Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj to je mi Te lito, se zaludkem nic nemam, ale rozjely se mi zlucnikovy zachvaty v 1.tehu, bylo to desny (uz mam ted zlucnik taky venku)
Jen Ti chci napsat, ze to hodne zhorsuje kojeni,bohuzel. To jsem Te asi nepotesila. Tak drzim palce, at je lip.
ahojda tak ja jsem potreti tehu a kojila jsem obe holky do 2let a nic me to nedelalo akorat ted me to nak zacina brat cokoli snim hned me talci a lita do ruky a pod lopatky bojim se ale kameny snad myt nebudu na ercp hadici az do zlucovodu bych fakt nechtela
![]()
Aha, tak ono je to u kazdyho ruzny.
Ale mne zjistili kameny ve zlucniku tenkrat na ultrazvuku, nic horsiho jsem podstopit nemusela.
Jestli nemas „pisek“ ve zlucovodech… ![]()
Mne rekli, ze tim, ze mam pryc zlucnik, nemusi byt navzdycky se vsim vyhrano, ale ja teda tukam (tuk tuk
) uz je to 15 let a jsem bez potizi, a jim vsechno.
Ahoj, já jsem už psala na podobný příspěvek. Kamarádka měla podobný problém, poradila jsem jí kapičky, které užívala moje máma - měla před operací, nakonec na ni nemusela. Kapičky se můžou užívat i v těhotenství. Kamarádce to upravilo trávení, záchvaty zmizely a dokonce ani nepřibrala tolik jak při prvním dítěti. ![]()
lovina píše:
Ahoj, já jsem už psala na podobný příspěvek. Kamarádka měla podobný problém, poradila jsem jí kapičky, které užívala moje máma - měla před operací, nakonec na ni nemusela. Kapičky se můžou užívat i v těhotenství. Kamarádce to upravilo trávení, záchvaty zmizely a dokonce ani nepřibrala tolik jak při prvním dítěti.
Ahoj, mohla by si mi prosím napsat o jaké kapičky jde? Mě občes žlučník pozlobí ale zatím nic hrozného. Samozřejmě to ještě zkonzultuju ještě s gynekoloen. Jestli to nchceš psat sem tak mi pisni SZ. Díky moc ![]()
ahojda holky mam takovy problem odjakziva me trapi zlucnik,mam ho asi 4roky venku ale furt ho citim,pred rokem jsem prodelala zanet zaludku a ted me bere poradne,zkousim mliko a pododbne ruzny antacida ale nic,byl jste nekdo na hadici do zaludku v tehu?::muze se