Jméno Erika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
22.1.16 17:25
@ropucha 02 píše:
Erika- vřes. Potud vceku hezké. Ale strašně moc záleží na přímení. Měla jsem spolužečku Eriku, příjmení taknějak Šťovíčková, a byl to fakt děs. Ale teď mám kolegyni, Eriku (taknějak) Langer, a parádní.

Vřes je Erica, když už.

Jinak za mě, krásné jméno, ale tvrdé.. kvůli nepěkným zdrobnělinám bych ho nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
22.1.16 17:34
@WaIl píše:
Vřes je Erica, když už.Jinak za mě, krásné jméno, ale tvrdé.. kvůli nepěkným zdrobnělinám bych ho nedala.

Ach bože, promiň, já to napsala foneticky… :roll: Teď z toho týden neusnu. Chápu tvé pohoršení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
22.1.16 19:05
@ropucha 02 píše:
Ach bože, promiň, já to napsala foneticky… :roll: Teď z toho týden neusnu. Chápu tvé pohoršení.

„Ženské křestní jméno Erika i jeho mužský protějšek Erik má původ ve Skandinávii. Často ho nosili vikingští náčelníci. Jméno vzniklo ze skandinávského jména Eirík(u)r, v překladu „čestný vládce“.“

Nechápu, proč jsem pleteš latinský název vřesu, a ještě špatně. Jen jsem na to upozornila, že s tím jménem nemá nic společného. Pohoršena nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
22.1.16 19:29

Já se tedy bavím co dohadů způsobí jedno jméno. Každé jméno, když se říká pěkně-je pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
23.1.16 02:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
23.1.16 02:46

@WaIl V posledním příspěvku máš hned 3 chyby, paní učitelko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze