Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsem měla pocit, že kdybych se zavěsila nohama ke stropu, tak to stejně nebude ono
A to jsem měla jen jedno ![]()
Ale co dělat, to neporadím ![]()
Andrejko čekám jen jedno a mám to stejně. Atˇlehnu jak lehnu,nacpe se mi dolů do břicha k matraci a začne tam šmrdlat,atˇodprejsknu,že potřebuje prostor. Dost mi pomáhá podložit bříško kojícím,nebo relaxačním polštářem ,tak,aby bříško netlačilo na matraci a mimi mělo ten svůj prostor.Tak dokonce můžu spát i na polobřichu ke spokojenosti obou. A taky už hodně podkládám pod hlavu- když jsem nucená miminkem spát na zádech.Právě tím kojpolštářem-omotám ho kolem sebe a spím jak v bavlnce ![]()
Anonymní píše:
Andrejko čekám jen jedno a mám to stejně. Atˇlehnu jak lehnu,nacpe se mi dolů do břicha k matraci a začne tam šmrdlat,atˇodprejsknu,že potřebuje prostor. Dost mi pomáhá podložit bříško kojícím,nebo relaxačním polštářem ,tak,aby bříško netlačilo na matraci a mimi mělo ten svůj prostor.Tak dokonce můžu spát i na polobřichu ke spokojenosti obou. A taky už hodně podkládám pod hlavu- když jsem nucená miminkem spát na zádech.Právě tím kojpolštářem-omotám ho kolem sebe a spím jak v bavlnce
No já ten kojící polštář mám taky ale bojuju s ním nějak mi to prostě nesedí
,zkusim ještě dnes co mi to uděla ale asi s ním zas prásknu na zem
…každopádně moc díky a držím pěstičky ať vše probíhá hladce ![]()
Andy…čekám dvě holčičky a mám to úplně stejně! a nechci strašit, ale v 28tt to byla ještě pohoda oproti tomu co teď! holky už jsou těžký a otočit se z boku na bok je pro mě za cenu dost velkých bolestí zad, kyčlí i břicha, takže hekám, budím manžela a holky jak se v břiše s tou jejich váhou „přelejou“ ze strany na stranu…tak to je mazec…až je mi jich i líto…ta co je dole mi okopává a jezdí končetinama po břiše tak že to štípe a šimrá a ta nad ní okopává tu tenkou kůži kolem pupíku a asi i ségru…
no už se těším, až budou venku…ale stejně je to úžasnej zázrak tohle…
![]()
Ty bláááho, dvě si nedovedu představit
Já mám co dělat s tím mým jedním vetřelcem. Je fakt, že se naučil, že když chci spát na levém boku, spát tamprostě budu a tak se nasáčkuje prdelkou napravo a vyspíme se oba. Už jsme docela sehraní, ale někdy mu to při otočení trvá, než mu dojde, že by se měl zase sáčkovat na druhou stranu. Budíme se takhle navzájem ![]()
Prodigy - jo se dvěma je to někdy sranda…já měla jednu holčinu dlouhou dobu uloženou příčně…hlavu u pupíku a prdku na boku a když se rozhodla, že se tam vzpříčí…tak jsem si celou noc na pravej bok prostě nelehla…nešlo to…naštěstí asi před 3 týdny udělala kotrmelec a je poslušne hlavou dolů jako ségra… takže závidím, že jste s prcekem takhle sehraní…
![]()
ahojky .. jo to znám dost dobře a to mám jednu , no s dvouma to musí být ![]()
a jako je to dost nepříjemný příde mi jak kdyby někdo dospělý mě tam píchal do boku a když se otočim jak píšeš ty tak zase ta druha strana ..
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9866.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9866.gif
Já to znám taky moc dobře, pomůže mi, když si dám malý polštářek pod bok a kousek i pod záda, takže spím napůl na zádech a napůl na boku. Ale jinak jsem strašně ráda že malého cítím, i v noci, že vím že je vše o.k. ![]()
monduell píše:Monduell a v jakém týdnu jsi ty? a máš na bříšku strie? si říkám že dva mimíci to šííííleně roztáhnou tak čekám kdy mě to nemilosrdně popraská i když pro mě jsou důležitější chlapečcci a jejich zdraví než nějaký jizvičky,ale ptám se jen tak
Andy…čekám dvě holčičky a mám to úplně stejně! a nechci strašit, ale v 28tt to byla ještě pohoda oproti tomu co teď! holky už jsou těžký a otočit se z boku na bok je pro mě za cenu dost velkých bolestí zad, kyčlí i břicha, takže hekám, budím manžela a holky jak se v břiše s tou jejich váhou „přelejou“ ze strany na stranu…tak to je mazec…až je mi jich i líto…ta co je dole mi okopává a jezdí končetinama po břiše tak že to štípe a šimrá a ta nad ní okopává tu tenkou kůži kolem pupíku a asi i ségru…no už se těším, až budou venku…ale stejně je to úžasnej zázrak tohle…
![]()
prodigy222 píše:Prodigy však ty už to máš za pár tak to máš v poho.Pořád ještě nevíš pohlaví miminka?
Ty bláááho, dvě si nedovedu představitJá mám co dělat s tím mým jedním vetřelcem. Je fakt, že se naučil, že když chci spát na levém boku, spát tamprostě budu a tak se nasáčkuje prdelkou napravo a vyspíme se oba. Už jsme docela sehraní, ale někdy mu to při otočení trvá, než mu dojde, že by se měl zase sáčkovat na druhou stranu. Budíme se takhle navzájem
**Andy ** já v pondělí začínám 35tt a pupek je fakt mega a to já jsem prcek (154cm a 50kg) ale strije nemám…teda ne na bříšku…mažu, mažu, mažu a to obyčejným olejem babylove z DMka za 39,–
jenom jsem zapomněla mazat zadek a tam se mi strije udělaly…ale nejsou vidět, tak mě to netrápí ![]()
s kojícím polštářem spím od 15tt a pomáhá, ale už je fakt čím dál hůř a občas mě probudí taková bolest těch kyčlí a zad, že jsem doslova paralyzovaná a nemůžu se chvíli ani hnout! ale mě už to za pár dní skončí…mám planovanýho císaře na 36tt, protože čekám jednovajky!! ![]()
tak přeju, aby těhotenství pokračovalo jak má a bolestí bylo co nejmíň a zdravýho spánku co nejvíc!! ![]()
Monduell budu na tebe strašně myslet dej pak za mě holčičkám pusinky,už teď mi kápla slzička…mít dvě děti tak najednou je prostě nádherný zázrak…Hodně štěstí i síly přeji ![]()
Andy díky moc…já se na ty naše poklady taky strašně těším…však jsou taky hodně vymodlený a taky to pokládám za obrovskej zázrak…mít dvě štěstíčka najednou!! a slza mě ukápla minulý týden, když mi známá poslala předčasně narozený holčičky, byla ve stejným týdnu jako já…a holčičky jsou krásný a ta představa, že ty naše jsou stejně velký a nebo větší…těšímm se moc! ![]()
Ty si těhotenství a ty vlny, co prckové dělají užívej naplno a ať to uteče a můžeš dát pusiny těm svým dvěma! ![]()
Holky potřebuji poradit,čekám dvojčátka dva chlapečky jsou už docela silní a živí takže kopance jsou veliký,jsem ve 28týdnu.Fakt je že přes den si kopou a je to sranda,jak to mlatí vlevo v pravo prostě všude
,akorát v noci to je trošku problém,když se otočím nalevo malej kope jakoby přes tu břišní stěnu do postele a to dost silou a já chápu že mu to vadí tak se otočím napravo a to zase kope ten druhej prcek že mu to vadí asi taky tak se otočím na záda ale to je zase taky k ničemu protože mě bolí páteř a hůř se mi dýchá..Nakonec nějak vyčerpáním usnu..Znáte tohle někdo? Třeba i u jednoho míma? Já nevím jesli spát ve stoje jak kůň nebo co už 
Příspěvek upraven 01.10.10 v 09:42