Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ak mas vtedy ovulaciu, tak je to mozne.
nic viac v tom nie je ![]()
vsak pisem ze je to mozne. len musis mat vtedy ovulaciu.
keby si mavala ovulaciu cez ms, mala by si cykly cca 19 dni ![]()
Někdy taky můžou spermie vydržet extrémně dlouho - prý až 5-7 dní a to už pak je ovulace třena 9-11 den cyklu, to už není nic nemožného.
anastazia, ale 5-7 dni velmi velky extrem.
vacsinou je maximum 3 dni.
Je to extrém, ale ovulace 4. dc je taky extrém. Nikdo neví, jak to opravdu je ![]()
ovulacia 4dc je mensi extrem nez zivotnost spermii 7 dni.
poznam minimalne 3 kocky, co maju takto skoro ovulku, ale nepoznam nikoho kto by mal tyzden pred ovulaciou styk a ostal by tehotny ![]()
prsim vás je možné otěhotnent při MS poslení den?5 den,pak jsem pouze špinila.HA jem nebrala,a když jsem brala pouze nepravidelně.
ája79j píše:
prsim vás je možné otěhotnent při MS poslení den?5 den,pak jsem pouze špinila.HA jem nebrala,a když jsem brala pouze nepravidelně.
kaamrádka takhle otěhotněla…ovšem je to ojedinělý případ..
možné to je..tět si jenom počkat zda to nedostaneš či jo
Protože přesně to se mi stalo. 2 roky nic, jedu na plodné a neplodné dny. Pak si jednou vrznu na konci ms, kdy jsem jen špinila a pic - jsem v tom. A to jsem zrovna byla v tom největším stresu co si dovedete představit. Takže když mi začalo být špatně tak jsem to připisovala všemu jen né těhotenství
. Je to holka, ty jsou otrlý a vydržej, takž je možné i to co popisují ostatní (že ta malá mrška vydržela i několik dní). Ale co, je mi 30 a alespoň se to vyřešilo za mě. Já řvala a nevěděla co mám dělat a manžel skákal metr dvacet radostí ![]()
jo,to já bohužel otěhotet nesmím,to se nedočkám o MS,ale myslím že naše rodina je celkem plodná.už dceru mám tak že je to možný?nemužu mit vytoužene miminko,pač by nebylo......manželské:-(.asi si řikate ted o mě vše možný,ale potřebuju odejit o manžela je to složitý.
To Vás chápu. Něco podobného měla moje mamka. Zjistila že je těhotná, když už byla rozhodnutá, že se rozvede. V tom případě, bych neváhala a mazala na gyndu pro postinor, se to myslím jmenuje. Co se matně pamatuji, tak je třeba užít do 72 hodin po styku. Raději zobnout tohle naž pak jít na potrat, nebo mít nechtěnné dítě!
už je to týden po styku miminko by bylo z lásky,a ne manželova.snad to bude dobrý.
jinak mě cl bolí zada jako bych to měla zase dostat
Ahoj
, chtěla bych vědět jestli jste některá otěhotněla tak 4 den cyklu ? ( u mě to je konec ms ) . Je nějaká pravděpodobnost ? Děkuju za odpovědi