TP 26.12. (+ -)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
29.10.10 20:39

Tak já taky hlásím, že už máme „káru“ :mrgreen: Rozhodovala jsem se mezi tímhle http://kocarky.heureka.cz/roan-marita/ a tímhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Nakonec zvítězil kočárek Classic, je levný a kočárku Marita se mi nelíbila ta sportovní verze, Classic je jen hluboký a hezký, cca do půl roku malýho vydrží a pak se koupí sporťák :-) Takže jsem to dnes vymyslela takhle :-) A jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
29.10.10 20:41

A vybírala se barva jiná, než tam měli, takže se musí objednat, přijde tak za měsíc a pak nám ho tam ještě nechají, když ta možnost je, tak proč toho nevyužít :mrgreen: Vyzvedne se před Vánoci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
29.10.10 21:39

Hezký a za super cenu :palec: . Já když si vzpomenu, kolik kočárků jsem si osahala, pak si jeden vybrala a nakonec koupila jiný :mrgreen: .
Už začínám shánět ty věci do porodnice, ale myslím, že mám času dost, pak ještě ta postýlka :think: , pár drobností a už bude všechno připravené na příchod miminka :potlesk: . A pak už můžou být Vánoce :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
29.10.10 21:56

hehe přesně takovej si pořídila sousedna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
29.10.10 22:33

ahojky,já mám termín porodu 25.12:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
29.10.10 22:52

Eva a Vašek : který se líbí, ten můj? :mrgreen: Mě se moc líbí, musela jsem se pochlubit :mrgreen: I ta cena je víc než suprová, myslím, že jsem vybrala dobře :-) Měli tam i krásný sporťáky v tom obchodě, takže pak se tam asi koupí i sporťák :-) Já už mám do porodnice sbaleno, tak z 80 %, dr. na mě v poradně vybalila, jestli už jsem sbalená, ať se už sbalim, tak jsem to vzala vážně :mrgreen: Jistota je jistota, už scháněj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
29.10.10 22:53

misacek00 : ahoj, vítej :kytka: A co se ti narodí? Nebo se necháváš překvapit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
31.10.10 10:50
Evula82 píše:
Eva a Vašek : který se líbí, ten můj? :mrgreen: Mě se moc líbí, musela jsem se pochlubit :mrgreen: I ta cena je víc než suprová, myslím, že jsem vybrala dobře :-) Měli tam i krásný sporťáky v tom obchodě, takže pak se tam asi koupí i sporťák :-) Já už mám do porodnice sbaleno, tak z 80 %, dr. na mě v poradně vybalila, jestli už jsem sbalená, ať se už sbalim, tak jsem to vzala vážně :mrgreen: Jistota je jistota, už scháněj :wink:

Evulko, ten tvůj kočárek jsem měla na mysli a cena je fakt supr :palec: . Včera jsem vyžehlila oblečky, pro miminko už mám věci jakž takž připravený. Zítra jdu dokoupit to, co ještě potřebuju já a už začnu kupit. Jen nevím, kam to budu dávat, aby na to Vašík nemohl :think: . S oblibou totiž roznáší po bytě ponožky a věci z koše na prádlo :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
31.10.10 13:56

Kam to dávat, tak někam, kde na to prcek nedošáhne, pro jistotu :mrgreen: Určitě něco vymyslíš :-) Holky, já jak jsem se balila, tak jsou z toho dvě takové menší cestovní tašky, do té porodnice, snad mě s tím nevyhodí :mrgreen: Prostě ať dělám co dělám, do jedné to nenacpu a nebudu kvůli tomu kupovat nějakou větší cestovní tašku, ono je to jedno celkem, jestli jedna velká a nebo dvě menší :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
31.10.10 20:11

Já když byla v porodnici poprvé, tak jsem měla takovou středně velkou cestovní tašku a ještě mi manžel občas něco „důležitého“ přivezl. Deku na autosedačku jsem nechala taky doma, aby nezabírala místo a řekla tomu svýmu chlapovi, že až pro nás pojede, ať deku vezme s sebou. Samozřejmě, i když jsem mu to ještě několikrát připomněla, ji zapomněl doma :roll: . Naštěstí nebyla velká zima a já už hrozně pospíchala domů, takže jsme to zvládli i bez deky :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
31.10.10 21:51

Mě se tam s těma dvěma cestovníma taškama nechce, to se přiznám, ale do jedné to fakt nenacpu a určitě je to lepší, než se tam přiřítit s igelitkama, jako bych šla z nákupu :mrgreen: Jednu si vezmu sebou k porodu, tam mám dva ručníky, košili, pantofle, kalhotky, vložky a zbytek (plíny, další vložky, oblečení na mimčo) v druhé tašce. Jestli to nevymyslim ještě jinak, tak prostě jedu s těma dvěma cestovkama, ať se tam třeba staví na hlavu :mrgreen: Mám ráda všechno u sebe, ať nemusím potom třeba někoho otravovat, že něco nemám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.11.10 08:34

Souhlasím.Myslím,že jim to bude vadit mín než když je někdo pořád otravuje. Taky jsem měla dvě tašky zabalené.Nakonec jsem to trochu protřídila a vešlo se to do jedný.Pokud něco dude chybět,tak to přítel donese. Jinak, kočárek se ti povedl :palec:. Kdy tak budete skládat postýlku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.11.10 11:04
sarka 24 píše:
Souhlasím.Myslím,že jim to bude vadit mín než když je někdo pořád otravuje. Taky jsem měla dvě tašky zabalené.Nakonec jsem to trochu protřídila a vešlo se to do jedný.Pokud něco dude chybět,tak to přítel donese. Jinak, kočárek se ti povedl :palec:. Kdy tak budete skládat postýlku?

A ta jedna taška je lehoučká, tu si klidně ponesu sama :-) Tu druhou mi snad pak donesou na šestinedělí, a nebo si pro ni klidně zajdu sama :mrgreen: Já si taky myslím, že s tím kočárkem jsem udělala dobře, první byl v plánu dražší, ale na ten půlrok nebo co to stačí a pak se koupí sporťák :-) Já už postýlku mám nachystanou :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.11.10 13:06

Tak jsem to holky vyřešila, prostě mi to nedalo, protřídila jsem to a nacpala jsem to do jedné cestovní tašky, plíny a přezůvky jsem strčila do igelitky, tak s tím půjdu, to už je lepší, než dvě cestovní tašky :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
1.11.10 16:59

Ahojky holky,ráda bych se k vám přidala..termín mám 29.12.2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie