Těhotenský hlen?

3911
3.10.10 19:18

těhotenský hlen?

ahoj, dneska mě trošku vystrašil nález kusu hlenovité hmoty v kalhotkách. Není to výtok, není to ani sraženina krve, nic podobného. Je to průhledná rosolovitá hmota. Nevím jak to popsat. Jsem 27tt, je možné že nějaká část „hlenové zátky“ nějak postupně odchází a průběžně se doplňuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
3.10.10 19:24

No pokud je to fakt velky kus, ne zadna nudle, ale fakt kus rosolu, tak by to mela byt zatka.Nemusi byt nutne s krvi, ja mela zatku cirou. Nicmene trochu brzo :think: Zatka nemusi nutne znamenat, ze porod nastane brzy, nicmene muze znamenat, ze se porod chysta. Sla bych k dr, mozna bych i zkusila porodnici, aby ti natocili monitor, zda se neco nedeje.
A preventivne bych lezela, ani pirko ze zeme nezvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
3.10.10 19:39

ahoj, to co popisujes jsem mela take. uz nevim zda to bylo i v tehu,male myslim ze jo. zatka to nebyla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
3.10.10 19:40

Gladys já to právě popisuju kamarádce a jediné přirovnání co mě napadlo sou gumoví medvídci.. :-o asi tak pět dohromady by odpovídalo. Jako není to kus jako třeba pul kila.. ale fakt nevím kolik je třeba normální. Zítra jdu k doktorce, tak snad to nějak prověří. Jen jsem chtěla spíš uklidnit, že to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.10.10 19:46

Ahoj. Neříkám, že to nebyla zátka, ale já měla něco podobného hodně často a myslím, že zátka to nebyla. Dobře, že jdeš k doktorovi :palec: . Držím pěstičky :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.10.10 19:49

Tak to je podle me zatka, hlen je neco jineho, teklo ze me v tehu ledacos, pred zatkou to byla takova jako zluta nudle, jako kdyz ma clovek hustou rymu, ale zatka byla natolik ojedinela, ze to fakt neslo s nicim zamenit. A hlavne to mnozstvi pohromade. Podle me zatka a fakt bych asi zacala plasit, sice se rika, ze zatka muze odejit az 2 tydny pred porodem, ale i to by u tebe bylo zatracene malo.

Mas nejake jine potize, bolesti, tvrdnuti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
3.10.10 19:51

Hele hlene, nepozoruj se, ja?

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
3.10.10 19:56

Nic netvrdne, nebolí, netlačí. Je mi právě fajn. Včera proběhl nějaký sex, ale myslím že to nemá souvislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.10.10 20:25

Budu mit nejapnou otazku, nemue to byt manzelovo… ehm? Kdyz to v zenske zustane dele, tak to muze dost ztuhnout :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
3.10.10 20:40

věřila bych že trochu ztuhnout ano, ale ne takto do pevného rosolu a navíc by to bylo bílé spíš než čiré si myslím.. nejapné není nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí