Jméno Doubravka - co myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Republic
19.1.16 19:05

Nelibi ani trochu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29577
19.1.16 19:06

Stejné, jako třeba Jindřiška. Jak jí chceš říkat? Jindři? Jindro? Jind…? Doubravko, Doubi(o bože),nebo jak? Jsou to příšerná jména. Děti poděkují :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
19.1.16 19:07

@Lotuska nechutný jméno, sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
19.1.16 19:08

A mně se líbí. Lepší než různé Nellinky, Lilinky, Ellinky apod. Děckám to bude podle mě úplně jedno…aspoň do té doby, než si z toho začnou utahovat doma maminky a tatínkové…Klidně bych dala, ale já jsem na tady ty méně tradiční jména :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
19.1.16 19:09
@berry4 píše:
Stejné, jako třeba Jindřiška. Jak jí chceš říkat? Jindři? Jindro? Jind…? Doubravko, Doubi(o bože),nebo jak? Jsou to příšerná jména. Děti poděkují :kytka:

Jednu znam a je se jmenem spokojena velmi :nevim: Musis asi ocekavat od ditete urcity charakter a hlavne schopnost celit posmeskum no…mozna i nejaky trenink? To je vec kazdeho rodice… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10650
19.1.16 19:17

Mě přijde krásný a klidně bych ho dala… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
19.1.16 19:18
@ivik21 píše:
Ale ty babky s máti ji v tom filmu nějak říkaly, ne? :think:Hoodně netradiční :lol:

Rikali (i muzi) ji tam Dorka, Dorinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
19.1.16 19:20

Manzeluv byvaly kolega mel dceru Doubravku. Ted ji muze byt tak deset…uz tehda mi ji bylo lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
19.1.16 19:21
@berry4 píše:
Stejné, jako třeba Jindřiška. Jak jí chceš říkat? Jindři? Jindro? Jind…? Doubravko, Doubi(o bože),nebo jak? Jsou to příšerná jména. Děti poděkují :kytka:

Tak zrovna Jindriska chodi s mym synem do skolky a je to krasne jmeno. Ano, rikaji ji Jindri, Jindro, slysela jsem i Isko.
Na kazde jmeno se da neco najit. Kolegine z prace ma doma Josefinku a rika ji Pepinko.
Me se ta Doubravka libi, sice osobne bych ji nedala, ale proc to hanet. A navic znam jednu Doubravku a je to super zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
19.1.16 19:21
@Dojcanis píše:
@Lotuska nechutný jméno, sorry

Nechutny? A jaky jmena jsi dala ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
19.1.16 19:22
@berry4 píše:

Taky nemam rada jmena typu Jindřiška, Eliška atd. desne se mi nelibi, ta zdrobnelina v zakladnim tvaru a pripada mi to takove nedustojne, ale rikat se jim da ruzne. Treba jen Jiňa, Iňa, Inka, Jinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
19.1.16 19:25
@evill píše:
Rikali (i muzi) ji tam Dorka, Dorinka.

Jé dík, takže žádná Doubí, apod., Dorinko je hezké :palec:

• Citovat
  • Upravit
3662
19.1.16 19:28

@Katchi hele je to můj názor, ostatní taky píšou své názory :potlesk: jaké jméno sem dala já? Mrkni se na profil a budeš vědět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.1.16 19:31

Docela se mi líbí, nedala bych to, nejsem tak odvážná, ale hezké jméno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.1.16 19:33

Hrozný jméno, nechápu jak ho může někdo dát. Pro mě je ve stejný kategorii jako Aloisie, Mečislava, Vladimíra, Stanislava apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze