Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Zajímalo by mě jestli jste některá z vás vycítila jakého pohlaví miminko bude a jestli tomu tak opravdu bylo.
ano, kamaratka od zaciatku citila, ze to bude chlapec
je to dievcatko ![]()
Ahojda,tak já čekám své druhé mimi.U obou těhu jsem si přála holčičku a taky jsem pokaždé asi tak v 16.až 17.týdnu začala mít nějaký ten vnitřní instinkt,že mé přání bylo vyslyšeno.Pokud jsi sama k sobě vnímavá,myslím,že můžeš věřit svým pocitům.
ahojky . já jsem si byla jistá na 100% že to bude chlapeček , všem jsem řikala že cítim že to bude kluk , koukala jsem po klučičích oblečkách . a ještě než jsem vešla na 1 velký ultrazvuk tak jsem přítelovi řikala jak nám těd řekne že to bude kluk a ŠOK doktor řekl bude to holčička a já nevěřila a snažila jsem se ho přemluvit že vidí špatně nebo zda se stoho ještě nevyklube kluk .. no to cítění bylo jen v mé hlavě
![]()
Ahoj, já když jsem měla intenzivní pocit, že to bude holka, byl to kluk a naopak
Prostě tohle neuhodnu ani omylem, u nás je na to šikovný manžel, ten se trefil u 4 dětí z 5
MOmentálně ještě nevíme, co čekáme, prcek dělá drahoty
, tak nemůžu ani napsat, že bych se KONEČNĚ trefila ![]()
Podle me si to kazda maminka vsugeruje a bud se to povede,nebo ne.
janibubi píše:
Podle me si to kazda maminka vsugeruje a bud se to povede,nebo ne.
přesně tak ![]()
Anonymní píše:janibubi píše:
Podle me si to kazda maminka vsugeruje a bud se to povede,nebo ne.přesně tak
Ja si vsugerovala,ze to bude holcicka,protoze sem ji moooc chtela a povedlo se ,prijemna nahoda:-)
Tak ono moc možností není jen dvě že ,takže to,že se strefíš je docela pravděpodobné já se strefila napůl a asi jsem k sobě i napůl vnímavá jak píše paulinka,čekám dvojčátka tušila jsem že holka kluk a oni to jsou dva krásní chlapečci
…Nikdy bych nelitovala že se mi narodí něco co nechci protože mi šlo vždy jen o zdraví dětí
…Takže všem přeji krásné a zdravoučké dětičky ![]()
andrejka87 píše:
Tak ono moc možností není jen dvě že ,takže to,že se strefíš je docela pravděpodobné já se strefila napůl a asi jsem k sobě i napůl vnímavá jak píše paulinka,čekám dvojčátka tušila jsem že holka kluk a oni to jsou dva krásní chlapečci…Nikdy bych nelitovala že se mi narodí něco co nechci protože mi šlo vždy jen o zdraví dětí
…Takže všem přeji krásné a zdravoučké dětičky
Ahojky, nevím, jestli se dá říct, zda jsem vycítila jakého pohlaví bude naše miminko, ale už tak od svých 15 let mi něco říkalo, že budu mít 2 holčičky, u nás v rodině jsou totiž samý holky, chlapi se vždycky přiženili, takže možná proto - a opravdu máme holčičku, tak jsem zvědavá za dva roky na to druhé mimčo ![]()
Já tušila, že to bude kluk a měla jsem pravdu
V rodině manžela jsou totiž samí kluci (Akorát „děda měl sestru“ tím se mě snaží manžel uklidnit, když říkám, že budem mít samý kluky
)
Sestra cítila od začátku, že to bude chlapeček a narodila se holčička
.
Já od začátku byla přesvědčená, že to bude chlapeček. I manžel a celá rodina
. A narodila se krásná holčička Markétka. Byl to na tom porodním sále docela šok, ale nemůžu ani v nejmenším říct, že by byl nepříjemnej. Markétka je zdravá a to je to nejdůležitější, co může být.
no já jsem si ze začátku strašně přála holčičku, představa, že to bude kluk mě docela děsila. No a asi jak jsem se začala připravovat, že to může být i kluk, jsem si to vsugerovala a ted je pro mě docela děsivá představa mít holčičku ![]()