Podpurny pas

4989
1.10.10 12:06

podpurny pas

Ahoj, jsem ve 22tt, byli jsme na ultrazvuku, mimco je zdrave,jen je dost nizko. Objednala jsem si tehotensky podpurny pas. Mate s tim nekdo zkusenosti, pomuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3963
1.10.10 12:23

já sice osobně zkušenosti nemám,ale měla ho kamarádka,přesně ze stejného důvodu a taky se začala otvírat,nosila ho do konce těhu a všechno bylo v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
1.10.10 12:25

Pás nosím, je bezva. Bez něho nejdu ani naproti přes ulici k sestře. Mám lepší pocit, že mi tak netvrdne břicho a prostě je to s ním o hodně pohodlnější… nosila jsem ho i před deseti lety u dcery a taky jsem si ho nemohla vynachválit.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
1.10.10 12:27

pry pomuze i s bolesti zad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101659
1.10.10 12:56

Já nosila takový ten polopodpůrný a bylo mi to příjemné, ale jestli to mělo nějaký vliv na pozici mimča to nevím. Mě hlavně těšilo, že mi hřeje bříško a netáhne mi na záda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
1.10.10 13:12

Taky jsem ho nosila (zn. Anita) a byla jsem s ním moc spokojená. Podepře to hezky břicho, uleví od bolesti zad a taky ti netáhne na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
1.10.10 14:36

U první dcery jsem ho BOHUŽEL neměla, u holek jsem neváhala ani minutu a v 5 měsíci si ho koupila a nosila ho, když jsem dýl chodila ( ze začátku jen na procházky, potom jsem si ho nasazovala pomalu u postele a sundala ho večer ), krásně podpíral bříško, jela jsem v něm i do porodnice, určitě moc doporučuju.Taky jsem měla Anita Maternity. Jo a souhlasím s holkama, byl i příjemný, že hezky zahříval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
1.10.10 14:50

moc dekuji vsem za prispevky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie