Jméno pro chlapečka - prosím o názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
24.6.11 21:22
dagina1 píše:
Ahoj holky,
za pár týdnů čekáme chlapečka a máme předvybráno několik jmen – ty držíme před blízkými v tajnosti ale ráda bych názor více lidí jestli to nezní blbě třeba… nějak to sami nemůžeme rozseknout
 takže:

Gabriel
Leonard
Florian
Sebastien
 Jan

Manžel je cizinec, příjmení máme krátké jednoduché hodí se k těmto jménům v pohodě.
Co vy na to?
Dík

já chtěla gabriela, ale jsme horovi a gabriel hora je drsný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
24.6.11 21:28

Leonard :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
24.6.11 21:29

Tak jestli můžu říci svůj názor, tak moc hezký je Jan Hora, a pokud chcete exotičtější, tak mě by se líbil ten Florián. Doufám, že vyberete dobře a že se to všem i mimísku bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
24.6.11 21:31

Tak já mám Sebastiana tak hlasuju pro něj a jinak se přidávám a prosim o pomoc v listopadu budem mít mimčo a nedokážem vymyslet jméno na každym se nám něco nelíbí nebo už někoho známe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.6.11 21:31
lehaje píše:
Tak jestli můžu říci svůj názor, tak moc hezký je Jan Hora, a pokud chcete exotičtější, tak mě by se líbil ten Florián. Doufám, že vyberete dobře a že se to všem i mimísku bude líbit.

aaaaaaaaaa Jan byl můj děda, nenáviděla jsem ho a dodnes nanávidím za to, jak hnusně se ke mě chovat. můj syn je jakub hora a druhý bude daniel hora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.6.11 21:37

Jednoznačně Jan 8-)
Ale příjmení máš určitě po manželovi, takže lépe bude znít „nečeské“ jméno. V tom případě se mi líbí Leonard.
Tak šťastnou ruku při výběru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
24.6.11 21:41

manco a bude to holka nebo kluk :-)

jinak nám taky trvalo než sme našli jméno na kterym sme se s manželem shodli - ještě chvíli před porodem sme to neměli podepsaný :lol:
tak přeju štastnou ruku při výběru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
24.6.11 21:46
brumdinka píše:
manco a bude to holka nebo kluk :-)jinak nám taky trvalo než sme našli jméno na kterym sme se s manželem shodli - ještě chvíli před porodem sme to neměli podepsaný :lol:
tak přeju štastnou ruku při výběru :palec:

To ještě nevíme, ale tipujem spíš kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
24.6.11 22:21

Asi taky Sebastien… :think:

My jsme to u prvního kluka měli jasné - po tátovi, ale u druhého jsme s tím dlouho bojovali a nemohli se na ničem shodnout. Nakonec manžela napadl Denis a bylo rozhodnuto… :palec: a musím říct, že mu to jméno neskutečně sedí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.6.11 23:04

Já nevim, Bastíká má ted každý druhý. Už kvůli tomu bych to jméno nedala. Sebastien a Samuel nebrat :roll:

Tak já sem opět budu cpát toho Vincenta :mrgreen: :mrgreen: Sama ho mít nebudu,to mi doma neprojde ale líbí se mi to.
Leonadr je opravdu tvrde jméno :think:
Jan je česká klasika - neurazí - nenadtchne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.6.11 10:03

Ono záleží asi i na oblasti… Malého Samíka znám kromě našeho jenom jednoho (no znám, vím, že existuje, nestýkáme se), Sebíka jednoho, co se teď narodil. Zato Tomíci, Janíci a Lukášci by se dali přehazovat vidlama :lol: :lol: :lol:

Věřím, že třeba v Praze je to jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
25.6.11 12:04

Jo jo, my máme taky Lukáška. Dokud se nenarodil, tak jsem o žádném jiném nevěděla a teď jich je nějak moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.6.11 12:40
lehaje píše:
Jo jo, my máme taky Lukáška. Dokud se nenarodil, tak jsem o žádném jiném nevěděla a teď jich je nějak moc :-D

Já myslím, že prvorodičky právě vůbec neví co je v kurzu - pokud po tom nepátrají ( nějaké statistiky jmen a podobně)..Protože bezdětní většinou netráví čas se spoustou cizích dětí.. :mrgreen:
Já jsem také žila před 12 lety v bludu, že Elišku nikdo mít nebude, protože přeci já když jsem byla malá, jsem byla jediná v celé městě..
Hm a pak jsem se nestačila divit, co je Elišek ve školce, lidušce, na táborech a škole :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.6.11 12:48

To je fakt, možná budu ve školce ještě zírat :lol: Ale právě v práci mi procházely rukama seznamy prvňáčků a tam žádný myslím nebyl a i když se bavím s nějakým dítětem, tak mi sděluje jako obrovskou raritu, že mají ve třídě nebo ve školce taky Samíka :lol: (asi 2× se to stalo) Tak snad to nebude tak hrozné, no :roll:

Já věřím, že kdybych dala Polykarpa nebo Pia, tak neuplyne ani půl roku a někdo mi sdělí, že jejich známí mají některé z těch jmen taky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.6.11 12:54

Já koukala u nás ve městě na tablo školkové třídy a byly tam 4 KAROLÍNKY, 2 FILÍPCI a celkově se to dost opakovalo..chudák učitelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí