a co kdyz to bude drobny jemny klucina? sedelo by mi treba Adam, Martin, Jakub, Matej - nejaka ceska klasika. sice to neni super originalni, ale k tomu prijmeni bych zadne extremy nevymyslela.
Jakuba, Adama i Martina (manzel) uz v rodine mame a to nechceme ![]()
@Ali-Ali píše:
tak ono i z toho drobného jemného klučiny jednou vyroste dospělý chlap ![]()
Robin i Albert se mi libi, dekuji, navrhnu doma
klidne hazejte dalsi napady, treba Alberta bych v kalendari jen presla, ale kdyz si to reknu s prijmenim, tak to zni pekne ![]()
Vybírej: http://krestni-jmena.cz/seznam/?…&
ještě by se mi líbilo Kryštof
Mě prvně (než jsem dočetla to s tím R) napadl Roman a Filip.
Patrik Zábojník, Samuel Zábojník, Dominik Zábojník, David Zábojník
Nedíváte se teď na medvídka Pú? Že navrhujete Kryštof a Robin? ![]()
Mně se nehodí jména s „r“ zdá se mi to rozbité až moc. Ale to jen můj subjektivní názor. Spíš by se mi hodilo kratší jméno, příjmení je dost dlouhé.
Třeba David Zábojník.
Dobre rano vsem,

jake jmeno byste daly k prijmeni Zábojník? Chceme, aby nebylo moc caste a nedelalo problem pri vyslovovani v cizine. Idealne aby obsahovalo R, myslim, ze příjmení je samo o sobe mekke, tak aby se to „rozbilo“
Nas napadlo zatim jenom Alexandr, Eduard a manzel prisel s Teodorem… Libi se mi i Benedikt, ale to k prijmeni asi nejde
Dekuji vsem za rady i nazory
P. S. anonym kvuli prijmeni