Celý měsíc bez prášků.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.9.10 12:47

Přítelovi je 30 let a mimi by si přál. Jen né teď. Kvůli bydlení, které bude hotové až v létě, takže by jsme do té doby museli bydlet nejspíš u jeho mamky (což je fajn ženská :-) a ani by mi to nevadilo, protože by mi v začátcích měl kdo poradit, pomoct). Přítel ale nic neví, nechci ho zbytečně „strašit“, jen jsem trochu něco naznačovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.9.10 12:50
piskot 2221991 píše:
Přítel ale nic neví, nechci ho zbytečně „strašit“, jen jsem trochu něco naznačovala.

to je jasné, že přítel neví, že jsi možná těhotná, když to sama nevíš :mrgreen: , ale ví, že jsi nebrala prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 12:53

Neví. :oops: :oops: Já vím, jsem pitomá, jen se do mě teď všichni navažte. Zasloužím si to. :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.9.10 12:55

Ale jak píšeš, že bydlení budete mít v létě hotové, tak to by ti vyšlo akorád s porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.9.10 12:58

jůůů, tak to máš teda velkou odvahu…to se ani nedivím že nechceš vědět výsledek…na to bych asi neměla…

• Citovat
  • Upravit
40
30.9.10 12:58

To bude v pohodě, přítel taky nevěděl můj a první bylo u něj taky pocoty nejistoty nějakých obav a tak a další tejden obrátil a uplně ho to změnilo a změknul :mrgreen: Jestli tam není žádná jiná překážka u vás z jeho strany, tak bude rád nakonec a to bydlení dořešíte, hlavně chlapi potřebují delší čas na vstřebání celé situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 12:59

I kdyby jsme ještě měli měsíc, dva bydlet u jeho mamky, tak by mi to nevadilo. Hlavně jak by to přijalo okolí. Moje mamča by byla nadšená, protože mi často říká, že už chce být babičkou. :mrgreen: Ale ostatní.. Až bych porodila, tak by mi bylo přes dvacet, tak jestli bych pro někoho nebyla moc mladá mamina. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.9.10 12:59

A můžu se zeptat kolik je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 13:02

V únoru mi bude dvacet. Datum narození jsem si dala do přezdívky. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.9.10 13:03
piskot 2221991 píše: : Ale ostatní.. Až bych porodila, tak by mi bylo přes dvacet, tak jestli bych pro někoho nebyla moc mladá mamina. :nevim:

no byla bys mladá, ale to má taky svoje výhody, dřív bylo normální že měli ženský děti před dvacítkou, to spíš teď je nejaká posunutá doba…ona je spíš důležitá sociální situace než věk…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.10 13:04

Jééé mě bude taky v březnu 20. a snažíme se o miminko, ale už rok. A jsem už vdaná. Manželovi je 33.

• Citovat
  • Upravit
30.9.10 13:05

Sociální situace by byla průměrná. Kamarádka je na tom finančně mnohem hůř a zvládá to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.9.10 13:07

Já si myslim, že věk 20 není absolutně žádný problém tedy a přítel žil v domění že prášky bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 13:08
J
Anonymní píše:
Jééé mě bude taky v březnu 20. a snažíme se o miminko, ale už rok. A jsem už vdaná. Manželovi je 33.

Tééda, to jsme na tom trochu podobně. :lol: Vdaná ale ještě nejsem. Ale snad taky jednou budu :wink: , obzvlášť, kdyby jsme měli mít mimi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
30.9.10 13:09

Mě bylo 20 8 dní před porodem syna :mrgreen:
Ale to s těma práškama je zapeklitý… Mohl by to brát jako podraz… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...