TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
25.10.10 18:00

To se určitě zeptej, já se ptala kamarádky, která rodila v srpnu, co si mám sebou vzít a co v té porodnici dostanu. Je zbytečné to tahat, určitě se zeptej a kdyby přece jen něco bylo potřeba, můžeš si to nechat přivézt :-) Pár věcí si pro prcka třeba vezmu, uvidím ještě potom, kolik bude místa, ale už teď mám takovou menší cestovní tašku plnou, plínky a to všechno, co tam mám, zabere dost místa. S kočárkem já ještě čekám, ještě je čas, ale do Vánoc je v plánu ho koupit, radši, pak jsou svátky a většina obchodů má zavřeno, takže do Vánoc bude doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
25.10.10 18:28

Já ho mám od kamarádky.Má ho do března v záruce a chtěla za něj jen 2500.- a to je hooodně zachovalej, jak novej. Jinak bych ho asi taky ještě neměla, ten kočár :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
25.10.10 18:33

Tak to je výborná koupě :palec: U nás bude nový, představa je, jen ještě vybrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
25.10.10 19:54
Evula82 píše:
A dnes jsem byla na ultrazvuku, už máme 2030 g a na papíře mám napsaný: biometricky 33+2 t.g. Ale co to znamená? Měla jsem už celkem naspěch, nezeptala jsem se, kdyžtak se zeptám na gyndě doktorky, ta bude vědět, co to znamená. Určitě je to 33+2 tt, ale to biometricky je co? No fakt nevim :mrgreen:

Evula, 33+2 je podle mě velikost miminka podle UTZ. Takže to vypadá na obříka :-D . My měli odhad váhy 1800 g a já byla podle ms 31+0tt a podle UTZ 31+5.

Jinak kočárek mám už taky, sourozenecký. Jsem zvědavá, jestli to ve sněhu utáhnu, ale pevně doufám, že jo :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
25.10.10 20:15

To je mi jasné, že to nebude prcek :mrgreen: Oba jsme vysocí, takže prcek to asi nebude. Tak je to myšlené, ne? Nebo to může být obřík i váhově? 8-o :mrgreen: Abych ten porod přežila :roll: Bojim bojim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.10.10 20:25

Ahoj :mavam: ,tak se k vám taky přidám. TP mám 23.12 a druhý 26.12.Všechno máme připraveno,jen složit druhou postýlku a pak jen čekat :lol: .První mimi jsem měla v šestnácti letech (ted už je z ní 8.letá slečna)to člověk tolik těhotenství neprožíval.Druhé těhotenství si náležitě užívám a už se moc těčím až budu mít Tomáška v náručí. Kočárek mám doma už měsíc stejně jako u dcery a pověry s tím spojené si nepřipouštím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
25.10.10 20:42
sarka 24 píše:
Ahoj :mavam: ,tak se k vám taky přidám. TP mám 23.12 a druhý 26.12.Všechno máme připraveno,jen složit druhou postýlku a pak jen čekat :lol: .První mimi jsem měla v šestnácti letech (ted už je z ní 8.letá slečna)to člověk tolik těhotenství neprožíval.Druhé těhotenství si náležitě užívám a už se moc těčím až budu mít Tomáška v náručí. Kočárek mám doma už měsíc stejně jako u dcery a pověry s tím spojené si nepřipouštím :-)

Ahoj, vítej :-) Už máš všechno jo, tak to tě chválím :-) Postýlku už mám a takové ty základní věci taky, ale pořád mám pocit, že nemám skoro nic :mrgreen: Ještě zbývá ten kočárek, autosedačka a určitě se najde ještě něco, holt první mimčo je první mimčo. První mimčo v 16ti, máš můj obdiv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.10.10 20:55

Doktor mě strašil,že se malej narodí dřív,tak pro jistotu jsem vše pořídila s predstihem.Ted mám alespon čas na nakupování dárečků,dokut mám ještě energii běhat po obchodech :-) .I přez to,že jsem ji měla tak brzy to bylo nejlepší rozhodnutí v životě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
25.10.10 21:00

