Celý měsíc bez prášků.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
30.9.10 11:39

Jednoduché, buď jsou to příznaky přicházející menstruace nebo je to něco jinýho. Dřív nebo později se dozvíš, co to je:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
30.9.10 11:44

Podle mě ti dělá dobře o tom je špěkulovat a nevědět, na čem jsi. Prostě kdybys to chtěla vědět, tak si test uděláš a neptáš se… Jinak já měla jeden měsíc jasné těhot. příznaky, říkala jsem si, že to je jasné a nic a za dva měsíce zase ty samé těhot. příznaky, říkala jsem sí, že už na to nedám a těhotná jsem byla, takže podle příznaků to fakt odhadnout nejde. Navíc příznaky těhotenství a přicházející menstruace bývají dost podobnoné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 11:46

Já bych si test velmi ráda udělala, ale nejsem z města a do města pojedu až odpoledne, takže si dřív test koupit a zkusit nemohu. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.9.10 11:54

Otestuje se ale ráno, to je koncentrace Hcg (tzv. těhotenského hormonu) nejvyšší. Teď by ti mohl vyjít falešně negativní. No, nevím, co ti přát, protože evidentně s tím ještě bojuješ, tak ať je to tak, jak si opravdu přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.9.10 12:06

ahoj naprosto shodné příznaky jsem měla i já ihned jsem to poznala 3 den oplodnení první bylo prsa bolela mě děsně , že jsem ani nemohla spát bělavý výtok jako přišlo mi to né výtok , ale zvýšená sekrece pak se přidalo, že mi vadily určité pachy jídlo a tak… bolest v podbříšku jak u menstruace nebo když to mám dostat, byla jesm si téměř jistá po té co jsem nedostala menstruaci udělala si test krásné dvě čárky............ To na sobě prostě poznáš né nadarmo se tomu říká jiný stav, cítíš prostě, že je něco jinak než před tím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.9.10 12:09

A test jsem jsem si dělala odpoledne dneska už ty těhu testy mají vysokou citlivost, že si je můžeš udělat kdykoliv během dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
30.9.10 12:11

Denča a kolky deň po vynechaní si si robila test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
30.9.10 12:12

Hele ať to dopadne jakkoliv, tak tě naprosto chápu. Když na mě přišly touhy po miminku, tak jsem taky studovala VŠ. No a bylo to silnější, tak jsem na rok přerušila, a potom dostudovávala dál…
Co si budeme povídat, není to s medem ani jednoduché, mě naštěstí měl kdo hlídat.
Pak napiš, co jsi na testu našla 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 12:16

Jéééjda, tak uvidíme. 8-o Test si odpoledne koupím, ale udělám si ho :-P , pokud to nedostanu, jeden až zítra v poledne a druhý v sobotu ráno. Dnes jedu do zítřka k příteli a chci mu to říct, až si budu jistější //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Jéééjda, tak uvidíme. 8-o Test si odpoledne koupím, ale udělám si ho :-P , pokud to nedostanu, jeden až zítra v poledne a druhý v sobotu ráno. Dnes jedu do zítřka k příteli a chci mu to říct, až si budu jistější //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40

já si ho delala v dobe, kdy jsem nedostala menstruaci, ale ja otehotnela po vysazeni prašku , kdy jsem ani nestihla dostat menstruaci tedy vysadila jsem antikoncepci protože jsem u ni nemenstruovala tak jsem to nedostala ale nezačla brát další balení a ihned v tom mesíci otěhotněla, takže test jsem si dělala asi 14 den od inkriminované oplodnující soulože :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 12:24

Ta zvědavost je fakt strašná. Nejradši bych se rozběhla do města 16 km daleko už teď. :-) Pořád do sebe musím něco cpát, protože si tím jídlem pomáhám od toho stresu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.9.10 12:30

Já ač jsem si byla téměř jistá dle příznaků, tak jsem taky váhala a pořád čekala a odkládala člověk má takové rozpoluplné myšlenky strach, nejistota, těšení se všechno dohromady uvědomuje si, že se mu tim úplně změní celej život… jsou to prostě pocity, kterých se nedokážeš zbavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.10 12:34

Přesně tohle cítím. :-D Strach, nejistotu, trochu radost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.9.10 12:36

a co partner? vi o tom že jsi nebrala prášky a teď čekáš na to jak to dopadne? nebo je to jen tvoje válka… a co by popřípadě říkal na miminko když už by to bylo pozitivní? je pripravenej…vím hodně otázek, ale jen tak pro zajímavost nám můžes nastinit svoji situaci…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky