TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
20.10.10 11:47

Maminko, mělo by to být napsané na předposlední stránce těhu průkazky. Tam jsou UTZ vyšetření a velikost podle ms a podle UTZ.
Evula, třeba to bude na silvestra :-D . To by pak byla řádná oslava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
20.10.10 11:59

To teda jo :mrgreen: Ale já stejně moct slavit nebudu, na to si budu muset nějaký ten den, nebo spíš měsíc, počkat :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.10 13:01

Něco takovýho tam je, ale já to mám prázdný, mě tam nikdy dr. nic nepíše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
20.10.10 13:17
Evula82 píše:
To teda jo :mrgreen: Ale já stejně moct slavit nebudu, na to si budu muset nějaký ten den, nebo spíš měsíc, počkat :nevim: :mrgreen:

To znám, moje 30. narozeniny a vlastně už 2 silvestry byly nealko. Naposledy jsem požila někdy v srpnu 2008, ale zatím mi to moc nechybí :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
20.10.10 13:22
maminka122010 píše:
Něco takovýho tam je, ale já to mám prázdný, mě tam nikdy dr. nic nepíše :nevim:

Ten tvůj doktor to pěkně fláká :think: . Uvidíš toho 25. až půjdeš na UTZ. Podle ms máš termín 26.12. jestli jsem to dobře pochopila a podle UTZ ti řeknou, nebo se radši zeptej :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
20.10.10 13:25

Holky, vy jste obě z Kroměříže :dance: ? Dívala jsem se na profil odkud jste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
20.10.10 13:34

Já ano, jsem z Kroměříže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
20.10.10 13:36

Já jdu taky příští týden na UTZ. Chci se zeptat, jak je malý velký a kdy tak asi porodím, to by mi podle UTZ říct měli, ne? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.10.10 16:46

Zlin zdravi Kromeriz :-)
Ja mam termin podle PM 29.12. a podle ultrazvuku 4.1.
Budete rodit v KM nebo se chystate do Zl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
20.10.10 19:55
Evula82 píše:
Já jdu taky příští týden na UTZ. Chci se zeptat, jak je malý velký a kdy tak asi porodím, to by mi podle UTZ říct měli, ne? :think: :mrgreen:

Jo, to by ti říct měli. Změří průměr hlavičky a bříška a délku stehenní kosti a vyhodnotí to. U mě to vypadá podle posledního UTZ na 8.12.

A co budete mít „pod stromečkem“? Já jsem přesvědčená, že to bude kluk, ale říct jsem si to nenechala. Takže bude překvápko :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
20.10.10 21:45

Já teda nejsem zas až tak úplně z Kroměříže, jsem okr. Kroměříž :-) Jako okresní město to zná asi každý :-) Blíž to mám ale do porodnice v Kyjově, takže u mě Kyjov, je to cca 15 - 20 minut cesty, do KM to trvá dýl. Kyjov je okres Hodonín, taky celkem známý město :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
20.10.10 21:49

Aha, takže jsem zvědavá, co se na UTZ příští týden dozvím :-) Určitě je přesnější termín podle UTZ, ne? Moc jsem na to zvědavá, co mi dr. řekne, ráda bych to měla do Vánoc za sebou :lol: A u mě to bude kluk :-) Snad se nespletli :mrgreen: Většina věcí, co mám, je spíš barevně na kluka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
21.10.10 19:54

Jestli je přesnější termín podle UTZ to nevím :think: . Ale když jsem čekala Vašíka, měla jsem podle ms termín 16.4. a podle UTZ ve 32tt 25.4. Nakonec se narodil 29.4. po dvou dnech vyvolávání na císaře. Jinak já jsem z Vrchlabí, tady je dost vyhlášená porodnice, ale rodit budu v Jilemnici, jezdím tam ke svému gyndr. a rodila jsem tam poprvé a byla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.10.10 11:46

Jsem opravdu zvědavá na ten UTZ, už abych tam byla :mrgreen: Určitě se zeptám doktora, jak to se mnou vypadá, kdy to asi tak podle UTZ bude :mrgreen: Do Vánoc chci být doma :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
23.10.10 12:03

Já chci být taky do vánoc doma, jak už jsem psala, hlavně proto, že Vašík to bude poprvé opravdu vnímat. No a kdyby to náhodou nevyšlo, asi s taťkou posuneme Štědrý den na jindy :-D.
Evula, myslím, že doktor ti stejně neřekne kdy to bude. Obvykle se prostě rodí mezi 38 a 42tt. Moje švagrová dvakrát rodila 14 dní před termínem a byla si jistá, že u třetího to bude taky tak a nakonec 11 dní přenášela :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí