14 dní těhotná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.6.11 14:47

14 dní těhotná

ahoj doktor mi řekl že jsem asi 14 dní těhotná že nejde vidět nic na ultrazvuku* ale pichá me podbříčku takové tlaky :think: a ptala jsem se znamích co měly děti a že nikdy nic necítili tak se bojím co to je prsa mám citlivé ,ale jsem s toho nervozní nevím co si mám mo tom myslet k doktorovi mám dojít až za měsíc :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13046
23.6.11 14:52

píchání a tlaky v podbřišku mám i teď a to jsem už 20. t těhotenhství, neplaš je to zcesla ormální!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
23.6.11 15:25

Taky mi to přijde normální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.6.11 15:34

Neboj, roste ti deloha :hug: , takze je to normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
23.6.11 15:49

A podle čeho doktor usoudil, že jsi těhotná 14 dní? To jde zjistit takhle brzy? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.11 18:51

to jsem ráda jsou to pro mě první zkušenosti tak je zcela normální že trochu bojím aby vše dopadlo dobře :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.11 18:57

a ještě se zeptám když jsem měla ms 23.5 jsem tedy v tom druhém týdnu někde čtu že je to 3-4tt nevím tyhle zkratky*omlouvám se je to trochu asi špatný dotaz ,ale když vás tu mám :-D tak mi to snad vysvětlíte :lol:

• Citovat
  • Upravit
2316
23.6.11 19:02

Zkus testík Clear Blue. Tam píšou : pokud jsi těhotná 1-2 týdny jsou podle Dr. 3-4 týdny těhotná. Nebo jedině na krev. ale slyším poprvé, že ti Dr. řekne, že jsi 14 dní těhotná, když nic nevidí :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.11 19:05

tak v tom mám zmatek i játesty jsem si dělala 2 a čárka byla tmavší čím dál víc a řekl mi že je to asi 14 dni že nic nevidí tak jsem s toho jelen :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.11 19:06

plus ten digitalní kde mi ukázal 2-3 týdny

• Citovat
  • Upravit
2316
23.6.11 19:08

Pokud máš // dálnice, tak těhotná určitě jsi, ale je to časné těhotenství. Viděla bych to tak za 3 týdny na konrolu, to už bude vidět více :kytka:
Pokud ti digi ukázal 2-3, tak to už by měl něco vidět :think: To je divný :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
24.6.11 08:53
zlatuna píše:
Pokud máš // dálnice, tak těhotná určitě jsi, ale je to časné těhotenství. Viděla bych to tak za 3 týdny na konrolu, to už bude vidět více :kytka:
Pokud ti digi ukázal 2-3, tak to už by měl něco vidět :think: To je divný :-?

Ahojek, doma jsme se začali snažit na začátku května test sem dělala min.týden jen tak z nedočkavosti a nic na něm nebylo MS měla být 22.6. a nic tak včera testík a ejhle souu tam,dnes sem byla ze Dr.a říkala mi taky že je to ještě brzy a taky tam nic nevidí. Mám taky tokové tlaky které občas přejdou do bolesti,prsa začínají taky. a na kontrolu me objednala na 15.7. jinak mám na sebe dávat pozor atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
24.6.11 21:31

zkratka tt znamená týden těhotesntví.

trochu nelogicky se těhotenství počítá od prvního dne poslední menstruace :-) tzn. že jestli jsi poslední MS měla 23. května. pak dnes jsi 4týdny a 3 dny těhotná (4+3 tt)
tvuj lékař zjevně usuzoval podle tvé menstruace - pochopitelně nic neviděl, snad jen změněnou sliznici. to je naprosto normální.

Rúzné píchání a tlačenía bodání je zcela normální - překvapuje mne, že žádná z tvých kamarádek nic takového neměla, možná si to jen nepamatují :)

pa

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
25.6.11 20:30
Anonymní píše:
ahoj doktor mi řekl že jsem asi 14 dní těhotná že nejde vidět nic na ultrazvuku* ale pichá me podbříčku takové tlaky :think: a ptala jsem se znamích co měly děti a že nikdy nic necítili tak se bojím co to je prsa mám citlivé ,ale jsem s toho nervozní nevím co si mám mo tom myslet k doktorovi mám dojít až za měsíc :think:

Ahoj anonymko, ahoj holky. Zrovna resim stejny problem, tak jste me trochu uklidnily. Jsem 17DPO a vcera se mi ukazaly //. Digitalni test mi ukazal 2-3tt, tzn. jsem ve 4-5 tydnu. Podle kalkulacky a posledni MS jsem ve 4+2tt. V brisku mi skrunda, jako kdyby jeste mela dorazit MS. Citim obcas vajecniky a pnou me prsa (obcas mi v nich bodá a lehce brni bradavky). Jak tak ctu, tak je to normalni, tak snad se nic nedeje :mrgreen: U doktora jsem jeste nebyla, zavolam mu v pondeli :dance:. Drzim vsem palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.11 21:26

Harpyje* mám ješte jeden dotaz když jsem to počítala od prvního dne ms tak mě to vyšlo dnes 4+6tt a podle tebe by todnes bylo 4+4tt*jak se to počítá ???? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky