Celý měsíc bez prášků.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.9.10 21:27
Denčaa píše:
Ty snad musíš mít vlastní zkušenost

Vlastní ne, ale v okolí jednu holčinu znám… a taky dva kamarádi mají stejnou zkušenost. Byli přesvědčovaní partnerkama, jak berou tablety- no, nekontrovali je ale při polykání. Brali to jako vzájemnou důvěru. A děvčata to zneužily a otěhotněly záhy (kdyby to tak šlo všem párům, co po mimi touží několik let). No a ta holčina v okolí měla partnery dokonce dva současně, takže pak je jednotlivě vodila za nos, že jsou otci(nevěděli o tom druhém), asi si chtěla testnout, kdo to vydrží dýl. Jeden ji poslal do háje hned na začátku, ten druhý věřil, že je otec, ale podraz, který udělala neunesl. Malého miluje, udělá pro něj cokoliv, ale ona je pro něj dě.ka! Takže moc hapyendů fakt neznám. Nebavím se o párech, kde spolu žijí x let, miminko plánují, a třeba praskne kondom a zadaří se. Ale Piskotka je s partnerem podle té minulé diskuze přes půl roku a pokud o jejím nechránění se neví, tak to bude brát jistě jako podraz- a pokud je mu už 30, může to brát jako velkou nezodpovědnost od slečny…a snahu „uhnat ho“- pardon za ten výraz.

• Citovat
  • Upravit
40
30.9.10 23:48

Nevim proč, ale prostě mi přijde jak když tady píše chlap a ne ženská… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.9.10 23:52

Ale stejně žádná antikoncepce neni stoprocentní a pokud s prominutím když to tak napíšu chlap vleze s žesnkou do postele, tak musí počítat i s variantou, že se prostě může stát a selhat, ikdyby v tom sehrál roli lidský faktor třeba , že skutečně zapomene např. prášek.Tedy z toho vyplývá, že pokud tak strašně moc a za žádnou cenu nechce dítě z danou ženskou, tak jediná rada at s ní nespí, jen tehdy má stoporcentní jistotu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.9.10 23:55

Anonyme ty budeš chlap podle tech článků co sem zpětně projela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
1.10.10 00:11
Denčaa píše:
Anonyme ty budeš chlap podle tech článků co sem zpětně projela :mrgreen:

I kdyby ano, tak co?
Nevím sice, podle čeho soudíš a je mi to upřímně fuk.
Já na těch příspěvcích nevidím nic mužského. Ale neberu ti to.

Pokud si myslíš, že jen muž může mít názor, že takové chování (vynechání prášků, opakované nechráněné styky, při kterých si ženská určitě vybaví, že se jede „naostro“), je podlé a vlastně podvod, tak v tom případě jsem taky muž :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
1.10.10 00:25
Denčaa píše:
Ale stejně žádná antikoncepce neni stoprocentní a pokud s prominutím když to tak napíšu chlap vleze s žesnkou do postele, tak musí počítat i s variantou, že se prostě může stát a selhat, ikdyby v tom sehrál roli lidský faktor třeba , že skutečně zapomene např. prášek.Tedy z toho vyplývá, že pokud tak strašně moc a za žádnou cenu nechce dítě z danou ženskou, tak jediná rada at s ní nespí, jen tehdy má stoporcentní jistotu :palec:

Předpokládám, že v partnerském svazku jde o něco jiného, než že jen chlap vleze s ženskou do postele.
Jde hlavně o vzájemnou důvěru.

Přiznám se, že jsem velmi podezíravá.
A ta story o tom, že někdo zapomene téměř 30 dní brát prášky, je na můj vkus velice laciná.

Ale můj boj to není, že jo :-D
Spíš je mi líto toho partnera :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.10.10 01:05

A tak mě je to taky fuk, že jo :mrgreen: a to je úplně jedno ikdyby byl chlap, prostě ten styl a názory mi tak přijdou…
jenže právě, že jde o to, že ve vzahu, který si plánuje společnou budoucnost je jedno, když partner chce dítě za rok, tak když ho bude mít o půl roku dřív, tak si myslím, že určitě to nebude důvod k tomu, aby se hned rozcházeli nebo tak něco.Ale prostě bych to nepřeháněla pořád s těma podrazama a podvodama jak jí tady děsíte, pokud jí má rád, tak to nebude tak brát.Sáhněte si dámy do svědomí, jestli vám někdy chlap neprovedl neco co nebylo zrovna fér od něj možná by po čase manželství každá něco našla a pokud né, tak o tom neví a nepřišla mu na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.10.10 01:08

jiný by ovšem bylo, kdyby jí jasně ze začátku řekl, že nikdy s ní děti nechce mít......., pak by to bylo ze strany její nefér, ale on řek, že dítě chce za půl roku nebo rok tet už nevím kolik psala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
1.10.10 08:41

Já v tom vidím prostě boudu - pokud se dva dospělí lidé jasně domluví, že dítko si pořídí až za pár let (nevím přesně, co konkrétně psala zakladatelka ani to hledat nebudu, ale psala něco o 2 rokách- asi), tak je to snad jasné, že zřejmě nejsou na dítě vhodné podmínky, tudíž není chtěné.
Ovšem pokud to má všechno ve svých rukách ženská, která ráda rozhoduje i za ostatní.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.10.10 10:28

zakladatelka psala právě jen něco o pul roce snad nebo max. rok že v létě budou mít dodělané bydlení což akorád vyjde než se dítě narodí, takže podle danné situace já zase tak velký problém nevidím, přítel se prý měl vyjádřit, že dítě chce tak za rok, což mu skoro vyjde né :mrgreen: třeba už myslel za rok, aby bylo na světě, takže je vlastně všechno v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.10 12:44

Nechtěla jsem tu způsobit hátky. :zed: MS Jsem včera večer dostala. I přesto jsem příteli vše řekla- že jsem si na začátku cyklu zapomněla vzít 2,3 prášky a zbytek měsíce jsem je nebrala, protože jsem si do sebe nechtěla na ráz cpát víc prášků. Řekla jsem, že jsem se obávala, že jsem těhotná a toho, jak to vezme. NIKDY by ho nenapadlo se se mnou rozejít. Nebo dokonce, abych šla na potrat! 8-o Naopak by šťastně vychovával. :-P Už nevím, kdo to psal, ale s přítelem jsem 8 měsíců. A dítko chceme za 2, vlastně teď už ta rok a půl. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.10 12:45

Od jara/ léta spolu budem bydlet. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.10 12:57

Za tu chybu se omlouvám, dnes jsem udělala autoškolu, tak jsem z toho celá v tranzu. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
1.10.10 15:32

K autoškole gratuluji, je to super pocit, co? :palec: No a jak jste se domluvili dál? Budeš ještě brát prášky, nebo to necháte na přírodě? Ono je fakt nejlepší se na tom domluvit a podle toho to i udělat. :wink:
My teď uvažujeme o druhém a jsem strašně netrpělivá…no hrůza se mnou vydržet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.10.10 16:03

Tak to blahopřeju :palec: K autoškole i k menstruaci :mrgreen: Takže to nakonec skončilo jako telenovela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí