Určení pohlaví mimíska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1914
24.6.11 10:11

Určení pohlaví mimíska

Ahojky holky, nemáte některá tip, jak zhruba zjisitit co čekám, jestli holčičku nebo chlapečka? Jsem úplně nedočkavá 20. týdne :lol: A ani tam mi to třeba neřeknou, když bude špatně položený.. Nebo máte některá zkušenost s testíkem na určení pohlaví? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
24.6.11 10:13

ahoj, ten si určitě nekupuj, zbytečně vyhozených 1000 kč, mě to určilo holčičku a máme chlapečka :-) Jo a nám pohlaví zjistili už v 16.týdnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.6.11 10:14

Tip neexistuje :wink: Však se dočkáš,neboj.Mě řekli poprvé až ve 20 tt,podruhé už v 16 tt,ale při obou jsem prostě měla takové to vnitřní tušení.A při druhém jsem si snad byla i 100 % jistá :lol: KDyby mi mudr řekl,že čekám opak,než jsem si myslela,tak mu snad ani nevěřím :-P .V obou připadech se mi moje „tušení“ vyplnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
24.6.11 10:16

ty testy jsou naprosto nespolehlivý. Musíš vydržet. Já se to dozvěděla až ve 23. týdnu ale zase na stopro, protože to bylo z amniocentézy :palec: ale je fakt, že malej se krásnš vystavoval i na následném UTZ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
24.6.11 10:20
Katka86 píše:
Tip neexistuje :wink: Však se dočkáš,neboj.Mě řekli poprvé až ve 20 tt,podruhé už v 16 tt,ale při obou jsem prostě měla takové to vnitřní tušení.A při druhém jsem si snad byla i 100 % jistá :lol: KDyby mi mudr řekl,že čekám opak,než jsem si myslela,tak mu snad ani nevěřím :-P .V obou připadech se mi moje „tušení“ vyplnilo.

No právě, všichni mi říkaj, dej hlavně na to, jak to cítíš, co to bude, ale já už s tím teď úplně počítám, aož asi taky není dobře. Včera jsem byla u kartářky, nevím, jestli na tohle věříte, ale ta mi to včera právě vyvrátila, byl to pro mě úplnej šok. Ne, že by mě to nějak vadilo, hlavně, ať je brouček zdravej, ale úplně jsem už počítala s tim, že to bude holka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.6.11 10:21

Přesně, na testík se vyprdni :mrgreen: Sama s ním zkušenost nemám, ale dvěma holkám v mém okolí vyšel špatně.
Já teda pohlaví vědět vůbec nechtěla, ale nakonec mě manžel přesvědčil, abychom si ho nechali zjistit (asi ve 26. týdnu) a nakonec jsem ráda. Oba jsme si byli jisti, že to bude holčička a MRSK! Máme Tomáška :-D
Jinak mi každý říkal takové ty babské rady - když máš chuť na sladké, bude to holčička, když na tučné, bude to chlapeček (já bych v těhu spráskala cokoliv :-D). Nebo takové ty čínské kalendáře početí (tam nám vyšla holčička).
Myslím, že tě nepotěším, ale budeš muset počkat :-/ Dr. mi říkala, že pohlaví jde určit už v 16. týdnu (samozřejmě musí být mimi správně otočené), ale že v tom 16. týdnu ultrazvuk neproplácí pojišťovna, takže si ho maminky musí hradit samy (u mé dr. to bylo asi 200,–) a nebo se čeká až do toho 20. týdne a to už je zdarma. Teda aspoň tak to bylo vloni u mé dr. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.6.11 10:23

NO tak já na karty nevěřím,ale to je jedno.Prostě jsem si vždycky myslela,že budu mít dva kluky.Takže vlasntě jsem ani nějak netoužila po holčičce.Samozřejmě mi bylo jedno co to bude,obzvlášť při druhém miminku,kdy jsem měla za sebou dva potraty.Ale znám i případ,kdy mamince řekli na všech utz holka,takže nakoupili vyloženě růžovou vybavu vč.kočárku a domu odcházeli s Marečkem :lol: To byl teprve šok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
24.6.11 10:25

Nám řekl pohlaví miminka dr. v 16tt.Ale já už na ten ultrazvuk šla s tím,že to bude holčička.Za prvé jsem měla tušení a taky se mi o naší berušce zdálo.Ale když to dr. potvrdil,měla jsem šílenou radost-jsme holčičku chtěli.Nejdůležitější stejně je,aby mimi bylo zdravé,pohlaví je až druhořadé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.6.11 10:26

Tak já krom 3 D utz nikdy neplatila ani kačku.Ani v tom 16 tt,ten je právě hrazený pojišťovnou kvůli triplům,teda aspon tedy u nás.A v tom 16 tt mi dělal i 3D,bez záznamu na disk zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
24.6.11 10:27

Ahoj,tak můj děda to poznal dřív než ultrazvuk :-D a pozná to vždy dobře-prej podle tvaru břicha… a já rostla spíš do šířky a navíc nejedla nic jiného než buchty,takže podle pověr holka jak vyšitá a vyšlo to :palec:
Jinak testu bych asi nevěřila.
Kamarádce vyšel,že bude mít holku,na ultrazvuku ji to dr potvrdil a narodil se Kubík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
24.6.11 10:28
MrsDuck píše:
Přesně, na testík se vyprdni :mrgreen: Sama s ním zkušenost nemám, ale dvěma holkám v mém okolí vyšel špatně.
Já teda pohlaví vědět vůbec nechtěla, ale nakonec mě manžel přesvědčil, abychom si ho nechali zjistit (asi ve 26. týdnu) a nakonec jsem ráda. Oba jsme si byli jisti, že to bude holčička a MRSK! Máme Tomáška :-D
Jinak mi každý říkal takové ty babské rady - když máš chuť na sladké, bude to holčička, když na tučné, bude to chlapeček (já bych v těhu spráskala cokoliv :-D). Nebo takové ty čínské kalendáře početí (tam nám vyšla holčička).
Myslím, že tě nepotěším, ale budeš muset počkat :-/ Dr. mi říkala, že pohlaví jde určit už v 16. týdnu (samozřejmě musí být mimi správně otočené), ale že v tom 16. týdnu ultrazvuk neproplácí pojišťovna, takže si ho maminky musí hradit samy (u mé dr. to bylo asi 200,–) a nebo se čeká až do toho 20. týdne a to už je zdarma. Teda aspoň tak to bylo vloni u mé dr. :palec:

já žrala v těhu skoro furt sladký, denně jsem musela mít tabulku čokolády, jinak bych nemohla existovat a mám kluka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
24.6.11 10:28
Katka86 píše:
Tak já krom 3 D utz nikdy neplatila ani kačku.Ani v tom 16 tt,ten je právě hrazený pojišťovnou kvůli triplům,teda aspon tedy u nás.A v tom 16 tt mi dělal i 3D,bez záznamu na disk zadarmo.

A to Ti dělal normálně Tvůj gynekolog, ten 3D ultrazvuk? Já mam takový tušení, že u nás se musí až někam do Hradce Králové, nebo do Trutnova na 3D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
24.6.11 10:29
miriskaw píše:
Ahoj,tak můj děda to poznal dřív než ultrazvuk :-D a pozná to vždy dobře-prej podle tvaru břicha… a já rostla spíš do šířky a navíc nejedla nic jiného než buchty,takže podle pověr holka jak vyšitá a vyšlo to :palec:
Kamarádce vyšel,že bude mít holku,na ultrazvuku ji to dr potvrdil a narodil se Kubík :lol:
Že bych se přijela Tvýmu dědoj ukázat??? :-D :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.6.11 10:32
Katka86 píše:

Já ho taky nehradila, protože jsem ho nechtěla :-D Ale já měla teda UTZ dělaný jen ve 13., 20. a pak 30. týdnu - ty byly hrazeny pojišťovnou. Pak jsem ale přišla párkrát s komplikacema, taky mi dělala UTZ a ty byly samozřejmě hrazené i mimo tyhle týdny.
A mi dr. říkala, že tripple testy už jsou zastaralé, že ty už se nedělají a dělala mi něco jiného - už ve 13. týdnu :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
24.6.11 10:33
saiiimona píše:
miriskaw píše:
Kamarádce vyšel,že bude mít holku,na ultrazvuku ji to dr potvrdil a narodil se Kubík :lol:
Že bych se přijela Tvýmu dědoj ukázat??? :-D :-D :-D
:lol: jasně klidně přijeď :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí