Nevolnosti ve 12. týdnu těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
30.9.10 21:22

Nevolnosti ve 12 tydnu

Zdravim vás, chtěla bych se zeptat, kdo z vás má zkušenosti na nevolnosti. Jsem ve 12 tydnu a do ted jsem zadne problemy nemela.Ale az ted me zacaly trapit nevolnosti kdykoli behem dne. Nevim, jestli to neznamena neco spatneho…A pripadne, poradily byste me, co vám na to pomáhalo?
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.9.10 21:29

já poprvé zvracela v osmém týdnu,ale drželo se mě to až do 16. týdne. Takže ve 12. týdnu je to určitě běžné. Švagrová zvracela od 16. týdne do dvacátého. :wink:

• Citovat
  • Upravit
274
30.9.10 21:36

ahoj…ja sem dost zvracela u 1. ze 3 těhotenství, do 4.m mi bylo jen zle ale pořád..a pak zaclo zvraceni…ale aspon me pak bylo na chvilku fajn… Další dvě tehu mě bylo zle taky pořád…asi do 5.měsíce…ale zvracela sem malo, a pak se mě dělalo mndlo..v obchodech, při chuzi…sezení v křeslo… přešlo to… po porodu :wink: …neboj..je to normalní a každá to má jinak… malinko pomalali lizatka…ale vybarala sem z ty krabicky jen ovocny…ty mentolovy byly :poblion: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
30.9.10 22:00

ahoj, mne bylo blbe od 13. týdne asi 6 týdnů, před tím nic, potom nic. A ráno to bylo jakž takž, sice trochu šoufl, ale ne na zvracení, byla jsem rádá, že můžu jet normál MHD do práce. Odpoledne se to zhoršovalo a pravidelně jsem zvracela navečer a večer před spaním. Takže „ranní“ nevolnosti vůbec nemusí být ranní. :-D Já jsem to brala jako součást a vlastně jsem se ani nesnažila s tím něco dělat.

Mimochodem, přesně si pamatuju poslední zvracecí den… spíš noc, zvracela jsem asi 4× od osmi do půlnoci, permanentně se mi navalovalo i vleže v posteli, pak jsem si prostě dala k posteli kýbl a do dvou do rána ještě 3×. Od druhého dne mi bývalo šoufl, ale už jsem nezvracela a pak se to uklidnilo úplně. Ale ta noc stála za to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
30.9.10 22:30

Ahoj, já doslova prozvracela druhý a třetí měsíc. ve 12tt mě to tak nějak přešlo a pak už byly jen lehké nevolnosti. Nic špatného to neznamená, právě naopak, je potvrzeno, že nevolnosti svědčí o dobře probíhajícím těhotenství (miminko je v pořádku).

A co na to? Každému zabírá neco jiného. Mě nepomáhalo nic, než po malých soustech jíst, abych neměla nikdy prázdný žaludek, protože jakmile se vyprázdní žaludek, bouří to tam úplně strašně moc a zvracet žluté žaludeční šťávy, to je fakt peklo.

Jo a rada trochu mimo téma, pokud zvracíš, nečisti si potom zuby…jen vyplachuj…žaludeční šťávy naleptávaj zubní sklovinu a kartáček jí dokáže úplně dodělat!!! Já to nevěděla aúplně jsem si odrovnala zuby…blbec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
30.9.10 22:34

ahoj . mě bylo dost blbě v 1 trimestru , ale pak se to srovnalo těd jsem 32 týden a i tak se mi udělá nevolno zničeho nic.. neporadim co by ti mohlo pomoci , ale doktor mi nabízel že by mi něco proti nevolnostem předepsal .
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9044.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9044.gif

Příspěvek upraven 30.09.10 v 22:38

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
30.9.10 22:37
prodigy222 píše:
Jo a rada trochu mimo téma, pokud zvracíš, nečisti si potom zuby…jen vyplachuj…žaludeční šťávy naleptávaj zubní sklovinu a kartáček jí dokáže úplně dodělat!!! Já to nevěděla aúplně jsem si odrovnala zuby…blbec :roll:

a já myslela že po vyzvracení se mají vyčistit ptže ty žaludeční štávy ničí sklovinu tak aby se smyly.. jejda ..

• Citovat
  • Upravit
9859
30.9.10 23:37
žirafííí píše:
prodigy222 píše:
Jo a rada trochu mimo téma, pokud zvracíš, nečisti si potom zuby…jen vyplachuj…žaludeční šťávy naleptávaj zubní sklovinu a kartáček jí dokáže úplně dodělat!!! Já to nevěděla aúplně jsem si odrovnala zuby…blbec :roll:
a já myslela že po vyzvracení se mají vyčistit ptže ty žaludeční štávy ničí sklovinu tak aby se smyly.. jejda ..

No to jsem si myslela taky. Ale stačí třeba listerin nebo nějaká ústní voda a ten hnus z úst dostaneš takhle krásně. kartáček je na to fakt drsnej…někde jsem si to tehdy přečetla a je fakt že je to i logický. Ale já logik na to přišla pozdě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
1.10.10 09:07
akinomm píše:
Zdravim vás, chtěla bych se zeptat, kdo z vás má zkušenosti na nevolnosti. Jsem ve 12 tydnu a do ted jsem zadne problemy nemela.Ale az ted me zacaly trapit nevolnosti kdykoli behem dne. Nevim, jestli to neznamena neco spatneho…A pripadne, poradily byste me, co vám na to pomáhalo?
Díky moc!

Ahojky,

ja zvracela od sameho zacatku az do porodu, kazdy den, v ruznou denni i nocni dobu, zvracela jsem i z obyc. vody, chodila na kapacky a nepomohlo mi vubec nic… :/ Proste jsi tehotna a bude ti spatne ;) ale spoustu zen to pry prejde do konce 1trimestru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.10.10 09:10

ja vzdycky zvracim od 5 do 20tt
nefunguje nic
proste se smir a zvracej :/
a znamena to, ze jsi tehotna :) jsi nikdy neslysela o teh. nevolnostech? je to uplne normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
1.10.10 09:26
jizvíková píše:
ja vzdycky zvracim od 5 do 20tt
nefunguje nic
proste se smir a zvracej :/
a znamena to, ze jsi tehotna :) jsi nikdy neslysela o teh. nevolnostech? je to uplne normalni

pises ja vzdycky zvracim … kolik mas deti? :) nejak jsem si predstavila, ze treba 20 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.10.10 11:49

Jistě že jsem o nevolnostech slyšela…to ví snad každý. Jen mě překvapilo, že až od 12tt. Je to moje první těhotenství, takže nemám s čím srovnávat…zda-li je to ok, nebo ne!
Díky všem! Hned jsem klidnější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
1.10.10 13:15
prodigy222 píše:
žirafííí píše:
prodigy222 píše:
a já myslela že po vyzvracení se mají vyčistit ptže ty žaludeční štávy ničí sklovinu tak aby se smyly.. jejda ..
No to jsem si myslela taky. Ale stačí třeba listerin nebo nějaká ústní voda a ten hnus z úst dostaneš takhle krásně. kartáček je na to fakt drsnej…někde jsem si to tehdy přečetla a je fakt že je to i logický. Ale já logik na to přišla pozdě :roll:

no vidíš a já bych na to nikdy nepřišla , pro mě je automatický si po vyzvracení vyčistit zuby , njn trdlo :lol:

• Citovat
  • Upravit
486
2.10.10 09:56

Ahojky, mě se nevolnosti držely cca 2 týdny kolem 7 TT. Sice jsem nezvracela, ale bylo mi tak zle, že jsem jen ležela a nebyla jsem schopná starat se o malého. Takže jsem zašla za svou gynekoložkou a ta mi předepsala prášky. Na tvém místě bych udělala totéž, pokud ti ty nevolnosti nějak překážejí (např. v práci, péči o dítě) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
27.10.12 18:20

Nevolnosti ve 12. týdnů sílí

Prosím o radu nebo zkušenost: Jsem ve 12. týdnu těhotenství a i když jsem čekala, že se těhotenské nevolnosti a únava začnou trochu zmírňovat, opak je bohužel pravdou. Posledních pár dní prakticky jen prospím, včera jsem v práci nebyla a ve čtvrtek bylo „jen“ školení, ale nedovedu si vůbec představit, že v pondělí budu fungovat v práci. Dnes jsem poprvé zvracela, špatně je mi snad pořád víc a taky mě bolí pořád hlava. Bojím se, jestli není něco špatně, protože podle všeho by se nevolnosti měly snad mírnit nebo se aspoň nehoršit. Jsem těhotná po páté, ale toto neznám, zvracela jsem akorát u dcerky, ale to začlo už v šestém týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí