Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, s testem zkušenosti nemám, ale vždycky sem si to počítala. Po 7 letech od mého a manželova narození. Jako prý se mění po 7 letech krev a kdo má mladší, tak mimi je takového pohlaví. Je to asi taková „pověra“, ale mě to 3× vyšlo i u ostatních, co jsme jen tak z legrace počítali.
Kamaradka si ho nechala poslat, vysel ji kluk a ma holku, takze ja bych tomu neverila a ty prachy radsi pouzila na 3D/4D ultrazvuk.
S tou krví na tom asi něco bude, mě to tak vyšlo
Teda spíš jsem myslela, že to bude holka, je mi 28 - takže bych krev už měla mít vyměněnou, ale asi teda ještě ne, asi má mladší krev taťulda, protože čekám kluka
![]()
bojko jak po 7letech to nejak nechapu no…jako ze kdyz ja jsem mladsi ze manzel tak se to pocita jako ze me??nebo jak mame dve holky po 2 letech a strasi je skoro 5 takze me to vysvetli dekuji
![]()
Na testy se vykašli. Já si ho taky dělala a ukázalo mi to holku, a mám kluka. A při druhém těhotenství jsme to počítali podle krve a měla to být taky holka, a narodil se mi druhý kluk. Počkej pár týdnů a oni ti to podle ultrazvuku poví s jistotou a nic to nestojí. Jen člověk musí tu zvědavost vydržet ![]()
Na testy a všelijaké výpočty sa vykašlite. Mne podľa čínského kalendára, výpočtu krve a ja neviem podľa čoho ešte vyšiel zakaždým kluk a mám holku ![]()
Ahojky u nás v místnosti porodu jsme si test koupily tři holky. Všem třem nám vyšel jasnej kluk. Sice ještě nemáme ani jedna po porodu, ale všechny tři už máme mnohokrát z utz potvrzené, že čekáme holčičku a to i z velkých utz a od různých doktorů. Každá asi od tří.
Takže moje rada zní, rozhodně nekupovat, je to podle nás podvod! Já už třetí dítě sice neplánuju, ale i kdybych otěhotněla, už nikdy bych si ho nekoupila.
no k roku narození přičítáš pořád 7 jak k tvému, tak k manželovýmu. a když ti vyjde např. 2009 a u manži 2010, tak on má mladší tudíž asi bujnější a byl by to kluk.
Bojko, když já jsem 1980 a přítel 1976, tak mně to vychází 2008 a jemu 2004, tzn. bude holčička po mně?
mě to podle tý krve taky vyšlo a vyšlo to více jak dvěma třetinám ostatním maminám z termínu ![]()
Jejda výměna krve, mi nikdy nešla do hlavy a kdo vymyslel a proč číslo zrovna „7“, proč ne 5 nebo 9. Mezi náma, kolik let se žilo, než byly ultrazvuky, aniž bychom to věděli a nikomu to nechybělo, jen se „báby“ dohadovaly, jestli je pěkná (změněná), jestli má břicho kulaté či špičaté, řetízek s prstýnkem apod. Jakoby na tom záleželo, stejně, když má někdo dva kluky a čeká třetího, co s tím udělá? NIC. Řeknu vám, že já mám tři kluky nar. v letech 1987, 1988 a 1990, ani u jednoho jsem nevěděla, co to bude (u třetího jsem na ultrazvuk byla, ale neříkali to) a v roce 2002 se nám narodila holka, do poslední vteřiny jsme nevěděli, co to bude, nechtěla se ukázat-otočit a ta radost, euforka, ta se popsat nedá. Omlouvám se, pokud jsem někoho pobouřila-to nebyl záměr.
jeeeeee, to jsem ráda, že tuhle diskusi někdo založil, konečně si můžu otevřeně postěžovat.
Vloni v červnu jsem četla na novinkách článek, že tahle věc existuje, teda v USA, říkám manželovi: To musím mít!
.. kamarád tam zrovna letěl, tak že nám to koupí, tady to k sehnání nebylo (v ČR). No, kamarád nestíhal, tak jsme objednali přes net, až z Texasu. Byla sleva, když objednáte 2 ks, takže ať máme jistotu. Dodací lhůta 5 dní, objednali jsme v pondělí a v pátek odpo zvonil pošťák
No, já byla cca 13.tt, má to fungovat už asi od 5.tt, takže hned v sobotu jdu na to!
Podle návodu dodržím postup, - oranžové!! Holčička
Tak mám radost, manžel lehké zklamání a hned že chce nějaký dárek, že mi udělal holčičku, tak dostal kraťasy. No, mám ještě druhý test, takže v neděli ráno jdu na to znovu… chvilka napětí…
..Chlapeček! Jak vyšitej! Bylo to zelený jak brčál, po oranžové ani památky. No, ještě, že jsme neměli 3 testy, vyšel by nám i dinosaurus!!
Tak jsme jim napsali, že házení mincí má stejnou pravděpodobnost (50:50
) a že jsme hrozně zklamaní, bla bla.. neodpověděli, Amíci
..no, čert to vem
Mám holčičku, už jí bude 10 měsíců
Tenhle příběh je můj vlastní, není žádné kamarádky, takže za mě opravdu jednoznačně: JSOU TO VYHOZENÉ PENÍZE!.. (celkem jsme i s poštovným vyplázli $80
) Jo a to s tou krví 7 let nám taky vychází obráceně!! Čínský nám vychází, ale zas všechno nemůže vyjít naopak
![]()
tak dekuji za radu ja to vyzkousim ale nevim jak dlouho tech 7 pripocitavat:
![]()
ahoj holky mate nektera zkusenost s testem na pohlavi stoji asi 1200kc ja si ho delala ale nvim zda ve spravny cas ten den jsem prodelala zlucnikovy zachvat a mela jsem v moci zluc,barvivo oranzova barvicka takze me to asi zkreslilo nebo fakt cekame treti holcinu,ale pote ten test byl zas jak na kluka do tmava tak ja nevim mate zkusenost,?