Zvěřina v těhotenství

464
1.10.10 08:46

zvěřina v těhotenství

Ahoj, může se jíst v těhotenství zvěřina (divoká kachna, kančí, srnčí, apod.)? Díky, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
1.10.10 08:56

podle toho co já vím se nedoporučuje, protože není maso hlídané na různé případné nemoci jako u běžných chovů kuřat apod… :think:

• Citovat
  • Upravit
14046
1.10.10 09:05

hlavne je v tom plno cizopassniku a musi se to varit snad 5 hodin, aby to znicilo ty sajrajty :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
1.10.10 09:05

Zizo, klidně bych ji jedla.ještě jsem nečetla/neslyšela , že by se někdo otrávil zvěřinou. určitě je to zdravější maso, než běžně dotupná kuřata

dobrou chuť

edit . pochopitelbě za předpokladu že to normálně připravíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
1.10.10 09:15

no já nevím, na umření to asi není, ale zase riskovat že se nakazím nějakou hloupou tasemnicí či toxoplazmozou nebo podobnym sajrajtem tak bych radsi papala maso o kterým vím odkud pochází, léčení všelijakých přenosných cizopasníků není pro mimi asi to nejlepší… ale asi záleží na každých co je ochoten riskovat…

• Citovat
  • Upravit
35545
1.10.10 09:41

Hm, co já vím, tak by se mělo maso posílat na vyšetření kvůli svalovci a dalším parazitům, alespoň ta větší a legálně ulovená - během honů a tak, u drobné zvěřiny nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
1.10.10 10:23

Holky já bych to prostě nejedla…než mít strach a případně ohrožovat miminko tak si dám radši čerstvě omytej okurek :-D …Ale každý podlesvého uvážení.Já jen že bych měla strach jak blázen :roll:

• Citovat
  • Upravit
4697
1.10.10 11:27
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TATATATATATATA
8.3.14 09:37

zvěřina

Zvěřina se jíst může je to daleko zdravější jak kuře s marketu. Veškerá zvěř se vyšetřuje a navíc jaká koly tepelná úprava nad 70 vše zničí dobrou chuť.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.20 19:04

Holky, jenom pro ujištění. Měla jsem v restauraci zvěřinový guláš. Toxoplazmóza a jiní paraziti hrozí jen při nedostatečné tepelné upravě masa, že? Zvěřinový guláš by tedy měl být v pohodě?

• Citovat
  • Upravit
72725
29.6.20 19:06
@Anonymní píše:
Holky, jenom pro ujištění. Měla jsem v restauraci zvěřinový guláš. Toxoplazmóza a jiní paraziti hrozí jen při nedostatečné tepelné upravě masa, že? Zvěřinový guláš by tedy měl být v pohodě?

Nesil.. Dej si a neblázni.. Bys musela mít sakras smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
29.6.20 19:07
@Anonymní píše:
:lol: :mrgreen: ano bude to ok
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí