V těhotenství se objevil opar a nehojí se. Čím vyléčím?

2344
2.10.10 09:22

Opar v těhotenství

Ahoj těhulky, maminky a všichni ostatní :-)

Mám problém, udělal se mi nehezký opar na rtu a vedle něj další a ne a ne se zahojit :-( Jsem ve 36tt a vím, že nemůžu používat žádné masti a antivirotika. Neznáte háhodou nějaký osvědčený přírodní recept, jak se oparu zbavit? Dost mě to znervozňuje a mám i strach o mimi…
Díky všem za radu :-)

Lidka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65356
2.10.10 09:25

Ahojík…co pasta na zuby????mě docela pomáhala na opary.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
2.10.10 09:42

ahoj, měla jsem v těhotenství opar několikrát…i teď mám, ale ani se mi nestihne pořádně rozjet - používám sérum z přírodní kosmetiky cannaderm http://www.cannaderm.cz/…2ml-5-ml.htm

a je to supr. jinak lze taky použít tea tree oil, ale to hojí trochu dýl a vysušuje to a hlavně to moc dobře nechutná :poblion: :lol:

jinak u oparu pozor…nelíbat s oparem novorozence - je to pro něj hodně nebezpečný!!!! :roll:

• Citovat
  • Upravit
15074
2.10.10 09:45

Na opary používám Tee Tree Oil. Přírodní olejíček, opar vysuší, ale jestli je vhodný v těhotenství ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
2.10.10 10:06

Mela jsem ho minuly tyden a mne zabira ocet.. samozrejme opatrne, jestli to mas otevreny.

• Citovat
  • Upravit
14721
2.10.10 10:28

A zevnitř doporučuji hodně B komplexu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.10 10:40

já používám normální Herpesin, měla jsem to schválené už v prvním těhotenství a problém z toho nebyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
2.10.10 14:27

Já ho měla několikrát a vždy s Compeed náplastmi - prý je mohu bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13351
2.10.10 15:00

Já můžu jen a jen doporučit tu tinkturu co dávala odkaz Monduell. Ta z toho konopí. Zabírá neskutečně rychle, za 3 dny jsem skoro bez oparu!! :palec: :palec: Já na opary bohužel taky trpím, takže mám zkušenost a tohle je záchrana :dance: :dance: :dance:
Přípravek se dá koupit v lékárnách nebo v obchodech se zdravou výživou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
2.10.10 16:42

Trochu bolestivé, ale účinné. Líh (u nás na vesnici slivovice - jo, nepít)a potírat opar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
3.10.10 20:38

Ahojky :-)

Tak jsem zkusila nejdřív náplasti, nepomohly, opar se rozjel dost drasticky, tak jsem pak zkusila lih, akorát se mi udělal dost bolestivý stroupek, tak pak na to „zázračný kelímek“ od Oriflame, tak už se mi to trochu hojí, ale stejně je to pěkně hnusný… :-( :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
3.10.10 20:46

auvajs…nezávidím! každopádně to sérum od cannaderm právě nezpůsobí ani rozjetí, ani nebolí a hlavně se neudělá ten hroznej stroupek, kterej se dlouho a bolestivě hojí…já mám po oparu a manžel si ani nevšim, že jsem nějakej měla… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Hafka
12.2.11 19:10

Přírodní kosmetika

Ahoj, prosímtě, dá se tahle kosmetika koupit i jinde než na netu? Popř. kde? Děkuju :)
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
377
13.5.12 09:08

Já trpím na opary už několik let, dělají se mi ale v nose. Vždycky jsem používala Herpesin Vectavir a tak jsem je neuváženě použila i teď, když jsem v 6 tt.Vůbec mě nenapadlo podívat se do příbaláku. Zjistila jsem, že se nesmí používat až když jsem si opar asi 3× namazala. Mslíte, že se může něco stát? Mám docela strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
13.5.12 09:22

Nemyslím, že by se mohlo něco stát.Mě se udělal fakt neskutečnej opar v 17tt.Zkoušela jsem rady z této diskuze - med, tee tree olej atd…nic nepomohlo, spíš naopak, nateklo mi to tak, že jsem byla jak havajský domorodec :lol: .Tak jsem se zeptala normálně gynekologa.Řekl mi, že v podstatě můžu cokoliv, nějakou mastičku z lékárny, ale nezabrala, tak přišli na řadu náplasti.Po těch mi to konečně splasklo, ale nechtělo se to pořád zahojit.Tak jsem si koupila z konopné kosmetiky Cannaderm vodičku Cannadent a do 3 dnů bylo po oparu :palec: .Od té doby na ní nedám dopustit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí