Jméno Doubravka - co myslíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
424
19.1.16 18:44

Jméno Doubravka - co myslíte?

Nedá mi to. Před chvílí jsem zjistila, že dnes má svátek Doubravka. Tak jsem překvapená, že je vůbec v kalendáři … Ptám se tedy, co na to jméno říkáte? Líbí, nelíbí? Mě ihned naskočilo Léto s kovbojem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19606
19.1.16 18:49

@Lotuska dite s takovym jmenem bude vzdy tercem posmechu… Ja mam taky blbe jmeno, ktere si spousta lidi spoji s jednim filmem a posmivaji se mi dokonce stari dedci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
19.1.16 18:51

Ted se mi otevrela vzpominku, ze kdyz jsem byla mala desne jsem si prala byt Dobouravka, prislo mi to jako nejhezci jmeno na svete (ani jsem neznala Leto s kovbojem). Dnes to ve ne budi usmev, fakt se mi to jmeno moc nelibi a nedala bych ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
19.1.16 18:56

Katastrofa… to může dát fakt jen pablb, chudák dítě

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
19.1.16 18:56
@Bobby píše:
@Lotuska dite s takovym jmenem bude vzdy tercem posmechu… Ja mam taky blbe jmeno, ktere si spousta lidi spoji s jednim filmem a posmivaji se mi dokonce stari dedci…

Rosalinda? :lol:

• Citovat
  • Upravit
3030
19.1.16 18:58

Já si to s ničím nespojuji a jo, pěkné. Sama bych ho nedala, ale nevadí mi. Na oslovování se mi zdá dlouhé a nevím, jak bych ho zkrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
19.1.16 18:59
@Nafrněná píše:
Rosalinda? :lol:

Az tak teda ne :-D Dedictvi aneb ku*vahosi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.1.16 19:00
@Bobby píše:
Az tak teda ne :-D Dedictvi aneb ku*vahosi… :roll:

Hérečka? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
358
19.1.16 19:00

Znam jednu dvouletou holcicku tohoto jmena, rikaji ji Dubi, Dubinko, Doubi atd, zni to docela hezky, ale urcite toto jmeno neni v moji Top 10, vlastne ani v top 100.. moc nezjistuj, mela jsek dilema, kdyz jsme vybirali jmeno pro kluka, ale stejne ti kazdy napise neco jineho, sto lidi, sto chuti.. kdyz se jmeno libi rodicum, at ho daji, ostatni si zvyknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
19.1.16 19:02
@Tunrida píše:
Hérečka? :mrgreen:

To horsi :-D Bohumil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
19.1.16 19:02

A mně se náhodou moc líbí. Důvod k posměchu se najde vždycky, když se chce. A když to vezmeš kolem a kolem, které jméno se v nějakém filmu neobjevilo? V době neobvyklých a cizích křestních jmen bych se posměchu pro Doubravku nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.1.16 19:03

Mě teda nepřekvapuje, že je to jméno v kalendáři, ale sama bych ho nevybrala :lol: Jinak teda nevím, ale nemyslím si, že je ještě teď potřeba přemýšlet u dětí nad jmény s předrevolučních filmů :think: Ony pro ty děti budou už asi celkem nezajímavé, když už teď jsou v České televizi řazeny mezi filmy pro pamětníky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
19.1.16 19:03

Ale ty babky s máti ji v tom filmu nějak říkaly, ne? :think:

Hoodně netradiční :lol:

• Citovat
  • Upravit
13142
19.1.16 19:05

Nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
19.1.16 19:05

Přesně tak, léto s kovbojem… :D ono. možná kdyby to jmeno nebylo takhle s nečím propojene… nebylo by špatné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze