Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Narazila jsem na kalendář, kde je obrovské množství jmen! Tak kdo chce, ať mrkne ![]()
Já myslela, žes to počítala..
já vím o třech krásných jménech..Ondřej, Simona a Lucie
to jsou ty nejkrásnějšííí ![]()
Jako já se o jména celkem zajímám, ale tenhle kalendář mě celkem dostal
Erhard, Severín, Géza, Božetěch, Dezider, Fridolín, Zoltán, Arpád, Izidor, Ratmír, Odeta, Garik, Želmíra, Ofélie, Atanas, Sidonie, Arleta, Gleb, Olaf, Ignát, Petronela, Záviš, Neklan, Gordana, Živan, Lukrécie, Engelbert…
@WaIl píše:
A kolik z nich je nepoužitelných? Aspoň polovina?![]()
stačí, aby nějaká celebrita dala svým dětem jména Živan a Želmíra a za dva roky budou v top deset ![]()
@WaIl píše:
A kolik z nich je nepoužitelných? Aspoň polovina?![]()
Všechna jsou použitelná. Proč by nemohla.
No tak jeden z mála kalendářů kde je moje jméno
Zrovna dneska jsem si koupila debilníček a zase tam nejsem
Ale jako jo… na seznamu se už tak dva roky taky objevuju ![]()
@CokeLady píše:
Bezva, hned mě zaujalo hned 1. ledna Mečislav… to jsme ráda, že je to konečně v kalendáři, takové jméno by neměla zůstat zapomenuto…![]()
Prý jsou všechna použitelná, jsem se zde dočetla. ![]()
@Etcetera78 píše:
stačí, aby nějaká celebrita dala svým dětem jména Živan a Želmíra a za dva roky budou v top deset
Myslím, že až tak žhavý to není. Kurdule Stropnické je 10 let a pokud vím, davovka se z toho nestala ![]()
@Sova Klára píše:
Jako já se o jména celkem zajímám, ale tenhle kalendář mě celkem dostalErhard, Severín, Géza, Božetěch, Dezider, Fridolín, Zoltán, Arpád, Izidor, Ratmír, Odeta, Garik, Želmíra, Ofélie, Atanas, Sidonie, Arleta, Gleb, Olaf, Ignát, Petronela, Záviš, Neklan, Gordana, Živan, Lukrécie, Engelbert…
Dezider je Dezo. Jednoho znam. Mladej kluk.
Zakladatelko,
co to je za kalendář? To je nějak oficiální? Nebo jen někdo vzal nějaký jména a někam v roce je umístil?
@Sova Klára Lukrécii jsem měla ve výběru jmen na dceru
Je moc hezké ![]()
@pe-terka To musí být taky „nějaká celebrita“
. Která je vidět a slyšet, ideálně skoro furt ![]()