Jméno Erika

Anonymní
21.1.16 14:18

Jméno Erika

Holky,

máte některá toto jméno? Případně znáte nějakou Eriku? Jsou nositelky se jménem spokojené? Co na něj říkáte? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32914
21.1.16 14:21

Znám, je jí 40, moc hezké jméno. Malou neznám, ale byla by originální. Zdrobňovala bych to asi na Erinka, Eri.
Je to podobné jako Edita, tu má kamarádka a sedí to i miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
21.1.16 14:21

Mně se líbí hodně :palec:
Osobně žádnou neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
21.1.16 14:23

Jednu znám, mně to přijde takové tvrdé jméno.

• Citovat
  • Upravit
27263
21.1.16 14:23
@Anonymní píše:
Holky,máte některá toto jméno? Případně znáte nějakou Eriku? Jsou nositelky se jménem spokojené? Co na něj říkáte? :)

znám asi 10 letou Eriku, asi spokojená je. Maminka je lehce švihlá, protože má tedy dceru Eriku a syna Erika.
Mě se to jméno nelíbí, absolutně pokaždý si vybavím ksicht spolužačky ze střední…neměla jsem tu holku ráda. Nicméně i kdybych jí neznala, tak se mi to jméno prostě nelíbí, ale dejte si to, cose líbí vám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
21.1.16 14:24

Znám tříletou Eriku. Říká se jí Eri, Erinko, Eričko. To jméno je výrazné, netradiční. líbí se mi.
Akorát je třeba, aby brzo zvládla „r“ :) A asi bych nedávala k příjmení, které má v sobě „r“, drnčelo by to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016

Znam jednu. Okolo 35
A jestli spokojena to netusim :lol:
Mne se to nelibi :nevim: Prijde mi to moc tvrde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251

Pokud mohu za muže - jednu Eriku znám a je to čur baba. Se jménem problém nemá, ani v dětství neměla, naopak se jí líbí, že skoro kdekoliv její jméno nebo odvozeninu mají.
Pokud nemáte v příjmení r, ř, tak fajn jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.1.16 14:26
@Anonymní píše:
Holky,máte některá toto jméno? Případně znáte nějakou Eriku? Jsou nositelky se jménem spokojené? Co na něj říkáte? :)

Znám - ale tedy není z blízkého okolí, z práce. Byla milá a taková veselá - líbilo se mi to. Výhoda je, že se to hodí k téměř každému příjmení a zároveň to není běžné jméno. Tedy líbí se mi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
21.1.16 14:27

Eriku znám jednu, nevím jestli je se jménem spokojená, ale říkali jsme jí ve škole Eržo, takže za mě nic moc mě se nelíbí :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
21.1.16 14:29
@Anonymní píše:

V naší bývalé advokátní kanceláři je Erika advokátka, nikdo jí nesnášel a i její jméno znělo mezi námi ostatními tvrdě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
21.1.16 14:32

Eriku jsme měli v práci a říkali ji Eržika :nevim: Sestřenice ma roční Eriku, sama je Eva a v rodině ji to jméno dost zkritizovali. Ze je to hrozne tvrdý jméno atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
21.1.16 14:35

Erika- vřes. Potud vceku hezké. Ale strašně moc záleží na přímení. Měla jsem spolužečku Eriku, příjmení taknějak Šťovíčková, a byl to fakt děs. Ale teď mám kolegyni, Eriku (taknějak) Langer, a parádní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
21.1.16 14:35

Znám, nelíbí se mi, nedovedu si představit, jak bych jí říkala - Eričko? :lol: :poblion: Nevím proč, jméno Erika mám spojené s představou holubů v nose (omlouvám se, zda jsem se nějaké Eriky dotkla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
21.1.16 14:43

Znám jednu, chodila se mnou do první třídy, všechny holčičky jí záviděly vlasy až na zadek :), tak to jen taková vzpomínka, co mám z dětství

od té doby jsem žádnou Eriku nepotkala. Mě se to vlastně i líbí, rozhodně bych to dala jen k hodně měkkému příjmení, ale jinak to zní i vypadá hezky (na rozdíl od mužské varianty Erik, pod tím si představím takovýho sádelnatýho chlapečka co trápí zvířátka, nevím proč :D )

říkala bych jí Erinko, Eri, Riki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko