Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, celý měsíc jsem nebrala antiko. S přítelem jsme často měli nechráněný sex. Přes dva týdny mě bolí bradavky, mám bělavý výtok, mírný tlak/ křeče v podbříšku, jsem unavená… Aby toho nebylo málo, tak jsem to včera nedostala. Mou BT jsem si nikdy neměřila, ale včera i dnes byla 37.4. Co by jste si v dané situaci myslely? Děkuji za váš názor. ![]()
Vy myslíte, že příznaky tomu odpovídají? Začala jsem si myslet už před 2 týdny, jestli náhodou nejsem, protože mě opravdu intenzivně bolí bradavky. Když jsem si včera a dnes měřila BT, tak mě překvapilo a trochu v tom i utvrdilo, i když ta BT to nemusí znamenat, že?
Měla některá z vás podobné příznaky?
Jste moc hodné, že mi odpovídáte. ![]()
piskot 2221991 píše:
Vy myslíte, že příznaky tomu odpovídají? Začala jsem si myslet už před 2 týdny, jestli náhodou nejsem, protože mě opravdu intenzivně bolí bradavky. Když jsem si včera a dnes měřila BT, tak mě překvapilo a trochu v tom i utvrdilo, i když ta BT to nemusí znamenat, že?Měla některá z vás podobné příznaky?
Jste moc hodné, že mi odpovídáte.
no můžou a nemusí, já pořád na sobě pozorovala všechny příznaky a těhotná jsem nebyla a jednoho měsíce jsem zase byl přesvědčená že těhotná určitě nejsem a bylo to tam ![]()
já neměla příznaky vůbec žádné a vůbec jsem to ani netušlila, protože jsem otěhotněla přes prášky. Zjistila jsem to až když jsem nedostala menzes a udělala tesat. Takže já ti moc neporadím ![]()
piskot 2221991 píše:
Vy myslíte, že příznaky tomu odpovídají? Začala jsem si myslet už před 2 týdny, jestli náhodou nejsem, protože mě opravdu intenzivně bolí bradavky. Když jsem si včera a dnes měřila BT, tak mě překvapilo a trochu v tom i utvrdilo, i když ta BT to nemusí znamenat, že?Měla některá z vás podobné příznaky?
Jste moc hodné, že mi odpovídáte.
Já jen nechápu, jak jsi to mohla 2 týdny vydržet… To já už bych pelášila, jak zběsilá ![]()
Pořád čekám, jestli to třeba nakonec nedostanu.
Podbříšek mě totiž trochu pobolívá, i když jinak, než před MS. Je to takový zvláštní pocit. Chvilku vpravo, pak vlevo a potom zase uprostřed. A chvilku výš, pak zace trochu níž.
![]()
opravdu není na co čekat, aspoň budeš vědět na čem seš… myslím že tyto příznaky mužou být ve spojitosti jen že se tělo dává dohromady po antiko a začínají fungovat vaječníky apod… ale kdo ví ![]()
Ono ty priznaky by treba mohly bejt taky z toho, zes nebrala ty prasky. udelej test, takhle ti nikdo nepovi.