Co je pomale tehotenství

17
2.10.10 18:55

co je pomale tehotenství

Ahoj holky mam takovu otazku kamoška mi zrovna psala že ji na gynde včera řekla doktorka že ma pomali tehotenství a ja taky stim nemam skušenosti tak sem si řekla že se zeptam vas.Doktorka ji toho nejak moc neřekla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
2.10.10 18:57

Tenhle termín neznám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.10.10 18:58

tak myslím, že toho mám nastudovaného o těhotenství dost, ale tento výraz slyším poprvé. jediné co mě napadá, jestli plod neroste pomaleji než má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.10.10 18:59

no to bude asi ono že ten plod nejak raste pomalu a nevyte či ji to nemuže nejak ohrozit to mrne teda ten plod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.10.10 19:06

vzhledem k tomu, že ten termín fakt neznám a jen jsem si tipla, vůbec netuším, co to může znamenat nebo způsobovat, jestli se to může srovnat nebo to není dobré :nevim: vážně nevím. asi by bylo nejlepší znovu zajít za lékařkou a vyptat se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.10.10 19:08

Slyším to poprvé, ale uvažuju, jestli na to taky netrpím :lol: :lol: :lol: U Samíka jsme neměli ještě srdíčko v 7.tt, bylo až v 9.tt (ale velikost dr. neřešil, tak nevím), teď jsem byla v 8+0 na pohotovosti a velikost odpovídala 5+0, srdíčko rovněž nebylo, takže vyčkáváme :roll:

Test u prvního těhotenství pozitivní 10 dnů po vynechání, u druhého týden… Cyklus mám 28 dnů, pravidelně, takže buď teda je pekelná náhoda, že se mi zrovna vždycky posunula ovulace, když jsem otěhotněla nebo to prostě u mě nějak dýl trvá, než se to nastartuje :nevim: I to kdosi kdesi tu na eMiminu psal, že to tak měl, jindy otěhotnět nemohl a prostě embryo bylo výrazně mladší :nevim:

Tak kámošce držím plaec, ať je všecko OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.10.10 19:13

že odovzdám ale ona nema ešte ani pozitívny test a menstruaci mnela dostat kolem 20.9 tak taky nevym co ji nato rict. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.10.10 19:32

Tak někdo nemá pozitivní test třeba vůbec… :nevim:

Řídila bych se tím, co vidí doktorka. Asi stejně bude muset počkat, je to na bednu, vím, o čem mluvím, ale nevymyslí se na tom nic. Buď to je, nebo není :roll:

Kdy jde na další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.10.10 19:39

no on ji řikal za 10 dni tak uvidime ja sem ji taky řikala ad se chova ako kdyby byla tehotna a ad se zbytečne nestresuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
2.10.10 19:57

Tak to slyším poprvé :nevim: .
Anguo Jsme na tom podobně… Šla jsem k doktorce, podle menstruace jsem měla být 7+6, ale podle ultrazvuku jsem byla jen 6+1 bez srdíčka (koukám se, že ty máš ten rozdíl ještě větší…). V úterý jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, jak to dopadne… Snad to dopadne dobře oběma :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
2.10.10 20:01

A u tý doktorky (nebo doktora) byla kamarádka nebo ty, jak píšeš na jiným serveru?
Ne, že by to bylo důležitý, jen že jsem teď na tvůj dotaz narazila někde jinde a tam píšeš něco jinýho. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.10.10 20:03

Já myslím, žes jí poradila dobře, na tom nevystresuje totiž nic :roll:

Zkus se poptat ještě na Porodnice.cz, tam odpovídá přímo gynekolog, tak třeba bude vědět víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.10.10 20:04
leňula2 píše:
Anguo Jsme na tom podobně… Šla jsem k doktorce, podle menstruace jsem měla být 7+6, ale podle ultrazvuku jsem byla jen 6+1 bez srdíčka (koukám se, že ty máš ten rozdíl ještě větší…). V úterý jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, jak to dopadne… Snad to dopadne dobře oběma :-) .

Leňulo, tak si budem fandit, bude to dobré!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
2.10.10 20:07
Angua píše:
leňula2 píše:
Anguo Jsme na tom podobně… Šla jsem k doktorce, podle menstruace jsem měla být 7+6, ale podle ultrazvuku jsem byla jen 6+1 bez srdíčka (koukám se, že ty máš ten rozdíl ještě větší…). V úterý jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, jak to dopadne… Snad to dopadne dobře oběma :-) .
Leňulo, tak si budem fandit, bude to dobré!!! :palec:

Já věřím, že jo. Je mi blbě od rána do večera :mrgreen: . Tak doufám, že to aspoň k něčemu bude :wink: . A kdy jdeš na kontrolu ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.10.10 20:30

Mně není nic, jenom trochu únava a občas zabolí v podbřišku, ale měla jsem to tak i předtím, tak snad je to dobré. Snažím se tomu věřit :mrgreen:

Jdu až 15.10. - měsíc po první KO. Trochu se uklidňuju tím, že můj dr. říkal, že je to úplně v začátku a objednal mě až za měsíc - takže úplně v začátku by klidně mohlo být 3+3 tt (aby mi to odpovídalo nálezu z pohotovosti :mrgreen: ) a proto mě pozval až za měsíc - to bych byla ve skutečnosti 7+3 a mělo by to tam být…

No vymyšlené to mám jako hezky, teď jenom aby to byla pravda… Na té pohotovosti říkal, ať jdu už za týden (tj. teď v úterý), ale moc se mi nechce, radši ještě počkám, ať je to na beton :think: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí