Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky
Nemáte nějaký tip, čím bych mohla zarazit kašel z nachlazení? Jsem ve 12 TT a „zatím“ užívám jitrocelový sirup. Dělá mi to ale velké problémy, protože je mi zle, jen na něj pomyslím, natož ho pak strčit do pusy
Díky
Píšu to pořád dokola, už jsem tím známá, ale já užívám Milerovi pastilky (asi se to tak nepíše). Chutnají trochu jako hašlerky, jsou jen z bylinek a s výběrem ti pomůžou v lékarně. Stačí říct, jaký máš kašel. ![]()
Ahoj, nakrajet cibuli zasypat cukrem, pusti to stavu a tu pak uzivat, osvedceny mam i lipovy caj s medem.
Používala jsem sirup STODAL. Je sladší a mě vždy pomohl i pomůže ![]()
Goli, já jen slyším slovo „sirup“ a vstávají mi chlupy na těle
Moc nevěřím tomu, že může být nějaký sirup dobrý… mám fakt s jejich užíváním velké problémy
A tobě ten Stodal chutná?
Jo chutná..je sladkej a připomínalo mi to sirup co jsem dostávala v dětství
Ale když máš odpor k sirupům tak nevím ![]()
Dobrý je i šalvějový kloktadlo, jen si musíte přečíst návod. Já chytrá jsem ho chrstla do krku a málem jsem si vypálila díru do krku
. Ono semusí totiž ředit
.
Goli, taky mám pocit, že nic horšího než jitrocelový sirup nemůže existovat
No, nejprve vyzkouším ten lipový čajík s medem, pak to všechno ostatní, co tu napsaly holky, no a kdyby to nedej bože všechno selhalo, tak skončím u toho Stodalu ![]()
Tož nic holky, musím fičet vařit oběd
Moc vám všem děkuji za rady a Mišunko, na ten Ditustat se taky mrknu - malý ho vyfásnul na kašel ![]()
taky pouzivam jitr. sirup a stodal, pomaha mi to, detem to chutna , ale ja bych z toho taky
, a to i za stavu netehotenskeho ![]()
me teda stodal dali v tehotenstvi na kasel v lekarne.
a kamaradce dr. rekl ze muze i mucosolvan pro deti