Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
píchání a tlaky v podbřišku mám i teď a to jsem už 20. t těhotenhství, neplaš je to zcesla ormální!! ![]()
A podle čeho doktor usoudil, že jsi těhotná 14 dní? To jde zjistit takhle brzy? ![]()
to jsem ráda jsou to pro mě první zkušenosti tak je zcela normální že trochu bojím aby vše dopadlo dobře ![]()
a ještě se zeptám když jsem měla ms 23.5 jsem tedy v tom druhém týdnu někde čtu že je to 3-4tt nevím tyhle zkratky*omlouvám se je to trochu asi špatný dotaz ,ale když vás tu mám
tak mi to snad vysvětlíte ![]()
Zkus testík Clear Blue. Tam píšou : pokud jsi těhotná 1-2 týdny jsou podle Dr. 3-4 týdny těhotná. Nebo jedině na krev. ale slyším poprvé, že ti Dr. řekne, že jsi 14 dní těhotná, když nic nevidí ![]()
tak v tom mám zmatek i játesty jsem si dělala 2 a čárka byla tmavší čím dál víc a řekl mi že je to asi 14 dni že nic nevidí tak jsem s toho jelen ![]()
Pokud máš // dálnice, tak těhotná určitě jsi, ale je to časné těhotenství. Viděla bych to tak za 3 týdny na konrolu, to už bude vidět více ![]()
Pokud ti digi ukázal 2-3, tak to už by měl něco vidět
To je divný ![]()
zlatuna píše:
Pokud máš // dálnice, tak těhotná určitě jsi, ale je to časné těhotenství. Viděla bych to tak za 3 týdny na konrolu, to už bude vidět více
Pokud ti digi ukázal 2-3, tak to už by měl něco vidětTo je divný
Ahojek, doma jsme se začali snažit na začátku května test sem dělala min.týden jen tak z nedočkavosti a nic na něm nebylo MS měla být 22.6. a nic tak včera testík a ejhle souu tam,dnes sem byla ze Dr.a říkala mi taky že je to ještě brzy a taky tam nic nevidí. Mám taky tokové tlaky které občas přejdou do bolesti,prsa začínají taky. a na kontrolu me objednala na 15.7. jinak mám na sebe dávat pozor atd…
zkratka tt znamená týden těhotesntví.
trochu nelogicky se těhotenství počítá od prvního dne poslední menstruace
tzn. že jestli jsi poslední MS měla 23. května. pak dnes jsi 4týdny a 3 dny těhotná (4+3 tt)
tvuj lékař zjevně usuzoval podle tvé menstruace - pochopitelně nic neviděl, snad jen změněnou sliznici. to je naprosto normální.
Rúzné píchání a tlačenía bodání je zcela normální - překvapuje mne, že žádná z tvých kamarádek nic takového neměla, možná si to jen nepamatují ![]()
pa
har.
Anonymní píše:
ahoj doktor mi řekl že jsem asi 14 dní těhotná že nejde vidět nic na ultrazvuku* ale pichá me podbříčku takové tlakya ptala jsem se znamích co měly děti a že nikdy nic necítili tak se bojím co to je prsa mám citlivé ,ale jsem s toho nervozní nevím co si mám mo tom myslet k doktorovi mám dojít až za měsíc
Ahoj anonymko, ahoj holky. Zrovna resim stejny problem, tak jste me trochu uklidnily. Jsem 17DPO a vcera se mi ukazaly //. Digitalni test mi ukazal 2-3tt, tzn. jsem ve 4-5 tydnu. Podle kalkulacky a posledni MS jsem ve 4+2tt. V brisku mi skrunda, jako kdyby jeste mela dorazit MS. Citim obcas vajecniky a pnou me prsa (obcas mi v nich bodá a lehce brni bradavky). Jak tak ctu, tak je to normalni, tak snad se nic nedeje
U doktora jsem jeste nebyla, zavolam mu v pondeli
. Drzim vsem palecky
Harpyje* mám ješte jeden dotaz když jsem to počítala od prvního dne ms tak mě to vyšlo dnes 4+6tt a podle tebe by todnes bylo 4+4tt*jak se to počítá ???? ![]()
ahoj doktor mi řekl že jsem asi 14 dní těhotná že nejde vidět nic na ultrazvuku* ale pichá me podbříčku takové tlaky
a ptala jsem se znamích co měly děti a že nikdy nic necítili tak se bojím co to je prsa mám citlivé ,ale jsem s toho nervozní nevím co si mám mo tom myslet k doktorovi mám dojít až za měsíc