Celý měsíc bez prášků.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.9.10 11:03

Třeba se tu objeví někdo, kdo řekne, že to samé měl a já budu mít větší jistotu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.9.10 11:03

já otěhotněla až 3 měsíc po vysazení, první dva jsem na sobě pozorovala ukázkový příznaky a nic a třetí měsíc jsem manželovy v den kdy měla přijít ms tvrdila že nic nebude, že cítím jak na mě jde ms, on strašně chtěl abych si udělala cvicně test a ejhle, byli tam 2 čárky :dance: ono to je hodně i o psychice, když chceš cítit příznaky tak je cítíš, když ne tak ne…teď je otázka jestli chceš být těhotná a nebo ne? :?:

• Citovat
  • Upravit
819
30.9.10 11:04
piskot 2221991 píše:
Vy myslíte, že příznaky tomu odpovídají? Začala jsem si myslet už před 2 týdny, jestli náhodou nejsem, protože mě opravdu intenzivně bolí bradavky. Když jsem si včera a dnes měřila BT, tak mě překvapilo a trochu v tom i utvrdilo, i když ta BT to nemusí znamenat, že? :-P Měla některá z vás podobné příznaky?
Jste moc hodné, že mi odpovídáte. :hug:

Já se přikláním taky k holkám a k testu :lol: ze svých zkušeností můžu jenom říct, že já jsem to poznala jen podle toho, že mi vynechala MS a že jsem věděla, že už nějakou dobu neberu prášky.BT jsem si nikdy neměřila takže nevim jak je to spolehlivý, ale podle toho co mám naštený :jazyk: to asi nebude zas tak přesný.

Mě test vyšel až 6. den po pravidelné MS :dance:

A vy chcete mimi?přijdeš mi vytrašená, že bys měla být mamina? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 11:07

No, to právě nechci. S přítelem to plánujem za dva roky po dodělání školy. Vím, že byla hloupost nebrání prášků, ale zamomněla jsem si je nechat předepsat, což mě vůbec neomlouvá, já vím Ale stalo, tak teď musím řešit co je. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
30.9.10 11:08

a kolik ti je jestli se můžu zeptat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
30.9.10 11:09

Ano, mela jsem, co popisujes v ramci tehotenstvi, ale ted to mivam asi pul roku diky PMS kazdy mesic a tehotna nejsem, takze Tvoje dilema vyresi jedine tehotensky test :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 11:10

Ale kdybych už byla těhu, tak si to vychutnávám, protože jsem se vždycky těšila, až budu a mám už i načtené různé články a koupené jedno těhu tričko. :-) Hlavně by dítko mělo toho nejlepšího tátu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
30.9.10 11:12
piskot 2221991 píše:
Ale kdybych už byla těhu, tak si to vychutnávám, protože jsem se vždycky těšila, až budu a mám už i načtené různé články a koupené jedno těhu tričko. :-) Hlavně by dítko mělo toho nejlepšího tátu. :srdce:

Opravdu ti nelze poradit… Zkus TT, jinak stále nebudeš vědět na čem jsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.9.10 11:12
piskot 2221991 píše:
Ale kdybych už byla těhu, tak si to vychutnávám, protože jsem se vždycky těšila, až budu a mám už i načtené různé články a koupené jedno těhu tričko. :-) Hlavně by dítko mělo toho nejlepšího tátu. :srdce:

tak to jsi mě teď potěšila, bála jsem se že to bude jinak :hug:

• Citovat
  • Upravit
3412
30.9.10 11:13

Takže rozum velí počkat s dítkem ty dva roky, srdce velí, že ho chceš teď :lol: To je normální střet zájmu :-)
Ne nesměju se ti, tyhle pocity jsou vcelku běžné.
Trošku se obáváš dvou čárek na testu, trošku se obáváš že tam nebudou.
Pocity mohou být vsugerované, ale také být nemusí
Držím palce ať je to tak či onak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 11:13

TT si mohu nejdříve koupit až odpoledne. Do té doby se snad zblázním nejistotu. :zed: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
30.9.10 11:16

držím palce pokud sui mimi přeješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.10 11:24

To nepotřebuje komentář.......https://www.emimino.cz/diskuse/bolesti-41415/…co bude slečna řešit za další 4 měsíce? Že je skutečně těhotná a přítel mimi nechce? Piskotku, přítel o tom ví, že jsi nebrala prášky? Trochu více zodpovědnosti v 19 letech..... Přečti si pár diskuzí, kde se holky „rozhodly“ pro miminko bez vědomí partnera(to že o tom mluvili, neznamená vždy, že je na to muž připravený!!!)
omlouvám se za anonym :oops:

• Citovat
  • Upravit
5778
30.9.10 11:29

To co bude slečna řešit za 4 měsíce je jen její věc! Anonyme.
Být mladou matkou neznamená být špatnou matkou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.9.10 11:38

taky bych neřešila co bude za 4 měsíce, 19 mi přijde dost věk na to aby slečna veděla co dělá a mohla za to nést následky…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky