Pohyby miminek v noci

andrejka87
1.10.10 09:36

Pohyby miminek v noci

Holky potřebuji poradit,čekám dvojčátka dva chlapečky jsou už docela silní a živí takže kopance jsou veliký,jsem ve 28týdnu.Fakt je že přes den si kopou a je to sranda,jak to mlatí vlevo v pravo prostě všude :),akorát v noci to je trošku problém,když se otočím nalevo malej kope jakoby přes tu břišní stěnu do postele a to dost silou a já chápu že mu to vadí tak se otočím napravo a to zase kope ten druhej prcek že mu to vadí asi taky tak se otočím na záda ale to je zase taky k ničemu protože mě bolí páteř a hůř se mi dýchá..Nakonec nějak vyčerpáním usnu..Znáte tohle někdo? Třeba i u jednoho míma? Já nevím jesli spát ve stoje jak kůň nebo co už :-)

Příspěvek upraven 01.10.10 v 09:42

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
1.10.10 09:39

Taky jsem měla pocit, že kdybych se zavěsila nohama ke stropu, tak to stejně nebude ono :mrgreen: A to jsem měla jen jedno :wink:
Ale co dělat, to neporadím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.10 09:59

Andrejko čekám jen jedno a mám to stejně. Atˇlehnu jak lehnu,nacpe se mi dolů do břicha k matraci a začne tam šmrdlat,atˇodprejsknu,že potřebuje prostor. Dost mi pomáhá podložit bříško kojícím,nebo relaxačním polštářem ,tak,aby bříško netlačilo na matraci a mimi mělo ten svůj prostor.Tak dokonce můžu spát i na polobřichu ke spokojenosti obou. A taky už hodně podkládám pod hlavu- když jsem nucená miminkem spát na zádech.Právě tím kojpolštářem-omotám ho kolem sebe a spím jak v bavlnce :palec:

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
1.10.10 10:09
Anonymní píše:
Andrejko čekám jen jedno a mám to stejně. Atˇlehnu jak lehnu,nacpe se mi dolů do břicha k matraci a začne tam šmrdlat,atˇodprejsknu,že potřebuje prostor. Dost mi pomáhá podložit bříško kojícím,nebo relaxačním polštářem ,tak,aby bříško netlačilo na matraci a mimi mělo ten svůj prostor.Tak dokonce můžu spát i na polobřichu ke spokojenosti obou. A taky už hodně podkládám pod hlavu- když jsem nucená miminkem spát na zádech.Právě tím kojpolštářem-omotám ho kolem sebe a spím jak v bavlnce :palec:

No já ten kojící polštář mám taky ale bojuju s ním nějak mi to prostě nesedí :nevim: ,zkusim ještě dnes co mi to uděla ale asi s ním zas prásknu na zem :-)…každopádně moc díky a držím pěstičky ať vše probíhá hladce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.10 10:28

Já tobě a ukaž se taky někdy na uzavřené,mamino.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymnice
1.10.10 11:09

Andy…čekám dvě holčičky a mám to úplně stejně! a nechci strašit, ale v 28tt to byla ještě pohoda oproti tomu co teď! holky už jsou těžký a otočit se z boku na bok je pro mě za cenu dost velkých bolestí zad, kyčlí i břicha, takže hekám, budím manžela a holky jak se v břiše s tou jejich váhou „přelejou“ ze strany na stranu…tak to je mazec…až je mi jich i líto…ta co je dole mi okopává a jezdí končetinama po břiše tak že to štípe a šimrá a ta nad ní okopává tu tenkou kůži kolem pupíku a asi i ségru… :lol: no už se těším, až budou venku…ale stejně je to úžasnej zázrak tohle… :lol: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
9859
1.10.10 11:43

Ty bláááho, dvě si nedovedu představit 8-o Já mám co dělat s tím mým jedním vetřelcem. Je fakt, že se naučil, že když chci spát na levém boku, spát tamprostě budu a tak se nasáčkuje prdelkou napravo a vyspíme se oba. Už jsme docela sehraní, ale někdy mu to při otočení trvá, než mu dojde, že by se měl zase sáčkovat na druhou stranu. Budíme se takhle navzájem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
1.10.10 11:47

Prodigy - jo se dvěma je to někdy sranda…já měla jednu holčinu dlouhou dobu uloženou příčně…hlavu u pupíku a prdku na boku a když se rozhodla, že se tam vzpříčí…tak jsem si celou noc na pravej bok prostě nelehla…nešlo to…naštěstí asi před 3 týdny udělala kotrmelec a je poslušne hlavou dolů jako ségra… takže závidím, že jste s prcekem takhle sehraní… :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
1.10.10 13:24

ahojky .. jo to znám dost dobře a to mám jednu , no s dvouma to musí být :dance:
a jako je to dost nepříjemný příde mi jak kdyby někdo dospělý mě tam píchal do boku a když se otočim jak píšeš ty tak zase ta druha strana ..
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9866.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9866.gif

• Citovat
  • Upravit
Ovinka
1.10.10 14:34

Já to znám taky moc dobře, pomůže mi, když si dám malý polštářek pod bok a kousek i pod záda, takže spím napůl na zádech a napůl na boku. Ale jinak jsem strašně ráda že malého cítím, i v noci, že vím že je vše o.k. :-)

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
1.10.10 16:00
monduell píše:
Andy…čekám dvě holčičky a mám to úplně stejně! a nechci strašit, ale v 28tt to byla ještě pohoda oproti tomu co teď! holky už jsou těžký a otočit se z boku na bok je pro mě za cenu dost velkých bolestí zad, kyčlí i břicha, takže hekám, budím manžela a holky jak se v břiše s tou jejich váhou „přelejou“ ze strany na stranu…tak to je mazec…až je mi jich i líto…ta co je dole mi okopává a jezdí končetinama po břiše tak že to štípe a šimrá a ta nad ní okopává tu tenkou kůži kolem pupíku a asi i ségru… :lol: no už se těším, až budou venku…ale stejně je to úžasnej zázrak tohle… :lol: :srdce:
Monduell a v jakém týdnu jsi ty? a máš na bříšku strie? si říkám že dva mimíci to šííííleně roztáhnou tak čekám kdy mě to nemilosrdně popraská i když pro mě jsou důležitější chlapečcci a jejich zdraví než nějaký jizvičky,ale ptám se jen tak :) …Každopádně zkusím ten kojící polštář třeba bude líp…A taky mě hrozně bolí kyčle,musím párkrát za noc se jít projít po bytě a pak je to zase v posteli lepší…no co už…vydržať že jo.Přeji ať vše klape jak má :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
andrejka87
1.10.10 16:01
prodigy222 píše:
Ty bláááho, dvě si nedovedu představit 8-o Já mám co dělat s tím mým jedním vetřelcem. Je fakt, že se naučil, že když chci spát na levém boku, spát tamprostě budu a tak se nasáčkuje prdelkou napravo a vyspíme se oba. Už jsme docela sehraní, ale někdy mu to při otočení trvá, než mu dojde, že by se měl zase sáčkovat na druhou stranu. Budíme se takhle navzájem :mrgreen:
Prodigy však ty už to máš za pár tak to máš v poho.Pořád ještě nevíš pohlaví miminka? :) stejně to bude krásný překvapení co.Jinak já už ted mám větší bříško jak ty na fotu tady,manžel říká že kdyby mě píchl špendlíkem do pupku tak se vyfouknu jak balon jak to mám napnutý :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymnice
1.10.10 16:09

**Andy ** já v pondělí začínám 35tt a pupek je fakt mega a to já jsem prcek (154cm a 50kg) ale strije nemám…teda ne na bříšku…mažu, mažu, mažu a to obyčejným olejem babylove z DMka za 39,– :-) jenom jsem zapomněla mazat zadek a tam se mi strije udělaly…ale nejsou vidět, tak mě to netrápí :mrgreen:

s kojícím polštářem spím od 15tt a pomáhá, ale už je fakt čím dál hůř a občas mě probudí taková bolest těch kyčlí a zad, že jsem doslova paralyzovaná a nemůžu se chvíli ani hnout! ale mě už to za pár dní skončí…mám planovanýho císaře na 36tt, protože čekám jednovajky!! :dance:

tak přeju, aby těhotenství pokračovalo jak má a bolestí bylo co nejmíň a zdravýho spánku co nejvíc!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
1.10.10 16:25

Monduell budu na tebe strašně myslet dej pak za mě holčičkám pusinky,už teď mi kápla slzička…mít dvě děti tak najednou je prostě nádherný zázrak…Hodně štěstí i síly přeji :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymnice
1.10.10 16:52

Andy díky moc…já se na ty naše poklady taky strašně těším…však jsou taky hodně vymodlený a taky to pokládám za obrovskej zázrak…mít dvě štěstíčka najednou!! a slza mě ukápla minulý týden, když mi známá poslala předčasně narozený holčičky, byla ve stejným týdnu jako já…a holčičky jsou krásný a ta představa, že ty naše jsou stejně velký a nebo větší…těšímm se moc! :srdce:

Ty si těhotenství a ty vlny, co prckové dělají užívej naplno a ať to uteče a můžeš dát pusiny těm svým dvěma! :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky