Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky s manzelem cekame dve holcicky jmena jsem nejaka mela treba Emma Grace Emilly Jess atd ale nejak se prestala libit Jess a Emilly se mi moc liby ale neprosli u manzela
nemeli byste napad
@Noela Kentosová píše:
Ahojky s manzelem cekame dve holcicky jmena jsem nejaka mela treba Emma Grace Emilly Jess atd ale nejak se prestala libit Jess a Emilly se mi moc liby ale neprosli u manzelanemeli byste napad
Pokud to nebude Emma Grace Horáková, tak proč ne…
V první řadě záleží na příjmení. Ke klasicky českému bych dala česká jména. Pokud budou mít holčičky cizí příjmení, tak cokoliv. Je fakt, že zrovna tu Emilly, a Jess bych teda taky nikdy nedala.
A moderní jméno znamená cizí?
Jinak taková diskuze je zde:
https://www.emimino.cz/…olku-121232/
A zakladatelka snad chce pro každou z holek jedno jméno, ne? Proč píšete dvě? ![]()
@Nafrněná píše:
Takové jména dávají v našem městě jen cigany
V tom nasem taky
Nechci se tu nikoho dotknout, ale prijde mi, ze cim vetsi jsem blbec, tim „zajimavejsi“ chci jmeno pro dite.. ![]()
Nevím jak je to tady s odkazem na jiné stránky, ale našla jsem stránku s deseti jmény a víceméně se mi líbí všechny. A kdybych čekala holčičku možná bych si i vybrala. Na stránce k nim byl i nějaký význam jmen, ale překopíruji jen seznam.
1. Emma – Ema
2. Isabella – Isabela
3. Emily – Emílie
4. Madison – Mad(d)ison
5. Ava – Avelina, Evelina
6. Olivia – Olívie
7. Sophia – Sofie
8. Abigail
9. Elizabeth – Alžběta
10. Chloe – Chloé
@baracudas píše:
V tom nasem takyNechci se tu nikoho dotknout, ale prijde mi, ze cim vetsi jsem blbec, tim „zajimavejsi“ chci jmeno pro dite..
Nebude to spíš tím, že většinou starší generace jsou trochu jinde než ta mladší?
A třeba mají rodinu v cizině, na co hned soudit? Mně se třeba nelíbí česká, samá Terezka, Eliška… a v dnešní době je těch jmen tolik, že to děti řešit nebudou(pokud teda nemají rodiče tupce a nebudou jim to vštěpovat od mala)A zrovna tohle mi přijde normální jména, žádná telenovela.
@baracudas píše:
V tom nasem takyNechci se tu nikoho dotknout, ale prijde mi, ze cim vetsi jsem blbec, tim „zajimavejsi“ chci jmeno pro dite..
A proč myslíte, že to „ti blbci“ dělají? ![]()
@darkgreen píše:
Nevím jak je to tady s odkazem na jiné stránky, ale našla jsem stránku s deseti jmény a víceméně se mi líbí všechny. A kdybych čekala holčičku možná bych si i vybrala. Na stránce k nim byl i nějaký význam jmen, ale překopíruji jen seznam.
1. Emma – Ema
2. Isabella – Isabela
3. Emily – Emílie
4. Madison – Mad(d)ison
5. Ava – Avelina, Evelina
6. Olivia – Olívie
7. Sophia – Sofie
8. Abigail
9. Elizabeth – Alžběta
10. Chloe – Chloé
Se synem chodí do třídy Chloe, je to nádherné jméno…a pro rýpalky jeden z rodičů není čech ![]()