Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já taky hlásím, že už máme „káru“
Rozhodovala jsem se mezi tímhle http://kocarky.heureka.cz/roan-marita/ a tímhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Nakonec zvítězil kočárek Classic, je levný a kočárku Marita se mi nelíbila ta sportovní verze, Classic je jen hluboký a hezký, cca do půl roku malýho vydrží a pak se koupí sporťák
Takže jsem to dnes vymyslela takhle
A jsem spokojená ![]()
A vybírala se barva jiná, než tam měli, takže se musí objednat, přijde tak za měsíc a pak nám ho tam ještě nechají, když ta možnost je, tak proč toho nevyužít
Vyzvedne se před Vánoci ![]()
Hezký a za super cenu
. Já když si vzpomenu, kolik kočárků jsem si osahala, pak si jeden vybrala a nakonec koupila jiný
.
Už začínám shánět ty věci do porodnice, ale myslím, že mám času dost, pak ještě ta postýlka
, pár drobností a už bude všechno připravené na příchod miminka
. A pak už můžou být Vánoce
.
Eva a Vašek : který se líbí, ten můj?
Mě se moc líbí, musela jsem se pochlubit
I ta cena je víc než suprová, myslím, že jsem vybrala dobře
Měli tam i krásný sporťáky v tom obchodě, takže pak se tam asi koupí i sporťák
Já už mám do porodnice sbaleno, tak z 80 %, dr. na mě v poradně vybalila, jestli už jsem sbalená, ať se už sbalim, tak jsem to vzala vážně
Jistota je jistota, už scháněj ![]()
misacek00 : ahoj, vítej
A co se ti narodí? Nebo se necháváš překvapit? ![]()
Evula82 píše:
Eva a Vašek : který se líbí, ten můj?Mě se moc líbí, musela jsem se pochlubit
I ta cena je víc než suprová, myslím, že jsem vybrala dobře
Měli tam i krásný sporťáky v tom obchodě, takže pak se tam asi koupí i sporťák
Já už mám do porodnice sbaleno, tak z 80 %, dr. na mě v poradně vybalila, jestli už jsem sbalená, ať se už sbalim, tak jsem to vzala vážně
Jistota je jistota, už scháněj
Evulko, ten tvůj kočárek jsem měla na mysli a cena je fakt supr
. Včera jsem vyžehlila oblečky, pro miminko už mám věci jakž takž připravený. Zítra jdu dokoupit to, co ještě potřebuju já a už začnu kupit. Jen nevím, kam to budu dávat, aby na to Vašík nemohl
. S oblibou totiž roznáší po bytě ponožky a věci z koše na prádlo
.
Kam to dávat, tak někam, kde na to prcek nedošáhne, pro jistotu
Určitě něco vymyslíš
Holky, já jak jsem se balila, tak jsou z toho dvě takové menší cestovní tašky, do té porodnice, snad mě s tím nevyhodí
Prostě ať dělám co dělám, do jedné to nenacpu a nebudu kvůli tomu kupovat nějakou větší cestovní tašku, ono je to jedno celkem, jestli jedna velká a nebo dvě menší
![]()
Já když byla v porodnici poprvé, tak jsem měla takovou středně velkou cestovní tašku a ještě mi manžel občas něco „důležitého“ přivezl. Deku na autosedačku jsem nechala taky doma, aby nezabírala místo a řekla tomu svýmu chlapovi, že až pro nás pojede, ať deku vezme s sebou. Samozřejmě, i když jsem mu to ještě několikrát připomněla, ji zapomněl doma
. Naštěstí nebyla velká zima a já už hrozně pospíchala domů, takže jsme to zvládli i bez deky
.
Mě se tam s těma dvěma cestovníma taškama nechce, to se přiznám, ale do jedné to fakt nenacpu a určitě je to lepší, než se tam přiřítit s igelitkama, jako bych šla z nákupu
Jednu si vezmu sebou k porodu, tam mám dva ručníky, košili, pantofle, kalhotky, vložky a zbytek (plíny, další vložky, oblečení na mimčo) v druhé tašce. Jestli to nevymyslim ještě jinak, tak prostě jedu s těma dvěma cestovkama, ať se tam třeba staví na hlavu
Mám ráda všechno u sebe, ať nemusím potom třeba někoho otravovat, že něco nemám ![]()
Souhlasím.Myslím,že jim to bude vadit mín než když je někdo pořád otravuje. Taky jsem měla dvě tašky zabalené.Nakonec jsem to trochu protřídila a vešlo se to do jedný.Pokud něco dude chybět,tak to přítel donese. Jinak, kočárek se ti povedl
. Kdy tak budete skládat postýlku?
sarka 24 píše:
Souhlasím.Myslím,že jim to bude vadit mín než když je někdo pořád otravuje. Taky jsem měla dvě tašky zabalené.Nakonec jsem to trochu protřídila a vešlo se to do jedný.Pokud něco dude chybět,tak to přítel donese. Jinak, kočárek se ti povedl. Kdy tak budete skládat postýlku?
A ta jedna taška je lehoučká, tu si klidně ponesu sama
Tu druhou mi snad pak donesou na šestinedělí, a nebo si pro ni klidně zajdu sama
Já si taky myslím, že s tím kočárkem jsem udělala dobře, první byl v plánu dražší, ale na ten půlrok nebo co to stačí a pak se koupí sporťák
Já už postýlku mám nachystanou
![]()
Tak jsem to holky vyřešila, prostě mi to nedalo, protřídila jsem to a nacpala jsem to do jedné cestovní tašky, plíny a přezůvky jsem strčila do igelitky, tak s tím půjdu, to už je lepší, než dvě cestovní tašky
![]()
Ahojky holky,ráda bych se k vám přidala..termín mám 29.12.2010