TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
15.10.10 20:13

Já to s tím balením nebudu přehánět, třeba budu zase přenášet :roll: . I když to doufám, že ne. Jdeš na UTZ 25.10. a já mám den nato narozeniny :-D . Žádná oslava sice nebude, ale možná si dám skleničku šampusu, co máme už od silvestra uschovaný v baru :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.10 21:55
Eva a Vašek píše:
Já to s tím balením nebudu přehánět, třeba budu zase přenášet :roll: . I když to doufám, že ne. Jdeš na UTZ 25.10. a já mám den nato narozeniny :-D . Žádná oslava sice nebude, ale možná si dám skleničku šampusu, co máme už od silvestra uschovaný v baru :pankac: .

Žádný přehánění, mám v tašce nachystaný ty základní věci jako plenky, vložky, vlhčený ubrousky. Jinak další věci, jako věci na prcka a košile pro maminky dávají, i kosmetiku, tak to táhnout nemusím. Tak skleničku si dát určitě můžeš, já si semtam taky dopřeju skleničku vína :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mititi
16.10.10 09:39

Ahojdy určitě nejsi i já se k tobě připojuji :-)

• Citovat
  • Upravit
Mititi
16.10.10 09:41

ahojdy, tak takhle to mám přesně já :-D no a taky doufám, že to bude dřív, ptz u vánočního stromku bych chtěla být v plné sestavě :-)

• Citovat
  • Upravit
16.10.10 11:36

Ahoj, tak to asi každá mamina, s termínem tak nějak kolem Vánoc a nebo ke konci roku :lol: Snad nám to všem vyjde a na Vánoce už budeme „v plné sestavě“ pěkně doma :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
16.10.10 20:08

Tak jsem dneska štrachala v pytlích, ve kterých mám uložený miminkovský věci. Našla jsem tam i nějakou kombinézku o které jsem ani nevěděla :dance:. Všechny ty věcičky mi přijdou hrozně malinký oproti tomu co nosí Vašík :-D . Teď ještě musím vydyndat z kamarádky postýlku a pak vymyslet, jak přestavět nábytek v ložnici, aby jsme se tam všichni vešli.
Jinak já nosila v porodnici ty jejich andělíčky, nebo jak těm košilím říkají, svoji košili jsem si vzala jen když za mnou někdo přišel :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.10.10 18:51

Ahoj, tak konečně jsem se také dostala do otevřené diskuze :lol: Mám termín porodu 31.12., že by novoroční miminko? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.10 19:47

Ty nemocniční košile - andělíčky, to ještě existuje? To se zavazuje nějak vzádu, ne? No to nevim, jestli bych snesla a hlavně jak bych si to sama zavázala? Jestli není lepší si teda vzít vlastní pyžamo a nebo košili, jestli ještě v porodnicích bývají andělíčky? :?:

• Citovat
  • Upravit
17.10.10 19:51
feveracka píše:
Ahoj, tak konečně jsem se také dostala do otevřené diskuze :lol: Mám termín porodu 31.12., že by novoroční miminko? :-P

Je to možné :-) I u mě, ale já bych radši „letošní miminko“ :srdce: Klidně oželím i to, že bych měla být na Vánoce v porodnici (ale přece jen bych byla radši už doma), hlavně ať se malý narodí letos :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
17.10.10 20:14

Jo, andělíčky ještě existují, akorát já to zavazovala vepředu, při kojení to bylo docela praktický :mrgreen: .
Maminko, budu ti držet všechny palce :palec: , aby to byl ještě letošňáček.
Feveracka - vítej :mavam: . Zase když se ti mimi narodí v lednu, bude oproti prosincovým mladší ročník :-D . To je asi jediné pozitivum, které mě momentálně napadá :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.10 22:37

Vepředu? A to se rozepíná odzhora až dolů? 8-o :mrgreen: Asi bude lepší, když si vezmu vlastní pyžamo a nebo košili :mrgreen: A děkuju, snad to letošňáček bude :-) Termín z UTZ v prvním trimestru mám 28. 12., teď jsem se na to dívala, takže kdoví, jak to bude teda :nevim: Každopádně chytřejší budu po UTZ, na který jdu příští týden, to už jsem tu myslim psala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
19.10.10 19:56

3× hurá, mám konečně vyžehlené ty pidi věcičky, jen se mi zdá, že jich mám nějak málo :think: . Ale to se mi zdá vždycky a pak ani všechno neunosíme :lol: . Dneska jsem byla s Vašíkem na kontrole na 18m a konečně jsme překročili magickou hranici 10 kg. Měří 83 cm a váží 10,3 kg tak jsem spokojená. Ona totiž naše dětská doktorka všechno moc řeší a já nejsem splachovací a všechno si moc beru. Ale zase je opravdu pečlivá, oproti jiným.
Maminko a jak ti vycházel UTZ ve 20tt? Myslím termín. Dřív než podle ms? U mě už od 12tt se termín posouvá, vždy o den dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
20.10.10 11:20

Ahoj, tak já mám termín 28. 12. :-) Ach jo, lepší termín mi fakt vyjít nemohl :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.10 11:23

Juj, tak to bych se musela kouknout, jak mi to vycházelo ve 20tt, jestli to někde najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.10 11:29

Tak jsem jen našla papír z vyšetření z 20.8. a tam se píše, že jsem byla ten den 22+0 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí