Špinění

478
1.10.10 18:10

špinění

Ahoj holky, včera jsem byla na kontrole v porodnici - 39tt-a doktorka mě řekla, že jsu absolutně zavřená, že porod jen tak nebude a ať dojdu za týden. Samozřejmě mě i vyšetřovala a od té doby špiním. Není to čistě jasná krev, spíš jako takový hnědý špinění… nevím, jak to popsat. Vyšetření bolelo hodně, tak jsem myslela, že to je z toho, ale dnes špiním dál. Máte s tím někdo zkušenost? A stalo se vám, že vám třeba řekly, že to na porod rozhodně nevypadá a pak jste třeba za dva dny porodili? Díky moc za názory, informace a pomoc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
žirafííí
1.10.10 18:16

ahoj a neudělala ti hamiltona?

• Citovat
  • Upravit
478
1.10.10 18:23

No… taky jsem nad tím přemýšlela, ale o by byla krev čistá,ne? Navíc dělala by ho, když mi řekla, že na termín mám čas (9.10.)a že jsu úplně zavřená? Za jak dlouho po Hamiltonovi bych rodila? Já fakt nevím :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
1.10.10 18:24

Ahojky,já jsem špinila(spíš tedy krvácela)když mi doktor bral ve 36tt stěr na streptokoka,to jsem první den krvácela a druhý den už jen špinila,volala jsem na gyndu a říkal,že je to normální.No,mně teď doktor v pondělí při kontrole řekl,že na příští kontrolu(teď v pondělí)už určitě nedorazím,protože si myslí,že tenhle týden porodím,i když mám CS jen 1,tak vůbec nevím,podle čeho to soudil,i podle monitoru mi sestřička říkala,že jsou tam jen slabé kontrakce,měla jsem jen 2 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
1.10.10 18:27

Jenže já nekrvácela ani po stěru na streptokoka, ani po vyšetřeních - 2× na vyšetření v porodnici. Teď po třetí a špiním… Vyšetření bolelo vždycky, ale teď teda nejvíc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
1.10.10 18:28

S tím Hamiltonem bohužel neporadím,ale pokud bys špinila i přes víkend,tak bych radši v pondělí zavolala do nemocnice,jestli je to normální špinit několik dní,nevím,jestli ti už neodchází zátka a jestli třeba proto nešpiníš :nevim: Já jsem prvorodička,tak bohužel s tím moc zkušeností nemám,ale určitě jiné holky poradí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
1.10.10 19:06

Já byla teď ve 36tt.na prvním monitoru a vyšetření v nemocnici, a dr mi říkala, že po tom vyšetření můžu až 24hodin špinit, že je to normoš. Kdyby to bylo dýl tak mám přijet.
Takže já bych jela. Radši 10× zbytečně než něco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
1.10.10 20:08

No mě taky doktor pěkně prohlédl ve 33 týdnu a ve 34 jsem porodila a právě, že mě to vyšetření dost bolelo, aj mi bylo docela špatně. Takže se klidně připrav, porodila jsem do týdne. :cert:

• Citovat
  • Upravit
726
2.10.10 15:17

Tak já byla v 37.týdnu,partner potřeboval odjet a říkal,ať se doktorky zeptám,jestli to nevypadá,že to třeba bude dřív,doktorka říkala,že může klidně odjet,a ten samý den v noci mi praskla voda a jeli jsme,takže to vůbec vypadat na porod nemusí a můžete fičet,ale je pravda,že já si dvakrát hrozně kýchla,měla jsem pořád hroznou rýmu,tak jesli voda nepraskla od toho/doktor říkal,že ne,sestra že jo,pak se v tom vyznejte/otevřená jsem byla ještě hodinu před 2. dobou porodní na 2cm,takže nevím,je to pokaždé jinak,ale stát se to může,že to nevypadá a najednou se rodí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí