Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je tu nějaká mamina, která má termín porodu kolem Vánoc? Snad nejsem sama a některá se přidáte ![]()
Ahoj, já mám termín 13.12. A myslím, že je tady někde uzavřená diskuse s termínem prosinec 2010, ale nevím kde ![]()
Jo? Tam jsem už myslím někdy psala, ale nějak tam ta diskuze vázla, jestli to teda bylo to, co myslíš ty
A prosinec je celkem širokej pojem
Proto jsem založila tuhle diskuzi ![]()
https://www.emimino.cz/…nkovani/411/ Uzavřená diskuze, zažádejte o vstup a přidejte se k nám ![]()
Holky tak v téhle uzavřené skupině jsem byla a prostě mě vyhodili nebo nevím zase bych musela žádat o členství a to si myslím,že je pěkně blbě vymyšlené no…
Každopádně Maminko já mám termín 27.12 takže o den později
,jenže v tom je krásnej háček čekám dvojčátka a ti jdou na světvětšinou dřív takže podle velikosti bříška to vidím na zítřek
,né myslím že tak koncem listopadu no uvidíme..Přeji ti at vše klape jak má a jste ok ![]()
Zažádala jsem o vstup do skupiny, tak uvidíme
Jééé, tak to se máš, taky přeju, ať Ti vše klape a ať jste ok
Já čekám jedno a myslím, že to bohatě stačí, bude to kluk, určitě si užiju i s jedním
Při mým štěstí to určitě vypukne na Štědrej den ![]()
No já čekám kluky dva
a doufám že na štědrej den už budou pěkně doma…No a kdyby to tobě vypuklo přesně ve vánoční den bude to nádhernej dárek hm
(aspoň nemusíš nic kupovat
)
Já mám 26.12.
Původně to bylo 15., pak 24.12. Taky bych to ale brala tak o dva týdny dřív, abych se vyhnula v nemocnici vánočce ![]()
Mám termín 25.12.
na UTZ mi ho přesunuli na 21.12. tak jsem zvědavá kdy to nakonec bude ![]()
ale salát a rybu už bych ráda jedla doma s celou rodinou ![]()
Já doufám, že na vánoce budu už doma. Prvního jsem přenášela a narodil se 13 dní po termínu
. V prosinci bude Vašíkovi necelých 20m a tak by mě dost mrzelo, kdyby jsme neměli klasický vánoce, když už to bude malej vnímat..
Já mám termín až 5.ledna, ale taky bych to měla ráda zasebou už kolem vánoc, protože v té době bude mít starší dcerka 21 měsíců, a jak píšeš… první vánoce, které už bude vnímat ![]()
andrejka87 píše:
No já čekám kluky dvaa doufám že na štědrej den už budou pěkně doma…No a kdyby to tobě vypuklo přesně ve vánoční den bude to nádhernej dárek hm
(aspoň nemusíš nic kupovat
![]()
)
Myslím, že jo
Není nad to být na Štědrej den doma
Já bych byla i ráda, kdyby to vypuklo přesně 24., ale zase na druhou stranu bych i ráda byla UŽ a nebo JEŠTĚ doma
Raději UŽ doma. Hlavně abych to stihla letos, abych dostala porodný
Kdybych to nepotřebovala, tak budiž, ale celkem se mi to bude hodit, takže snad se malej narodí ještě letos.
Altche píše:
Já mám 26.12.Původně to bylo 15., pak 24.12. Taky bych to ale brala tak o dva týdny dřív, abych se vyhnula v nemocnici vánočce
To je docela skok ne, z 15. na 24. 12.
No jak jsem už psala, na Vánoce bych už taky byla ráda doma. Na žádný svátky jsem v nemocnici nikdy nebyla, tudíž ani na Vánoce, takže nevím, jak to tam chodí, ale přece jen doma je doma
![]()
Prosinčátko píše:
Mám termín 25.12.na UTZ mi ho přesunuli na 21.12. tak jsem zvědavá kdy to nakonec bude
ale salát a rybu už bych ráda jedla doma s celou rodinou
Takže u Tebe to taky může být na Štědrej den
Ale při mým štěstí nakonec na Štědrej den nebudu doma jen já ![]()
Já to letos stihnu určitě, protože jestli v termínu nebudou moje porodní cesty připravené, naplánujeme s gyndr. císaře. První porod mi totiž vyvolávali 2 dny a nakonec jsme museli na císaře. To mě trochu uklidňuje. Taky si říkám, že jsme to krásně naplánovali a Kalousku za porodné DÍK
![]()