Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já to s tím balením nebudu přehánět, třeba budu zase přenášet
. I když to doufám, že ne. Jdeš na UTZ 25.10. a já mám den nato narozeniny
. Žádná oslava sice nebude, ale možná si dám skleničku šampusu, co máme už od silvestra uschovaný v baru
.
Eva a Vašek píše:
Já to s tím balením nebudu přehánět, třeba budu zase přenášet. I když to doufám, že ne. Jdeš na UTZ 25.10. a já mám den nato narozeniny
. Žádná oslava sice nebude, ale možná si dám skleničku šampusu, co máme už od silvestra uschovaný v baru
.
Žádný přehánění, mám v tašce nachystaný ty základní věci jako plenky, vložky, vlhčený ubrousky. Jinak další věci, jako věci na prcka a košile pro maminky dávají, i kosmetiku, tak to táhnout nemusím. Tak skleničku si dát určitě můžeš, já si semtam taky dopřeju skleničku vína ![]()
ahojdy, tak takhle to mám přesně já
no a taky doufám, že to bude dřív, ptz u vánočního stromku bych chtěla být v plné sestavě ![]()
Ahoj, tak to asi každá mamina, s termínem tak nějak kolem Vánoc a nebo ke konci roku
Snad nám to všem vyjde a na Vánoce už budeme „v plné sestavě“ pěkně doma
![]()
Tak jsem dneska štrachala v pytlích, ve kterých mám uložený miminkovský věci. Našla jsem tam i nějakou kombinézku o které jsem ani nevěděla
. Všechny ty věcičky mi přijdou hrozně malinký oproti tomu co nosí Vašík
. Teď ještě musím vydyndat z kamarádky postýlku a pak vymyslet, jak přestavět nábytek v ložnici, aby jsme se tam všichni vešli.
Jinak já nosila v porodnici ty jejich andělíčky, nebo jak těm košilím říkají, svoji košili jsem si vzala jen když za mnou někdo přišel
.
Ahoj, tak konečně jsem se také dostala do otevřené diskuze
Mám termín porodu 31.12., že by novoroční miminko? ![]()
Ty nemocniční košile - andělíčky, to ještě existuje? To se zavazuje nějak vzádu, ne? No to nevim, jestli bych snesla a hlavně jak bych si to sama zavázala? Jestli není lepší si teda vzít vlastní pyžamo a nebo košili, jestli ještě v porodnicích bývají andělíčky? ![]()
feveracka píše:
Ahoj, tak konečně jsem se také dostala do otevřené diskuzeMám termín porodu 31.12., že by novoroční miminko?
Je to možné
I u mě, ale já bych radši „letošní miminko“
Klidně oželím i to, že bych měla být na Vánoce v porodnici (ale přece jen bych byla radši už doma), hlavně ať se malý narodí letos ![]()
Jo, andělíčky ještě existují, akorát já to zavazovala vepředu, při kojení to bylo docela praktický
.
Maminko, budu ti držet všechny palce
, aby to byl ještě letošňáček.
Feveracka - vítej
. Zase když se ti mimi narodí v lednu, bude oproti prosincovým mladší ročník
. To je asi jediné pozitivum, které mě momentálně napadá
.
Vepředu? A to se rozepíná odzhora až dolů?
Asi bude lepší, když si vezmu vlastní pyžamo a nebo košili
A děkuju, snad to letošňáček bude
Termín z UTZ v prvním trimestru mám 28. 12., teď jsem se na to dívala, takže kdoví, jak to bude teda
Každopádně chytřejší budu po UTZ, na který jdu příští týden, to už jsem tu myslim psala ![]()
3× hurá, mám konečně vyžehlené ty pidi věcičky, jen se mi zdá, že jich mám nějak málo
. Ale to se mi zdá vždycky a pak ani všechno neunosíme
. Dneska jsem byla s Vašíkem na kontrole na 18m a konečně jsme překročili magickou hranici 10 kg. Měří 83 cm a váží 10,3 kg tak jsem spokojená. Ona totiž naše dětská doktorka všechno moc řeší a já nejsem splachovací a všechno si moc beru. Ale zase je opravdu pečlivá, oproti jiným.
Maminko a jak ti vycházel UTZ ve 20tt? Myslím termín. Dřív než podle ms? U mě už od 12tt se termín posouvá, vždy o den dřív.
Ahoj, tak já mám termín 28. 12.
Ach jo, lepší termín mi fakt vyjít nemohl
![]()
Juj, tak to bych se musela kouknout, jak mi to vycházelo ve 20tt, jestli to někde najdu
Tak jsem jen našla papír z vyšetření z 20.8. a tam se píše, že jsem byla ten den 22+0 ![]()