Určení pohlaví mimíska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
24.6.11 10:33
saiiimona píše:
Katka86 píše:
Tak já krom 3 D utz nikdy neplatila ani kačku.Ani v tom 16 tt,ten je právě hrazený pojišťovnou kvůli triplům,teda aspon tedy u nás.A v tom 16 tt mi dělal i 3D,bez záznamu na disk zadarmo.
A to Ti dělal normálně Tvůj gynekolog, ten 3D ultrazvuk? Já mam takový tušení, že u nás se musí až někam do Hradce Králové, nebo do Trutnova na 3D.

JO můj,má 3D přímo v ordinačce,i 4D.Dělal mi ho jednou chvíli v tom 16 tt a pak jsme byli s manžou ve 23 tt spolu,to jsme platili 600 Kč,máme záznam na DVD + 3 fotky.Při prvním dítku byl 3D novinkou,to jsem platili skoro 2 tis a jela 60 km daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
24.6.11 10:34
MrsDuck píše:
Katka86 píše:
Tak já krom 3 D utz nikdy neplatila ani kačku.Ani v tom 16 tt,ten je právě hrazený pojišťovnou kvůli triplům,teda aspon tedy u nás.A v tom 16 tt mi dělal i 3D,bez záznamu na disk zadarmo.
Já ho taky nehradila, protože jsem ho nechtěla :-D Ale já měla teda UTZ dělaný jen ve 13., 20. a pak 30. týdnu - ty byly hrazeny pojišťovnou. Pak jsem ale přišla párkrát s komplikacema, taky mi dělala UTZ a ty byly samozřejmě hrazené i mimo tyhle týdny.
A mi dr. říkala, že tripple testy už jsou zastaralé, že ty už se nedělají a dělala mi něco jiného - už ve 13. týdnu :nevim:

ve 13. týdnu se dělá NT screening na zjištění vrozených vada jako Downův nebo Edwardsův syndrom, ale ten se platí :nevim: jinak teda většina gyndařů triply pořád dělá :roll: já byla jeden z těch případů, kde vyšla hraniční hodnota a šla jsem kvůli tomu na amnio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
24.6.11 10:35
miriskaw píše:
saiiimona píše:
miriskaw píše:
Ahoj,tak můj děda to poznal dřív než ultrazvuk :-D a pozná to vždy dobře-prej podle tvaru břicha… a já rostla spíš do šířky a navíc nejedla nic jiného než buchty,takže podle pověr holka jak vyšitá a vyšlo to :palec:
Jinak testu bych asi nevěřila.
Kamarádce vyšel,že bude mít holku,na ultrazvuku ji to dr potvrdil a narodil se Kubík :lol:
Že bych se přijela Tvýmu dědoj ukázat??? :-D :-D :-D
:lol: jasně klidně přijeď :palec:

To by asi koukal :-D :-D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.6.11 10:35
miriskaw píše:
Ahoj,tak můj děda to poznal dřív než ultrazvuk :-D a pozná to vždy dobře-prej podle tvaru břicha… a já rostla spíš do šířky a navíc nejedla nic jiného než buchty,takže podle pověr holka jak vyšitá a vyšlo to :palec:
Jinak testu bych asi nevěřila.
Kamarádce vyšel,že bude mít holku,na ultrazvuku ji to dr potvrdil a narodil se Kubík :lol:

Jojo, s břichem jsem to taky slyšela - ale teda že když je bříško do špičky, je to chlapeček, když do kulata, je to holčička…
Já měla břicho takové hranaté :-D Z některých úhlů to vypadalo, jakobych měla dva prcky nad sebou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
24.6.11 10:37
Katka86 píše:
saiiimona píše:
Katka86 píše:
A to Ti dělal normálně Tvůj gynekolog, ten 3D ultrazvuk? Já mam takový tušení, že u nás se musí až někam do Hradce Králové, nebo do Trutnova na 3D.
JO můj,má 3D přímo v ordinačce,i 4D.Dělal mi ho jednou chvíli v tom 16 tt a pak jsme byli s manžou ve 23 tt spolu,to jsme platili 600 Kč,máme záznam na DVD + 3 fotky.Při prvním dítku byl 3D novinkou,to jsem platili skoro 2 tis a jela 60 km daleko.

Tak to se ho budu muset v poradně zeptat.. Díky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.6.11 10:37

Já na NT nešla,byla jsem na triplech.NT u nás ještě nedělali a nechtělo se mi jet daleko.A mudr mi říkal,že toho využívá asi 10 % mamin,jako u něho v ordinačce a to spíš ty starší ročníky.Tak jsem na to prděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
24.6.11 10:39
Pájinka25 píše:
MrsDuck píše:
Katka86 píše:
Já ho taky nehradila, protože jsem ho nechtěla :-D Ale já měla teda UTZ dělaný jen ve 13., 20. a pak 30. týdnu - ty byly hrazeny pojišťovnou. Pak jsem ale přišla párkrát s komplikacema, taky mi dělala UTZ a ty byly samozřejmě hrazené i mimo tyhle týdny.
A mi dr. říkala, že tripple testy už jsou zastaralé, že ty už se nedělají a dělala mi něco jiného - už ve 13. týdnu :nevim:
ve 13. týdnu se dělá NT screening na zjištění vrozených vada jako Downův nebo Edwardsův syndrom, ale ten se platí :nevim: jinak teda většina gyndařů triply pořád dělá :roll: já byla jeden z těch případů, kde vyšla hraniční hodnota a šla jsem kvůli tomu na amnio

Jj, na tohle vyšetření jedu právě přístí týden do Trutnova. Doufám, že vyjde vše v pořádku, mě teda brali ve 12. tt krev a teď ve 14. tt pojedu na ten ultrazvuk, kde budou už mít výsledky z té krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
24.6.11 11:07

Za čtrnáct dní mám termín a pohlaví nevíme, ač jsme chtěli. Mrška se nechce ukázat :lol: . Fígl na to není. U prvního jsem měla bříško na holčičku a je to kluk jako buk :wink:
Myslím, že u 3D je velká šance, že pohlaví odhalí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
24.6.11 11:09
Misula.vdf píše:
Za čtrnáct dní mám termín a pohlaví nevíme, ač jsme chtěli. Mrška se nechce ukázat :lol: . Fígl na to není. U prvního jsem měla bříško na holčičku a je to kluk jako buk :wink:
Myslím, že u 3D je velká šance, že pohlaví odhalí :wink:

Fakt??? 8-o 8-o 8-o Tak to by mě nenapadlo, že za celou dobu se miminko neotočí, aby bylo vidět.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
24.6.11 11:15
Pájinka25 píše:
ve 13. týdnu se dělá NT screening na zjištění vrozených vada jako Downův nebo Edwardsův syndrom, ale ten se platí :nevim:

Tak to koukámm, já měla obě těhu UTZ na NT v 12tt zadarmo, a nikdo mi neříkal, že je to kvůli věku a neplatila jsem nic. Asi jak kde a jaký doktor. A u druhého jsem nebyla ani na triplech.
Teď je těhotná známá, nemá 30 a taky jde na UTZ ve 12. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
24.6.11 11:25

žiadne povery neplatia a na test sa vykašli, je to zbytočné :lol: Mne vychádzal všade kluk - výpočet podľa krvi, čínksý kalendár, tvar brucha a čo ja viem, čo ešte a na UTZ v 20. týždni nám oznámili, že to bude holka a dr. sa nemýlila :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
24.6.11 11:26

nám řekli pohlaví už na tom NT screeningu ve 12. týdnu, potom jsem byla ještě na genetice ve 20.tt, kde potvrdili, že to je holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
24.6.11 11:28
saiiimona píše:
Ahojky holky, nemáte některá tip, jak zhruba zjisitit co čekám, jestli holčičku nebo chlapečka? Jsem úplně nedočkavá 20. týdne :lol: A ani tam mi to třeba neřeknou, když bude špatně položený.. Nebo máte některá zkušenost s testíkem na určení pohlaví? :mavam:

AHoj, vybodni se na nej, poslala jsem uz hodnoceni SEM - muj prispevek je na strane 1, ale klidne si to projed cely :-D
Jo a chut na maso, tvar briska nebo kvalita vlasu, to jsou taky nahody, holt si pockej, ovsem jistotu ti da az porod :mrgreen: (ale na 3D utz jsem to videla uplne jasne, cili na to bych se opravdu spolehla jako na plodovku :palec: )

• Citovat
  • Upravit
4697
24.6.11 11:34

já celý těhu dlabala maso, tučný hlavně škvarky a takový. Na sladky jsem chuť nicmoc neměla. Taky jsem si byla 100% jistá, že to bude kluk. A ejhle máme Marunku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
24.6.11 11:35
Fidak píše:
nám řekli pohlaví už na tom NT screeningu ve 12. týdnu, potom jsem byla ještě na genetice ve 20.tt, kde potvrdili, že to je holka

Kéž by mě to řekli už příští týden :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky