Stoupající nervozita

55
30.9.10 11:46

stoupající nervozita

ahoj maminky už to máte taky za pár jako já.Mám termín za 17 dní.Všichni v okolí jsou nervozní a čekají až mě poveze rychlá přítel si furt kontroluje tel..Dnes jsem 37+3t.Doktor nás trochu vystrašil že by to mohlo být i dřív ale dnes jsem byla v poradně a cs mám 1.což je asi dost času že?jinak čekáme druhý jestli to bude rychlejší snad aspon se to říká ale záleží to na miminku.a ještě bych se chtěla zeptat maminek co miminka jak se vám pohybují v bříšku v tomto týdnu malej se nějak už nemrská jako to bylo každej večer.Doktor řikal že je v pořádku a tak mám trochu strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7602
30.9.10 12:08

Ahoj,
já to sice za pár nemám, za to mám celkem čerstvé vzpomínky z předchozího porodu.
Termín porodu se počítá dle poslední MS, dítě se může narodit o dva týdny dřív nebo později a je to úplně v pořádku. To, že Ti doktor něco řekne bych tak vážně nebrala, já se kamarádila s doktorkou v porodnici a ta říkala, že to je nesmysl, takhle předpovídat porod. Že tam byly maminky, které ráno přišly na monitor a dle vyšetření nic a odpo přifrčely rodit :mrgreen: A opačně, samozřejmě.

K pohybům - už tam má mnohem míň místa, než když byl menší, tak už sebou tolik šít nebude. Ale pohyby bys cítit samozřejmě měla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
30.9.10 12:23

mám to taky za pár, jen já skoro vím, kdy…za týden nastupuju k plánovanýmu císaři a jsem teda nervozní maximálně…a manžel při každým mým heknutí (bolí už mě celý tělo) se ptá, jestli náhodou nejdeme :lol:

a k těm pohybům…slyšela jsem, že těsně před porodem je spavá mamina i miminko…protože nabírají síly na porod…tak třeba to bude každým dnem :palec: držím pěsti!!

• Citovat
  • Upravit
653
30.9.10 12:37

Ahoj,tak ja jsem taky v 37tt a porod bych uz teda uvitala,boli me totiz hrozne v zadech a celkove si pripadam jako tulen :lol: .Vcera jsem si dokonce dala svaracek.Pohyby taky citim min,ale kdyz uz tak to stoji za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.9.10 12:46

Druhé mimi se mělo narodit dříve než byl předpokládaný termín. Opravdu se narodilo dříve - o pět týdnů … a rychlejší mi to teda nepřišlo.

No, chápu tě. Člověk se bojí, aby to zvládl, aby všechno dobře dopadlo, hlavně by rád věděl vůbec kdy .. připravil se … a vona ta příroda ještě tuplem si vymýšlí, prootže ví, že kdyby termín skutečně termínem byl, akorát bychom se stresovaly a chtěly znát i minutu! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
30.9.10 13:03

My jsme dnes 36+0. Mrňous se tam pořád mrská jak vetřeleček, takže pohyby normálka. A stoupající nervozita? Ano…začíná mi to docházet a především tu ještě není nic hotovo, pokojíček bude nejsřív za týden… Jsem ospalá jak blázen a dnes jsem měla bezva poslíčky…po vyšetření doktorkou…blééé Už aby to bylo teda holky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí