Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak to jsem na to sama zvědavá. Já jsem od začátku přesvědčená, že to bude náš brouček ale mimi stále dělá drahoty zítra jdeme na ultrazvuk ve 30 tt tak jsem zvědavá jak jsem k sobě vnímava
jestli brouček nebo beruška?
a nebo překvapení až na porodní sál
![]()
nikdy jsem neměla žádné tušení, co to bude, po dvou klucích jsem byla smířená, že bude i třetí kluk a vybrala jsem pro něho krásné jméno a moc se těšila na Filípka, no nakonec to byla holčička a véééélikánská radost celé široké rodiny
hlavně proto, že jsem musela na amniocentézu kvůli špatným výsledkům krve a čekala několik týdnů na ortel, to byla potom dvojnásobná radost-zdravá holčička ![]()
Ahoj, já od začátku cítila,že to bude holka. A čekáme holčičku i dr. nám to dnes potvrdila velkém UTZ,ukázala nám i pipinku ![]()
já jsem v obou těhu tak nějak podvědomě věděla že to bude holka a o 3 roky později kluk…u holky jsem měla chutě na gumové medvídky a modrá barva mne odpuzovala u kluka to bylo obraceně ani ty méďové mi nejely
a teď jsem od začátku říkala,že budeme mít páreček a na genetickém UZ potvrdily páreček viděli jsme zblízka oboje pohlaví
![]()
Ahoj devcata, mne na screeningu ve 13tt rekli, ze to je holka, do te doby jsem naprosto nepochybovala o tom , ze cekam kluka, od te doby mam pocit, jako by mi tam soupli neco ,s cim se nejako nemuzu srovnat. Jisteze podstata veci je zdrave mimi, jenze si nemuzu pomoct, mam pocit jako by me podvedli
Mam, ze sebe spatny pocit, protoze nechci aby si to mimi nejak bralo k srdci, protoze jsem moc rada, ze krasne tluce,
jsem hrozna, co?
rorozulka píše:
Ahoj devcata, mne na screeningu ve 13tt rekli, ze to je holka, do te doby jsem naprosto nepochybovala o tom , ze cekam kluka, od te doby mam pocit, jako by mi tam soupli neco ,s cim se nejako nemuzu srovnat. Jisteze podstata veci je zdrave mimi, jenze si nemuzu pomoct, mam pocit jako by me podvedli
Mam, ze sebe spatny pocit, protoze nechci aby si to mimi nejak bralo k srdci, protoze jsem moc rada, ze krasne tluce,
jsem hrozna, co?
já ti rozumím , já co jsem vypustila z pusu než jsem odešla z ordinace když mi oznámily že čekám holku ( strašně jsem chtěla kluka) tak do dneška mě to strašně mrzí , nechápu se
pak jsem ještě brečela ..ale do večera jsem se stim smířila a postupně jsem za to byla rádši a radši , ŽE JE TO HOLČIČKA . ale jediný co jsem si řikala hlavně at je to zdraví je jedno zda je to kluk nebo holka ale nejdůležitější je
ZDRAVÍ ![]()
Nam s manzelem je to jedno, co to bude, sme nenechali rict, ale manzel tvrdi, ze ve sne komunikoval s malym, a tak podvedome vybirame mena pre chlapcov, tak uvidime, ako sme na tom ![]()
Tak já už asi dva roky před těhotenstvím jsem tak nějak tušila,že budu mít dva kluky,dívala jsem se třeba na dětské látky a vždy mě přitahovala modrá
no a před skoro 5 měsící se nám narodil chlapeček,tak teď jsem zvědává,jestli se mi to potvrdí i u druhého mimi,ale to zjistím až tak +- za dva roky,doufám,že se zadaří a budeme mít druhé dítko…
Ahoj, u prvního jsem nějak vycítila holčičku a opravdu se narodila. Teď u druhého jsem si jistá nebyla, měla jsem i jiné chutě, přibrala jsem míň, rostla jsem jen do bříška.No a máme druhou holčičku.
Podle tohoto výpočtu mi vyšly obě holky.
http://www.pohlavi.mysteria.cz/index.php ![]()
tak já byla v pátek na ultrazvuku 30 týden. Když jsem se pana primáře ptala jestli tentokrát vidí co to čekáme tak najel na nějákou čmouhu a řekl: vidíte tam něco? no já samozřejmě nic neviděla než tu čmouhu a on říka no tak to bude asi holka.
kdyby mi teda řekl, že to je hlavička a mimi se na mě usmívá tak mu to věřím a jsem pyšná jak je to moje dítko šikovné. Takže i přes tuhle informaci mám stejně stále pocit, že čekám kluka. amyslím, že je to stále 50/50 ![]()
lesko píše:
Ahoj, u prvního jsem nějak vycítila holčičku a opravdu se narodila. Teď u druhého jsem si jistá nebyla, měla jsem i jiné chutě, přibrala jsem míň, rostla jsem jen do bříška.No a máme druhou holčičku.
Podle tohoto výpočtu mi vyšly obě holky.
http://www.pohlavi.mysteria.cz/index.php
i podle tohot je to kluk ![]()
žampion píše:
tak já byla v pátek na ultrazvuku 30 týden. Když jsem se pana primáře ptala jestli tentokrát vidí co to čekáme tak najel na nějákou čmouhu a řekl: vidíte tam něco? no já samozřejmě nic neviděla než tu čmouhu a on říka no tak to bude asi holka.![]()
kdyby mi teda řekl, že to je hlavička a mimi se na mě usmívá tak mu to věřím a jsem pyšná jak je to moje dítko šikovné. Takže i přes tuhle informaci mám stejně stále pocit, že čekám kluka. amyslím, že je to stále 50/50
to já jsem měla štěstí mě pohlaví řekli na prvnim velkym ultrazvuku .. jojo ten pocit jsem taky měla že čekám kluka
.. a co 3D ultrazvuk? mě tam pohlaví potvrdila na 100% ![]()
na tom jsme nebyly a jelikož to máme v podstatě už za pár tak to necháme jako velké překvápko ![]()