To chápu, jistota je jistota :-) Já mám takový pocit, že se malej narodí dřív než v termínu, ale třeba je to jen pocit. Já bych to sice uvítala, to jo, ale popohnat to bohužel nemůžu :mrgreen: Už jsem i přemýšlela, že doktorku nějak „uplatím“ či ukecám, aby mi to třeba vyvolali, ale tak to asi nefunguje :-) Na Vánoce chci být totiž už doma, i s malým :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
25.10.10 21:10

Já si u prvního taky byla jistá, že se narodí dřív :-D . A teď si to myslím taky :mrgreen: .
Sarka, to je dobře, že si těhulkování užíváš, trochu ti to i závidím. Mě dává malej dost zabrat, tak na nějaký užívání můžu zapomenout, ale aspoň nemám čas moc přemýšlet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.10.10 21:15

Myslím,že v dnešní době jde všechno :lol: .Mě tenkrát s malou porod vyvolali.V sedum večer jsem nastoupila do porodnice. Doktor mi udělal hemiltnuv hmat,dali mi urychlovací injekce a ještě ve 23.00 jsem si v poklidu četla knížku a divila se proč všichni tvrdili jak to bolí :-) .V pulnoci následovalo protrhnutí plodovky a pak už si moc nepomatuji. Naštěstí to byla rychlost a malá byla v 1.13. na světě.Bez nástřihu,bez komplikací.Cca hodinu bolesti a pak už jen radost :-) .Tak nevím co je lepší jestli pomalu se otevírat s menšíma bolestma nebo to urychlit. Každopádně ted se bojím víc než tenkát :roll: .Kdy máš termín ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
25.10.10 21:19
Eva a Vašek píše:
Já si u prvního taky byla jistá, že se narodí dřív :-D . A teď si to myslím taky :mrgreen: .
Sarka, to je dobře, že si těhulkování užíváš, trochu ti to i závidím. Mě dává malej dost zabrat, tak na nějaký užívání můžu zapomenout, ale aspoň nemám čas moc přemýšlet :pankac:

Do Vánoc, a hotovo :mrgreen: Já snad na malýho začnu i mluvit a říkat mu to, třeba poslechne :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
25.10.10 21:22

Že bych zkusila doktorku ukecat? :mrgreen: No nevim nevim, jak by se na mě koukala :-) K vyvolání porodu dřív musí být určitě nějaký důvod a u mě je zatím všechno v pořádku. Proč ti porod vyvolávali? Přenášela jsi? Byla to rychlost jo, to buď ráda, to je nejlepší, když moc netrpíš, chci to taky tak :mrgreen: Já mám termín 28. 12., až :-( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.10.10 21:24
To ti věřím.Já se s malou nevyspala do dvou let.Naučila jsem si ji na uspávání za ručičku a ještě se mnou v posteli.Během dne moc nespala a jen začala chodit ,tak nechtěla do kočárku.V pěti letech se to otočilo a je úžasná :-).S Tomáškem je to kromě lehkého krvácení v 9tt a v 23tt ukázkové.Přibrala jsem šest kilo a energie stále dost,tak jsem dceři pořídila štěnátko,aby nás bylo ještě víc :dance: .
Eva a Vašek píše:
Sarka, to je dobře, že si těhulkování užíváš, trochu ti to i závidím. Mě dává malej dost zabrat, tak na nějaký užívání můžu zapomenout, ale aspoň nemám čas moc přemýšlet :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.10.10 21:30

Tenkrát mě v šestým měsíci hospitalizovali kvůli předčasnému otevírání.Od té doby jsem se pořád hlídala,když jsem byla 40+3 tak jsem několik hodin necítila pohyby .Jela jsem do nemocnice a oni že je vše ok a že si tam tak týden poležím.Chtěla jsem jít domů ,tak mi řekl že mě ještě jednou prohlídne a bylo :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí