TP 26.12. (+ -)

3.10.10 11:27

TP 26.12. (+ -)

Ahoj, je tu nějaká mamina, která má termín porodu kolem Vánoc? Snad nejsem sama a některá se přidáte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
356
3.10.10 11:32

Ahoj, já mám termín 13.12. A myslím, že je tady někde uzavřená diskuse s termínem prosinec 2010, ale nevím kde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.10 11:35

Jo? Tam jsem už myslím někdy psala, ale nějak tam ta diskuze vázla, jestli to teda bylo to, co myslíš ty :-) A prosinec je celkem širokej pojem :-) Proto jsem založila tuhle diskuzi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
3.10.10 11:39

https://www.emimino.cz/…nkovani/411/ Uzavřená diskuze, zažádejte o vstup a přidejte se k nám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
3.10.10 11:45

Holky tak v téhle uzavřené skupině jsem byla a prostě mě vyhodili nebo nevím zase bych musela žádat o členství a to si myslím,že je pěkně blbě vymyšlené no… :nevim: Každopádně Maminko já mám termín 27.12 takže o den později :-) ,jenže v tom je krásnej háček čekám dvojčátka a ti jdou na světvětšinou dřív takže podle velikosti bříška to vidím na zítřek :lol: :lol: ,né myslím že tak koncem listopadu no uvidíme..Přeji ti at vše klape jak má a jste ok :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3.10.10 11:49

Zažádala jsem o vstup do skupiny, tak uvidíme :lol: Jééé, tak to se máš, taky přeju, ať Ti vše klape a ať jste ok :-) Já čekám jedno a myslím, že to bohatě stačí, bude to kluk, určitě si užiju i s jedním :mrgreen: :srdce: Při mým štěstí to určitě vypukne na Štědrej den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
3.10.10 11:58

No já čekám kluky dva :-) a doufám že na štědrej den už budou pěkně doma…No a kdyby to tobě vypuklo přesně ve vánoční den bude to nádhernej dárek hm :srdce: (aspoň nemusíš nic kupovat :dance: :lol: )

• Citovat
  • Upravit
578
3.10.10 12:06

Já mám 26.12. :-D Původně to bylo 15., pak 24.12. Taky bych to ale brala tak o dva týdny dřív, abych se vyhnula v nemocnici vánočce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
3.10.10 12:42

Mám termín 25.12. :wink: na UTZ mi ho přesunuli na 21.12. tak jsem zvědavá kdy to nakonec bude :jazyk:
ale salát a rybu už bych ráda jedla doma s celou rodinou :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
3.10.10 12:45

Já doufám, že na vánoce budu už doma. Prvního jsem přenášela a narodil se 13 dní po termínu :-( . V prosinci bude Vašíkovi necelých 20m a tak by mě dost mrzelo, kdyby jsme neměli klasický vánoce, když už to bude malej vnímat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
3.10.10 12:58

Já mám termín až 5.ledna, ale taky bych to měla ráda zasebou už kolem vánoc, protože v té době bude mít starší dcerka 21 měsíců, a jak píšeš… první vánoce, které už bude vnímat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.10 13:04
andrejka87 píše:
No já čekám kluky dva :-) a doufám že na štědrej den už budou pěkně doma…No a kdyby to tobě vypuklo přesně ve vánoční den bude to nádhernej dárek hm :srdce: (aspoň nemusíš nic kupovat :dance: :lol: )

Myslím, že jo :-) Není nad to být na Štědrej den doma :-) Já bych byla i ráda, kdyby to vypuklo přesně 24., ale zase na druhou stranu bych i ráda byla UŽ a nebo JEŠTĚ doma :lol: Raději UŽ doma. Hlavně abych to stihla letos, abych dostala porodný :mrgreen: Kdybych to nepotřebovala, tak budiž, ale celkem se mi to bude hodit, takže snad se malej narodí ještě letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.10 13:06
Altche píše:
Já mám 26.12. :-D Původně to bylo 15., pak 24.12. Taky bych to ale brala tak o dva týdny dřív, abych se vyhnula v nemocnici vánočce :-)

To je docela skok ne, z 15. na 24. 12. :lol: No jak jsem už psala, na Vánoce bych už taky byla ráda doma. Na žádný svátky jsem v nemocnici nikdy nebyla, tudíž ani na Vánoce, takže nevím, jak to tam chodí, ale přece jen doma je doma :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.10 13:08
Prosinčátko píše:
Mám termín 25.12. :wink: na UTZ mi ho přesunuli na 21.12. tak jsem zvědavá kdy to nakonec bude :jazyk:
ale salát a rybu už bych ráda jedla doma s celou rodinou :-?

Takže u Tebe to taky může být na Štědrej den :-) Ale při mým štěstí nakonec na Štědrej den nebudu doma jen já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
3.10.10 13:11

Já to letos stihnu určitě, protože jestli v termínu nebudou moje porodní cesty připravené, naplánujeme s gyndr. císaře. První porod mi totiž vyvolávali 2 dny a nakonec jsme museli na císaře. To mě trochu uklidňuje. Taky si říkám, že jsme to krásně naplánovali a Kalousku za porodné DÍK :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí