TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
denisaL
8.10.10 09:17

Taky už bych to chtěla mít za sebou:-) všechny známé kolem mě už porodily, nebo mají termín teď v říjnu a čekají…Včera jsem nemohla ani sedět, jak mě malá dloubala do žeber:-) a k tomu bolest zad, nohou…uff, je to čím dál obtížnější:-)

• Citovat
  • Upravit
8.10.10 10:42
denisaL píše:
Taky už bych to chtěla mít za sebou:-) všechny známé kolem mě už porodily, nebo mají termín teď v říjnu a čekají…Včera jsem nemohla ani sedět, jak mě malá dloubala do žeber:-) a k tomu bolest zad, nohou…uff, je to čím dál obtížnější:-)

Ještě se počkáme, ale říkám si - taky se dočkáme :-) Jo taky to pociťuju všechno čím dál víc, bolí mě někdy klouby, kyčle, včera se mi stalo, že jsem sotva vstala z wc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
8.10.10 16:15

Holky počkejte, až bude mimi na světě a budete vzpomínat, na ten klid a ticho :lol: . Já měla pocit, že sloužím čtyřiadvacítky v kuse. Prostě stále ve střehu, jestli mimi nebrečí, jestli dýchá, jestli ještě spí..
Ale už se taky moc těším a jsem zvědavá, jestli to bude holka nebo kluk :think: . A dneska jsem si udělala radost, koupila jsem pro miminko soupravu do porodnice :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 23:33
Eva a Vašek píše:
Holky počkejte, až bude mimi na světě a budete vzpomínat, na ten klid a ticho :lol: . Já měla pocit, že sloužím čtyřiadvacítky v kuse. Prostě stále ve střehu, jestli mimi nebrečí, jestli dýchá, jestli ještě spí..
Ale už se taky moc těším a jsem zvědavá, jestli to bude holka nebo kluk :think: . A dneska jsem si udělala radost, koupila jsem pro miminko soupravu do porodnice :dance:

To asi budeme, ale já se i tak těším, je to moje první, tak snad to všechno zvládnu, ale těším se :-) Jen doufám, že nebude moc raubíř, až trochu povyroste :-) Holt kluk je kluk :-) Taky si semtam udělám radost a koupím něco na malýho :-) Ale to nejhlavnější mě ještě čeká a to koupě kočárku, zatím je na to ale čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 23:35

Jo a když jsme u té porodnice, co všechno je potřeba pro mimčo do porodnice, co jsi měla v té soupravě, kterou sis koupila? Já mám nachystané nějaké bodýčka, dupačky, to by snad mělo do porodnice stačit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
9.10.10 10:58

Pro miminko jsem do porodnice vezla jen oblečení na cestu domů. Teď v zimě toho asi bude víc, takže: body, dupačky, kabátek, čepička, rukavičky, ponožky, na to nějaký teplejší overal a kombinéza (mám ten pytel s rukávy). Jinak v porodnici oblečení půjčují (aspoň u nás). Můžeš mít samozřejmě svoje, ale když si vezmu, kolikrát denně jsem ho převlíkala, protože si ublinknul :roll: . Neměla bych doma asi už nic čistého :-D . Pak jsou potřeba látkové i jednorázové pleny. Jinak já jsem se balila podle instrukcí v těhotenské průkazce :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.10 17:32

Z těch jmenovaných věcí už většinu mám :-) Přece jen bude zima, tak radši obléct víc než míň :-) Do porodnice si nějaký svoje oblečení na malýho vezmu, ale když budou dávat nemocniční, asi to bude lepší :-) Na co si špinit svoje, to přijde až doma :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
9.10.10 19:48

Zrovna dneska jsem koukala na ty pidi věcičky, co mám po Vendovi. Původně jsem je chtěla nechat tak, jak jsou, ale nedá mi to. Všechno proženu pračkou a budu žehlit až se ze mě bude kouřit :-D . Už jen při tom pomyšlení mě bolí záda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.10 11:37

:mrgreen: Ale to je zas příjemná práce :mrgreen: Teda aspoň pro mě by byla :-) Já mám zatím věci, který se ani zatím žehlit nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
11.10.10 18:58

Dneska jsem byla na UTZ, jsem 31+0 podle ms a podle UTZ 31+5. Tak nějak pořád doufám, že porodím co nejdřív, klidně na začátku prosince :-D . A odhad váhy mimi je 1800g, což mi přijde docela dost. Poloha hlavičkou dolů, sice je zády k mému pravému boku, ale snad se ještě pootočí a můžeme rodit. Jsem zvědavá, jestli to tentokrát zvládneme spontáně :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 15:22
Eva a Vašek píše:
Dneska jsem byla na UTZ, jsem 31+0 podle ms a podle UTZ 31+5. Tak nějak pořád doufám, že porodím co nejdřív, klidně na začátku prosince :-D . A odhad váhy mimi je 1800g, což mi přijde docela dost. Poloha hlavičkou dolů, sice je zády k mému pravému boku, ale snad se ještě pootočí a můžeme rodit. Jsem zvědavá, jestli to tentokrát zvládneme spontáně :think: .

Já jdu za 14 dní na UTZ, jsem zvědavá :-) Doufám, že prcek nebude moc velkej :lol: V 31 tt 1800 g je v poho, nebo ne? Jsem fakt zvědavá, kolik mi řeknou, že má ten můj prcek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
12.10.10 20:14

V odborných knihách uvádějí, že váha ve 31tt je 1500g. Doufám, že to nebude obr :think: . U Vašíka si váhu už nepamatuju, ale vím, že podle ms byl 31+5 a podle UTZ 30+2. Takže tohle dítko asi nebude drobeček. Ještě se mě pan doktor ptal, jestli víme, co to bude, tak jsem hulákala ne ne, nám je to jedno :mrgreen: . Si myslel, že jsem asi blázen :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.10 22:36
Eva a Vašek píše:
V odborných knihách uvádějí, že váha ve 31tt je 1500g. Doufám, že to nebude obr :think: . U Vašíka si váhu už nepamatuju, ale vím, že podle ms byl 31+5 a podle UTZ 30+2. Takže tohle dítko asi nebude drobeček. Ještě se mě pan doktor ptal, jestli víme, co to bude, tak jsem hulákala ne ne, nám je to jedno :mrgreen: . Si myslel, že jsem asi blázen :roll: .

Jejda, takže jsem opravdu zvědavá na ten můj UTZ. Je to moje první, takže srovnávat nemůžu :roll: :mrgreen: Ale tak to ještě neznamená, že když má prcek o něco víc, než by měl mít, že to bude nějakej obřík :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.10.10 11:05

Ahoj maminko a kdy jdeš na ten očekávaný UTZ? Teď už nám nastanou častější kontroly, no, aspoň budu víc v klidu. Včera mi přišel kočárek pro sourozence, dneska jsem ho vymydlila a teď se sotva narovnám :-D . A taky začínám uvažovat, že si začnu pomalu ale jistě připravovat věci do porodnice :think: . Zatím se měj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.10 12:11
Eva a Vašek píše:
Ahoj maminko a kdy jdeš na ten očekávaný UTZ? Teď už nám nastanou častější kontroly, no, aspoň budu víc v klidu. Včera mi přišel kočárek pro sourozence, dneska jsem ho vymydlila a teď se sotva narovnám :-D . A taky začínám uvažovat, že si začnu pomalu ale jistě připravovat věci do porodnice :think: . Zatím se měj :mavam:

Na UTZ jdu 25. 10. :-) Jsem na něj opravdu zvědavá, co mi pan doktor řekne :-) Jestli je malej v normě a nebo větší, než by měl být, ale to snad ne :-) A taky jestli už je otočenej, prý nějak kolem 30 tt se prcek otáčí hlavičkou dolů :-) Já už si věci do porodnice připravuju, je lepší to mít nachystaný dopředu, než pak lítat a balit se, kdyby to nedejbože přišlo dřív :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí