Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, mám tři děti, 10,5 a 21měsíců… 4.sem neplánovala ale minulý měsíc sem měla zpozdění..jen zpozdění…ale popadla mě představa dalšího miminka… tak ted nevím…přitel si to umí představit…peněz moc není ale bral by to…říkám si že jestli ne ted tak později se mi už chtit nebude a možna budu litovat že sem tu holčičku ještě nezkusila
.. nejvíc se bojím že bych to blbě zvládala..měla sem nevolnosti a tak…a děti by byly po sobě něco málo přes 2 roky…jak se to dá zvládnout..těhu a prcek co potřebuje celodenní péči… ?? ![]()
Mě se mimi narodí, když dcerka bude mít 21 měsíců. Spousta známých, co takhle děti má, mě uklidňuje, že je to v pohodě, ba naopak, hezky si pak spolu vyhrají. Tak jsem taky zvědavá ![]()
Já myslím, že i s pomocí starších bys to hravě zvládala. Doufám, že ti napíše Fragola, jen pohled na její metříky ti musí dodat obrovskou naději, že zvládnout se dá i víc dětí v mnohem šibeničnějších termínech
. Já měla holky a Matymu bylo dva a půl, takže taky ještě dost „závislé“ dítě a k tomu dvojčata a dalo se to. Jen jako u všech obtížnějších úkolů - vše chce systém, řád… Držím palce, taky čtvrté plánujeme!
![]()
no mě je jasny že pak by byly jedna ruka…a to se mi líbí…ale abych to zvládla…jestli by malej zvládl chodit vedle kočárku.jestli začne pořádně spát…ještě v noci kojím takže se budí..od porodu sem nespala celou noc v kuse…atd
Ahoj, my máme děti od sebe 19, 15, 17 a 20 měsíců, teď poslední dvě budou po sebě rok a kousek ![]()
Hele, zvládnout se to dá, je to náročné, je to na hlavu, ale dá se to
Neměnila bych ![]()
Jo, nevolnosti mě drží ještě teď, takže kudy chodím, tudy mrmlám, že příště je těhotný manžel ![]()
Přeju šťastné rozhodování ![]()
Betty03 píše:
Já myslím, že i s pomocí starších bys to hravě zvládala. Doufám, že ti napíše Fragola, jen pohled na její metříky ti musí dodat obrovskou naději, že zvládnout se dá i víc dětí v mnohem šibeničnějších termínech. Já měla holky a Matymu bylo dva a půl, takže taky ještě dost „závislé“ dítě a k tomu dvojčata a dalo se to. Jen jako u všech obtížnějších úkolů - vše chce systém, řád… Držím palce, taky čtvrté plánujeme!
![]()
no tak to by ted vyslo taky tak…ty jo a dvojcatka..to uz si vubec nemumim predstavit…
Já mám jen jedno dítko, ale můj bratr je starší o 18 měsíců. Mamka zvládala dobře, ale bydleli v generačním domku a dole byla babička při ruce.
Co se týče sourozenců, je to asi i o pohlaví, za sebe můžu říct, že ve školce jsem se milovali, na základce mlátili, na střední ignorovali a od vysoké se zas milujem ![]()
Taky jsem chtěla mít děti brzy po sobě sice jen dvě,ale stačilo by mi to.Bohužel mi to nevyšlo tak budu mít druhé,pokud to vyjde,když budou malé tři roky,ale myslím,že se to zvládnout dá.
Ahoj,já mám kluky od sebe 16 měsíců.Ze začátku to bylo náročné,ale teď už v pohodě.Vyhrajou si spolu.Když starší přijde ze školky,tak menšího obejme a řekne že se na něho strašně těšil
![]()
fragola píše:
Ahoj, my máme děti od sebe 19, 15, 17 a 20 měsíců, teď poslední dvě budou po sebě rok a kousek
Hele, zvládnout se to dá, je to náročné, je to na hlavu, ale dá se toNeměnila bych
Jo, nevolnosti mě drží ještě teď, takže kudy chodím, tudy mrmlám, že příště je těhotný manžel
Přeju šťastné rozhodování
děkuju moc za podporu…spíš sem čekala že mě budou lidi odrazovat…že 4 sou dost..ale ja to tak prostě najednou cítím… už koukám po kočárkách a tak…asi hormony.. je mi 30…tak bio hodiny to asi nebudou..to ě možná čeka ve 40ti ![]()
Ahoj. My mame chlapcov 15 mesiacov a 34mesiacov. A som velmi, ale velmi spokojna ze su tak ako su. Ba brala by som aj mensi rozdiel. Teraz sa uz skvele zahraju, mam viac casu na ine veci, lebo chalani sa zabavia sami. ALe aj sa krasne pobiju, beru si hracky, obcas medzi nich musim ,,plesknut,,. ALe ako pisem, sme velmi radi ze su ako su ![]()
Valer … množství se neboj. Já má tři děti v péči ve věku 12, 7 a 5 let, pak vlastní dcerka bude mít v době narození pátého dítka těch 21 měsíců, jak jsem ti psala výše ![]()
FRAGOLO: ty máš 4 a čekáš dvojčátka?
Příspěvek upraven 30.09.10 v 19:11
DanMaj, ne, ne, ne
Ještě toho trochu ![]()
Já jich mám zatím 5, v únoru přibude šesté ![]()
fragola píše:
DanMaj, ne, ne, neJeště toho trochu
Já jich mám zatím 5, v únoru přibude šesté