Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Stejné, jako třeba Jindřiška. Jak jí chceš říkat? Jindři? Jindro? Jind…? Doubravko, Doubi(o bože),nebo jak? Jsou to příšerná jména. Děti poděkují ![]()
A mně se líbí. Lepší než různé Nellinky, Lilinky, Ellinky apod. Děckám to bude podle mě úplně jedno…aspoň do té doby, než si z toho začnou utahovat doma maminky a tatínkové…Klidně bych dala, ale já jsem na tady ty méně tradiční jména ![]()
@berry4 píše:
Stejné, jako třeba Jindřiška. Jak jí chceš říkat? Jindři? Jindro? Jind…? Doubravko, Doubi(o bože),nebo jak? Jsou to příšerná jména. Děti poděkují
Jednu znam a je se jmenem spokojena velmi
Musis asi ocekavat od ditete urcity charakter a hlavne schopnost celit posmeskum no…mozna i nejaky trenink? To je vec kazdeho rodice… ![]()
@ivik21 píše:
Ale ty babky s máti ji v tom filmu nějak říkaly, ne?Hoodně netradiční
Rikali (i muzi) ji tam Dorka, Dorinka.
Manzeluv byvaly kolega mel dceru Doubravku. Ted ji muze byt tak deset…uz tehda mi ji bylo lito
@berry4 píše:
Stejné, jako třeba Jindřiška. Jak jí chceš říkat? Jindři? Jindro? Jind…? Doubravko, Doubi(o bože),nebo jak? Jsou to příšerná jména. Děti poděkují
Tak zrovna Jindriska chodi s mym synem do skolky a je to krasne jmeno. Ano, rikaji ji Jindri, Jindro, slysela jsem i Isko.
Na kazde jmeno se da neco najit. Kolegine z prace ma doma Josefinku a rika ji Pepinko.
Me se ta Doubravka libi, sice osobne bych ji nedala, ale proc to hanet. A navic znam jednu Doubravku a je to super zenska.
@berry4 píše:
Taky nemam rada jmena typu Jindřiška, Eliška atd. desne se mi nelibi, ta zdrobnelina v zakladnim tvaru a pripada mi to takove nedustojne, ale rikat se jim da ruzne. Treba jen Jiňa, Iňa, Inka, Jinka…
@evill píše:
Rikali (i muzi) ji tam Dorka, Dorinka.
Jé dík, takže žádná Doubí, apod., Dorinko je hezké ![]()
@Katchi hele je to můj názor, ostatní taky píšou své názory
jaké jméno sem dala já? Mrkni se na profil a budeš vědět ![]()
Docela se mi líbí, nedala bych to, nejsem tak odvážná, ale hezké jméno ![]()
Hrozný jméno, nechápu jak ho může někdo dát. Pro mě je ve stejný kategorii jako Aloisie, Mečislava, Vladimíra, Stanislava apod.
Nelibi ani trochu