Bolesti bříška a vaječníků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
24.6.11 10:18

Bolesti bříška a vaječníků

zdravím všechny těhulky.nevím si rady. :cry: jsem na začátku 7tt.dříve mě pobolívaly „jen“ vaječníky.nyní se k tomu od včera přidalo i píchání v podbříšku.asi tak hodinku.pak to ustalo a znovu chvíli večer.od rána to bylo dnes v poho a teď zas trochu.do jaké míry je to „normální“ že roste děloha a kdy už to řešit?
beru také utrogestan 2× večer vag.
moc děkuji.hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2891
24.6.11 10:25

já mylsím, že je to normální, pokud už by ta bolest byla taková, že by se to fakt nedalo vydržet, tak bych s tím asi něco dělala, ale občasné píchání apod je normální. Prostě roste děloha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.6.11 10:29
vlacek06 píše:
zdravím všechny těhulky.nevím si rady. :cry: jsem na začátku 7tt.dříve mě pobolívaly „jen“ vaječníky.nyní se k tomu od včera přidalo i píchání v podbříšku.asi tak hodinku.pak to ustalo a znovu chvíli večer.od rána to bylo dnes v poho a teď zas trochu.do jaké míry je to „normální“ že roste děloha a kdy už to řešit?
beru také utrogestan 2× večer vag.
moc děkuji.hezký den :kytka:

Toho ještě bude,píchání,tahání,bolení,tvrdnutí.Jooo těhu,to je prostě jiný stav ze vším všudy.Já bych ho teda přejmenovala na jiný strach :lol: Je to uplně normální,pokud nekrvácíš a není to k nevydržení.A pro svůj klid člověk může vždy skočit k mudrovi.Já tam byla častěji než doma :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.6.11 10:42

díky moc.mám teď strach ze všeho :-? 15měs. snažení,hormonální stimulace…pak už hrozilo jen umělé.už jsem z toho unavená a tak řeším kde co.také přemýšlím,jestli nejít na rizikové.práce mě dost stresuje.už aby se to narodilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.6.11 10:44
vlacek06 píše:
díky moc.mám teď strach ze všeho :-? 15měs. snažení,hormonální stimulace…pak už hrozilo jen umělé.už jsem z toho unavená a tak řeším kde co.také přemýšlím,jestli nejít na rizikové.práce mě dost stresuje.už aby se to narodilo :mrgreen:

No to bys měli vidět mě při posledním těhu po dvou potratech.Vůbec jsem si ho neužila,stresovala jsem denně,pořád nějaké problémy,na pohotovost bych si mohla zřídit ClubCard jak do tesca a sbírat body :lol: :lol: :lol: Jak mě se oddechlo,až jsem porodila :lol: Ale štve mě,že jsem si to těhu neužila.A to jsem si říkala,že při druhém už tak řešit nebudu a řešila jsem 100000× vic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
24.6.11 10:45

Ahoj :mavam:
Já jsem 6+4tt a mám to samé. Píchání, bolení, chvilku klid a znovu, takže dle mě je to v těhu normální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.6.11 10:58

tak to čekáš také v únoru.já jsem 6+1tt.takže asi fakt v poho.ale i tak.to mám za to,že při dceři ani nevím jak,a najednou už jsem rodila.prostě těhu jedna báseň.teď se z toho můžu… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.6.11 11:04

teda ty máš hlášky.. :mrgreen: fakt se bavím a konečně i směji.ale plně s tebou souhlasím.můžu se zbláznit,jak jsem z toho pos…jenže se o tom nechci moc zmiňovat doma.za těch 15měs.jsme si užili dost,a tak chci,aby aspoň manžel si to užil,když já vím,že si to neužiji.a jak se těší malá.takže ještě o to větší nervy,aby to dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
24.6.11 11:41

jj, to jsme stejně :-) Akorát my budeme mít dvojčátka, takže rodit budu určitě dřív :think: Zrovna dnes mě pobolívá břicho a jsem unavená, není mi nějak nejlíp :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.6.11 12:42

no pěkné :palec: já čekala dvě při prvním těhu.spontálně.hned po vysazení HA mi uzrála dvě vajíčka.ve 3měs.už tam ale bylo jen jedno…ještě že.dcera je živel :roll:
teď jsem těhu po aplikaci ovitrelle (to je to,co pregnyl,jen prý? lepší) a od 16.DC beru utrogestan.
tak ať se daří dvojčátkům.teď bych je také brala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
24.6.11 12:47

:mavam: :mavam: :mavam: ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam:
chtěla jsem vás pozdravit, nějak jsem na tuto diskuzi narazila a moc mě potěšilo, že tady jste ve stejné fázi jak já jsem v 6+4tt :-) a bříško mě taky pobolívá, taky jsem se stresovala, že už by nemělo, dokonce jsem si všimla jak jsem se začala hrbit a chodit v předklonu od včerejška se dost hlídám, jak jsem narovnaná tak mě břicho bolelo, jako by svaly nebo tak něco, no a prostě když jsem jak paragraf tak je to dobri, ale já jsem na rizikovce a vegetim naštěsti doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
24.6.11 12:49

Děkuji. Nám to konečně vyšlo, po dlouhém snažení. Uvidíme, jak se prckům daří-na utz jdu ve čtvrtek. Já jsem za ně vděčná a byla bych i za jedno. Už si na tu myšlenku dvojek zvykám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
24.6.11 12:51

Ahoj andtom :mavam: a čekáte jedno mimčo nebo dvě? To jsme na tom stejně, taky jsem 6+4tt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
24.6.11 12:57

**Ahoj :mavam: :mavam: :mavam: **
My jsme byli na IVF zaváděli mi 2 ale při kontrole v pondělí mi dr. říkal že čekáme 1, ale aspoň tak, hlavně, že tam aspoň jedno je, my jsme se snařili od 7/2009 takže taky pěkně dlouho a taky mám ve čtvrtek kontrolu a budou mi brát těhotenské odběry a stěr z čípku a jak jsi na tom ty??? Máš už doma fotečku ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
24.6.11 13:12

Mně minulý týden řekl dr.že tam je taky jedno mimčo a ted ve středu řekl, že jsou tam dvě. Minule se nám jeden prcek schoval :-) Takže budeme mít jednovaječné. Fotku máme, ale ve čtvrtek by snad mohla být hezčí, když už mimča povyrostou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí