Strach o mimi

30
2.10.10 12:03

strach o mimi

Ahoj holky chtela bych vas poprosit o radu posledni mesicky jsem mela 17.8. az 21.8. V kolikatym tydnu ted vlastne sem? Doktorka my do teh,prukazky pise ze v 5tt,ale to se mi moc nezda. A kolik jste tak merily v tomto tydnu my merime 4,7 mm a doktorka rikala,ze je to docela malo,tak my nasadila Utrogestan,protoze jsem zacala trochu spinit je to tmave hnede barvy,ale i tak spinim dal je to v poradku? moc dekuji za odpovedi jsem stoho cela nervozni miminko si hrozne prejem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9265
2.10.10 12:23

Jestli dobře počítám, tak podle poslední menstruace jsi teď v 7 tt. Ale to nic neznamená. Ovulace mohla proběhnout klidně později, klidně i o těch 14 dní, pokud máš delší cyklus.
Já to mám teď taky tak. Miminko je skoro o 2 týdny mladší, než by mělo být podle poslední menstruace. Na prohlídce ještě ani nebylo vidět srdíčko. Teď jdu v úterý zase, tak jsem zvědavá, jestli je všechno v pořádku. Kéž by.
Držím pěsti, ať je miminko i ty v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.10.10 12:23

Doktorka zrejme pise stari dle utz a ne dle posledni ms, tam bys byla pokud spravne pocitam 6+5 dneska, tj. v 7.tt. Je to tak podle me spravne, nez se zaryte drzet jen vypoctu podle ms.
Ale tehotenstvi muze byt mladsi, je to podle me celkem bezne, ja mela v prvnim tehotenstvi rozdil skoro 3 tydny podle utz, pritom jsem vedela, ze to zkratka tak velky rozdil byt nemuze, protoze na den, kdy mi podle utz vychazela ovulace, jsem uz mela pozitivni test :lol:
Spinila jsem tez, nicemu to neublizilo.
Velikost si nepamatuju, nicmene tam staci mit trochu „tezsi“ ruku pri mereni, starsi utz a uz velikosti litaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.10 12:27

Tak těhu se počítá od prvního dne poslední menstruace,tudíž by si měla být tak 8 týden- nepočítala jsem to. A špinění je normální,špinila jsem až do 12. týdne.
 https://www.emimino.cz/…ikost-plodu/

• Citovat
  • Upravit
30
2.10.10 12:46

Ahoj holky vsem vam moc dekuji za odpovedi docela jsem se uklidnila. Ovulaci jsem nejak nikdy nemerila,takze nevim kdy presne probehla,ale cyklus mivam 30dni. Lenule prosim te a v kolikatem jsi ted tydnu ty my taky cekame na srdicko vcera jesre nebylo videt a mam jit na kontrolu zase ve čtvrtek,tak doufam,ze uz ho uvidim :srdce: kdyztak v utery napis jak jste dopadli budem drzet pesti at uz ho take vidite. Vsem preji krasne tehulkovani :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
2.10.10 13:02

Ahoj tak k dnesnimu dni jsi presne 6tyden a 4dny. Kdyby jsi potrrebovala rada ti reknu, kdy jsi asi tak otehotnela, normalni a idealni datum porodu, kolik ti zbyva jeste tydnu a kdy budes v prvnim a druhem trimestru. Kdyby chtel i nekdo jiny, rada pomuzu:) A neboj se ja taky spinila a je to zatim dobre. Hlavne se nestresuuj a bud v klidu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
9265
2.10.10 13:25
Labra píše:
Ahoj holky vsem vam moc dekuji za odpovedi docela jsem se uklidnila. Ovulaci jsem nejak nikdy nemerila,takze nevim kdy presne probehla,ale cyklus mivam 30dni. Lenule prosim te a v kolikatem jsi ted tydnu ty my taky cekame na srdicko vcera jesre nebylo videt a mam jit na kontrolu zase ve čtvrtek,tak doufam,ze uz ho uvidim :srdce: kdyztak v utery napis jak jste dopadli budem drzet pesti at uz ho take vidite. Vsem preji krasne tehulkovani :kytka:

Když jsem byla na ultrazvuku (to bylo 14.září), měla jsem být podle menstruace 7+6. Ale podle utrazvuku to vycházelo na 6+1. To srdíčko být ještě nemusí. Teď jdu v úterý a mimi by tedy mělo být 9+1. Takže buď bude srdíčko nebo jdu na revizi. Věřím, že to bude v pořádku, protože je mi děsně blbě :mrgreen: . Určitě dám v úterý vědět, jak jsme dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí