Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminko, mělo by to být napsané na předposlední stránce těhu průkazky. Tam jsou UTZ vyšetření a velikost podle ms a podle UTZ.
Evula, třeba to bude na silvestra
. To by pak byla řádná oslava.
To teda jo
Ale já stejně moct slavit nebudu, na to si budu muset nějaký ten den, nebo spíš měsíc, počkat
![]()
Něco takovýho tam je, ale já to mám prázdný, mě tam nikdy dr. nic nepíše ![]()
Evula82 píše:
To teda joAle já stejně moct slavit nebudu, na to si budu muset nějaký ten den, nebo spíš měsíc, počkat
![]()
To znám, moje 30. narozeniny a vlastně už 2 silvestry byly nealko. Naposledy jsem požila někdy v srpnu 2008, ale zatím mi to moc nechybí
.
maminka122010 píše:
Něco takovýho tam je, ale já to mám prázdný, mě tam nikdy dr. nic nepíše
Ten tvůj doktor to pěkně fláká
. Uvidíš toho 25. až půjdeš na UTZ. Podle ms máš termín 26.12. jestli jsem to dobře pochopila a podle UTZ ti řeknou, nebo se radši zeptej
.
Holky, vy jste obě z Kroměříže
? Dívala jsem se na profil odkud jste.
Já jdu taky příští týden na UTZ. Chci se zeptat, jak je malý velký a kdy tak asi porodím, to by mi podle UTZ říct měli, ne?
![]()
Zlin zdravi Kromeriz ![]()
Ja mam termin podle PM 29.12. a podle ultrazvuku 4.1.
Budete rodit v KM nebo se chystate do Zl?
Evula82 píše:
Já jdu taky příští týden na UTZ. Chci se zeptat, jak je malý velký a kdy tak asi porodím, to by mi podle UTZ říct měli, ne?![]()
Jo, to by ti říct měli. Změří průměr hlavičky a bříška a délku stehenní kosti a vyhodnotí to. U mě to vypadá podle posledního UTZ na 8.12.
A co budete mít „pod stromečkem“? Já jsem přesvědčená, že to bude kluk, ale říct jsem si to nenechala. Takže bude překvápko
.
Já teda nejsem zas až tak úplně z Kroměříže, jsem okr. Kroměříž
Jako okresní město to zná asi každý
Blíž to mám ale do porodnice v Kyjově, takže u mě Kyjov, je to cca 15 - 20 minut cesty, do KM to trvá dýl. Kyjov je okres Hodonín, taky celkem známý město ![]()
Aha, takže jsem zvědavá, co se na UTZ příští týden dozvím
Určitě je přesnější termín podle UTZ, ne? Moc jsem na to zvědavá, co mi dr. řekne, ráda bych to měla do Vánoc za sebou
A u mě to bude kluk
Snad se nespletli
Většina věcí, co mám, je spíš barevně na kluka ![]()
Jestli je přesnější termín podle UTZ to nevím
. Ale když jsem čekala Vašíka, měla jsem podle ms termín 16.4. a podle UTZ ve 32tt 25.4. Nakonec se narodil 29.4. po dvou dnech vyvolávání na císaře. Jinak já jsem z Vrchlabí, tady je dost vyhlášená porodnice, ale rodit budu v Jilemnici, jezdím tam ke svému gyndr. a rodila jsem tam poprvé a byla jsem spokojená.
Jsem opravdu zvědavá na ten UTZ, už abych tam byla
Určitě se zeptám doktora, jak to se mnou vypadá, kdy to asi tak podle UTZ bude
Do Vánoc chci být doma
![]()
Já chci být taky do vánoc doma, jak už jsem psala, hlavně proto, že Vašík to bude poprvé opravdu vnímat. No a kdyby to náhodou nevyšlo, asi s taťkou posuneme Štědrý den na jindy
.
Evula, myslím, že doktor ti stejně neřekne kdy to bude. Obvykle se prostě rodí mezi 38 a 42tt. Moje švagrová dvakrát rodila 14 dní před termínem a byla si jistá, že u třetího to bude taky tak a nakonec 11 dní přenášela
.