Žlučník v těhu - měl někdo?

JANIIICKA
30.9.10 10:20

zlucnik vtehu mel nekdo??

ahojda holky mam takovy problem odjakziva me trapi zlucnik,mam ho asi 4roky venku ale furt ho citim,pred rokem jsem prodelala zanet zaludku a ted me bere poradne,zkousim mliko a pododbne ruzny antacida ale nic,byl jste nekdo na hadici do zaludku v tehu?::muze se :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
30.9.10 10:26

Ahoj to je mi Te lito, se zaludkem nic nemam, ale rozjely se mi zlucnikovy zachvaty v 1.tehu, bylo to desny (uz mam ted zlucnik taky venku)
Jen Ti chci napsat, ze to hodne zhorsuje kojeni,bohuzel. To jsem Te asi nepotesila. Tak drzim palce, at je lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
30.9.10 10:28

ahojda tak ja jsem potreti tehu a kojila jsem obe holky do 2let a nic me to nedelalo akorat ted me to nak zacina brat cokoli snim hned me talci a lita do ruky a pod lopatky bojim se ale kameny snad myt nebudu na ercp hadici az do zlucovodu bych fakt nechtela :pocitac: :pocitac: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
4181
30.9.10 11:00

Aha, tak ono je to u kazdyho ruzny.
Ale mne zjistili kameny ve zlucniku tenkrat na ultrazvuku, nic horsiho jsem podstopit nemusela.
Jestli nemas „pisek“ ve zlucovodech… :think:
Mne rekli, ze tim, ze mam pryc zlucnik, nemusi byt navzdycky se vsim vyhrano, ale ja teda tukam (tuk tuk :-) ) uz je to 15 let a jsem bez potizi, a jim vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
30.9.10 11:36

to zavidim snad bude lip :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2
17.6.11 23:04

Ahoj, já jsem už psala na podobný příspěvek. Kamarádka měla podobný problém, poradila jsem jí kapičky, které užívala moje máma - měla před operací, nakonec na ni nemusela. Kapičky se můžou užívat i v těhotenství. Kamarádce to upravilo trávení, záchvaty zmizely a dokonce ani nepřibrala tolik jak při prvním dítěti. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
18.6.11 09:48
lovina píše:
Ahoj, já jsem už psala na podobný příspěvek. Kamarádka měla podobný problém, poradila jsem jí kapičky, které užívala moje máma - měla před operací, nakonec na ni nemusela. Kapičky se můžou užívat i v těhotenství. Kamarádce to upravilo trávení, záchvaty zmizely a dokonce ani nepřibrala tolik jak při prvním dítěti. :-)

Ahoj, mohla by si mi prosím napsat o jaké kapičky jde? Mě občes žlučník pozlobí ale zatím nic hrozného. Samozřejmě to ještě zkonzultuju ještě s gynekoloen. Jestli to nchceš psat sem tak mi pisni SZ. Díky moc :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky